Ами няма да е лошо да изпратим зимата и да посрещнем пролетта там на 22 и 23 Март .
Др. Коцев, бели мечки ли ще ловиш в басейна на 22-23 март ? Този комплекс е подходящ за лятна среща - юни-юли, там някъде. Дори не съм убеден, че работи през зимата.
Tonight's the night and it's going to happen again and again...
За март е изключено да стане. Няма време за организация.Аз си мислех по-скоро за майските празници - от 1 до 6 май са почивни дни - можем да използваме няколко от тях и пак да останат ден-два за изтрезняване . Не съм сигурен обаче дали тогава басейнът ще работи.Ама защо никой от Ръководството нищо не казва? Какво мисли клуба за тая инициатива?
Мен нищо мене бърка ,ами младежта да не е заета тогава . :D Аз съм най лесен, паля и поемам . Имам в предвид че около Гергьовден ,първи Май настава едно преселение на населението и ще бъде навалица .
Фиат Панда 1.2 2006година
Синджира си идва ,а козата я няма...
Аз предлагам следващата Национална среща на форума /където и когато се случи/ да бъде реализирана без присъствието на половинките и децата.Ние автомобилен форум ли сме или какво!?Да го направим веднъж като пичове!Който оцелее, оцелее.... п.п. Тая Ягода много добре изглежда и ми е близо, както и всяка друга точка на България.
VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Мен нищо мене бърка ,ами младежта да не е заета тогава . :D Аз съм най лесен, паля и поемам . Имам в предвид че около Гергьовден ,първи Май настава едно преселение на населението и ще бъде навалица .
И аз съм така. Първите две изречения.Третото - няма ме и мен по това време - преселявам се, но се връщам след 12-ти май.Просто следя темата колеги, и бих се радвал да се запознаем. Каквото се реши, все пак!
Стило-1,6-16v - 103 Hp 2003 (ГАЗ-БЕНЗИН)
Типо 1,4 mono 1993 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX
Уно 1,4 карбуратор 1984 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX
За това място има един от старозагорската група, който може да удари рамо. Ако реши нека си признае.
Абе аз да си призная,обаче нито мога да се захвана с организиране нито ми се ходи там.След сватбата ни,която беше там не съм ходил,а са минали повече от 2 години.Просто не им се получи добре на персонала тогава.Иначе мястото става като база и ако решите да е там окончателно мога да ударя рамо наистина било за цени,отстъпки и т.н.И Живко,ти защо не си признаеш,че и ти можеш да удариш рамо за там?
FIAT BRAVO 1.6
FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
аз мога ама нали знаеш, че съм на 200км. Иначе в краен случай мога да помогна. даже вече съм загатнал че може да се организира нещо. въпроса е да се решат дати.
Коментар