Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се! 6-та серия

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

veselin10 написа:
    donnna написа:
    wazmo написа:
    Акумолатора ми умря от раз, сега се опитвам да го саживя
    Виж си алтернатива дали зарежда - за всеки случай...
    А аз защо нямам такова нещо в колата? Пак ли дефектна ми се падна?
    Пусти шаблони в тлф...
    Fiat Punto 1.1-Синята птица
    Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
    Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

Хвaлбa - Зaпочнчхa дa си спaзвaт обещaниятa
      първият ми автомобил беше ЖИГУЛИ
      Lancia Kappa 2.020v 155 H.P
      Велико Търново/ Горна Оряховица там ми е корена

Коментар

sharpradi написа:
        Хвaлбa - Зaпочнчхa дa си спaзвaт обещaниятa
        Кой, кой ... ?Да се похваля, че най-после сглобих комарника на детската стая, но с чужд инструмент и са трябва да го връщам!Иначе трябва да ви се оплача, че всяка сутрин едно семейство ми тровят нервите, а и не само моите , като навлизат в еднопосочната улица по която си караме дечурлигата до училище. Много е неприятно да спориш и да убеждаваш откровено прости люде, адски невъзможно е ... !
        Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
        Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
        http://www.keepfighting.ms

Коментар

:D Имам си нов акумулатор :D с алтернатора всичко е на ред
          FIAT Marea ex
          FIAT Cinquecento 0.9i.e.S ex
          Alfa Romeo 147 1.9 JTDm

Коментар

Прекрасна тренировка във фитнеса днес - разцепих се и съм много доволен!За сметка на това установих че колата ми е одрана от дясната страна и вероятно е от храсти - оня ден заради един пидирас дето не може да кара се наврях в един гъсталак по принуда...Ще пада пастиране явно, ама още малко да се поизпече лака. Тия боядижии май ме излъгаха че слагат скъп, твърд лак.... Ама още малко ше потърпя и отивам да им комбя канчетата, една торба пари им изсипах и кво...
            Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
            Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
            ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

Току що "Паркинги и гаражи"биха всички рекорди за скоросто пристигане. :D Подаден от мен сигнал за паркирал МПС на песонално инвалиднои място в 14,41 ч.Автомобила беше отстранен в 14.50 Поредния с 200+ излишни лева
              Животът е това,което се случва докато кроим други планове.
              Love is a language spoken by everyone,but understood only by the heart

Коментар

dkenanova написа:
                Току що "Паркинги и гаражи"биха всички рекорди за скоросто пристигане. :D Подаден от мен сигнал за паркирал МПС на песонално инвалиднои място в 14,41 ч.Автомобила беше отстранен в 14.50 Поредния с 200+ излишни лева
                Вбесяват ме изроди, които спират на инвалидни места, а са си напълно здрави.
                The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

Да се похваля: Оплакванията ми са толкова малко, че не си заслужава да се пише за тях дори
                  Nissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
                  Ex: Nissan Primera P12 Wagon 2,2 126hp
                  Ex: Fiat Marea Weekend 1,8 16v 97г. бензин & CNG

Коментар

veselin10 написа:
                    Да се похваля: Оплакванията ми са толкова малко, че не си заслужава да се пише за тях дори
                    Аз знам само за едно/евентуално/.Между 11 и 13,20 нямаше бира за пиене пред теб

Коментар

И отново с тъмно фолио на предните прозорци.
                      Bravo 2.0 Multijet 165 2009

Коментар

Е нема по-тъпо коп..е от Българина Наложи ми се да изляза спешно към 17.30.Мой приятел от съседния блок си срязал крака,а жена му не кара кола.Закарах ги до Пирогов и като си идвам към 18.50 пак някой плужек се наместил на персоналното обозначено като за идиоти място Пак ЦГМ,паяк,този път за 17 минути и хайде пак някой "баровец" 200+ лв назад.На този мача ще му излезе евтино Да живеят Левски и ЛУдогорец

Коментар

dkenanova написа:
                          Е нема по-тъпо коп..е от Българина Наложи ми се да изляза спешно към 17.30.Мой приятел от съседния блок си срязал крака,а жена му не кара кола.Закарах ги до Пирогов и като си идвам към 18.50 пак някой плужек се наместил на персоналното обозначено като за идиоти място Пак ЦГМ,паяк,този път за 17 минути и хайде пак някой "баровец" 200+ лв назад.На този мача ще му излезе евтино Да живеят Левски и ЛУдогорец
                          Това показва в каква държава живеем и какви хора я населяват. Съзнателно се разграничавам от тези хора, защото просто не съм част от тях. На място за инвалиди не бих паркирал никога, а преди време се сдърпах с един боклук, който се паркира пред Била на едно от 4-те места за инвалиди. Направих му ... настоятелна забележка и той взе, че се премести. Само че по нашите географски ширини това не е пичовско. Тук е добре да си темерут, да не се намесваш, ако не те касае лично.
                          Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

Хвалба -завърших успешно 18 седмичния курс 2 ниво по английски език във ВВМУ Варна.Издържах успешно изпита STANAG 6001 с резултати Listening 2/Reading 2/Speaking 2/Writing 1Единичката мисля на есен да я направя 2.За чудещите се защо резултатите са 2-ки това е приравнено на малко над intermediate
                            Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
                            Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Tornado написа:
                              Хвалба -завърших успешно 18 седмичния курс 2 ниво по английски език във ВВМУ Варна.Издържах успешно изпита STANAG 6001 с резултати Listening 2/Reading 2/Speaking 2/Writing 1Единичката мисля на есен да я направя 2.За чудещите се защо резултатите са 2-ки това е приравнено на малко над intermediate
                              Честито ! STANAG ще го захващам лятото аз или догодина,зависи кога има дати,че до колкото разбрах са през 6 месеца. Хваля се:Другата седмица заминавам за Плевен за 45 дни. Оплаквам се:Имам някакви проблеми с кръста,прищипан нерв или нещо такова ...
                              Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
                              Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
                              Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

Оплакване : От жени , няма нужда от повече пояснения Още едно : Днес счупих едно огледало , добре че не съм суеверен. Хвалба : Мммм че забравих какво беше ама имаше нещо за хвалене :D .

Коментар

Working...