Хвалба: Вчера се разбихме...първо Пейнтбол...играх за сефте и още първата игра се проявих като виден боец и превзех базата на противника... От там като се тръгна 8:2 за нашия отбор завършихме...Уникално разцепване беше Хвалба2: Вчера след пейнтбола...скара...бира...търкаляне по тревата...уникален релакс...Оплакване: май няма...за сега...Ухиления в средата )
Прикачени файлове
Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.
Стилото си е така от около година и половина...просто ми писна да се съобразявам и искам да го оправя затова едва сега писах и се захванах за него...не е прекалено опасен проблем...
Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.
Хвалба: Вчера се разбихме...първо Пейнтбол...играх за сефте и още първата игра се проявих като виден боец и превзех базата на противника... От там като се тръгна 8:2 за нашия отбор завършихме...Уникално разцепване беше Хвалба2: Вчера след пейнтбола...скара...бира...търкаляне по тревата...уникален релакс...Оплакване: май няма...за сега...Ухиления в средата )
Митев, стига си ме дразнил, беее! Да си спазиш обещанието, че не знам... Ми да се похваля пък - кака ще пее на живо в студиото на БНТ в неделя следобед.
"Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Ми да се похваля пък - кака ще пее на живо в студиото на БНТ в неделя следобед.
До де не ми са покажеш по Планета ,не ми са фалии..
Краси, нали знаеш, че тая работа не е като оная работа? Нищо и никви 2-3 бона ме делят от заветната мечта. Силиконче, липосукция, лифтинг, пилинг, микродермабразио, ботокс... И пак да се пофаля де - утре сабаале ме чака още едно концертче, ама не по Планета.
"Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Вече с дневни.Ако не ми праснат и някой акт...... Yellow_Flash_Colorz_PDT_06
Споко, аз карам така вече почти година. От закона са разрешени, стига лампите да са одобрени за ползваме в ЕС няма какво да ти кажат. Мен още не са ме сприрали за тях... ама да не казвам голяма дума
"От закона са разрешени, стига лампите да са одобрени за ползваме в ЕС " и ако мотажа е направен според изискванията.Скоро го нищихме този въпрос в близка тема. Последното мнение.http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.p...174085#1174085
Стило-1,6-16v - 103 Hp 2003 (ГАЗ-БЕНЗИН)
Типо 1,4 mono 1993 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX
Уно 1,4 карбуратор 1984 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX
Коментар