Колеги, да ме прощават колежките във форума, че и тук отварям тази тема, но досега май не сме си говорили за казарма ?!?Нека всеки да си признае (без да издава военни тайни) къде е служил като войник. Пък ако някой иска може и някоя войнишка история да разкаже...Аз служих в ШЗО Плевен. под.350 (Пета батарея), от март 1993 до март 1994; след което във военния топографски институт в Троян (май беше под.34300-Д, ако не се лъжа) до септември 1994.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Къде сте служили ? (за казармата иде реч)
Collapse
X
-
В щаба на 10-ти смесен авиационен корпус на ВВС - гр. Пловдив.... най-върлата изтребителна авиация на България по онова време, включващ авиогарнизоните Пловдив, Граф Игнатиево,Чешнигирово, Узунджово, Безмер,Равнец и Добрич Между първата и втората година 3 мес. ШЗО в Долна Митрополия. 25 месеца служба!SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4
Коментар
-
fiat_love написа:И така става, но аз винаги съм си мислил, че казармата дава на бъдещия мъж неща които той няма къде другаде да научи.SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4
Коментар
-
ШЗО Плевен 2-ра Батарея на подп. Белецов a.k.a. Billy the Kid 93/94 и след това 13-та танкова Бригада в Сливен, общо взето от година и половина служба имах 185 дни домашна 45 ГСП и 6 месеца спях в къщи :D :D :D Ако не бях преебал шапкарите то кой друг да преебаDriving Marea Weekend 1.8 16 V on LPG
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар