lllubo написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Къде сте служили ? (за казармата иде реч)
Collapse
X
-
sachma написа:lllubo написа:fiat_love написа:винаги съм си мислил, че казармата дава...Analog Man...
Коментар
-
В бившата школа В Асеновград, като механик-водач на Т-55 - 6м. курсант., 6м. отдельонка и 6м. инструктор механик - водач! При това последното тръпката е неописуема! Ако искате ми вярвайте, но най-лесно е да научиш да кара танк някой, който е карал само...каруца! Принципа е същия.
Общо взето "глава проста между два лоста"!
VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
Тук като гледам главно ШЗО Плевен и ВВС. Аз бях 1999-2000 първо 2 месеца в Щръклево после в Божурище /22510/ май беше. Ама в Божурище беше се едно в детската градина. Поне се научих да бачкам на струг и други такива машинарии както и да се спи на севъзможни места. Начух също, че и българската текила е ужасна. След като едни малоумник от 3 чаши падна по гръб от стола
Коментар
-
Имам едно приятелче което по същия начин не даде пари и не е ползвало връзки изведнъж го изкараха негоден .Явно има такива прецеденти.И аз съм на мнението на клегата fiat_love че си е друго човек да го преживее това с казармата.Fiat Bravo 1.9 M-Jet 16v sport 2007
Fiat Tipo 1.6ie 159A3.046 OHC
Коментар
-
Аз 88-90 в Пловдив, щаба на вече закритите транспортни войски. Последния пре...бан набор с 2 години казарма...И аз поддържам мнението че казармата учи на някои неща ... и като цяло е полезна, макар и по наше време големи простотии да бяха...Но като цяло имах късмета да се прилагам и настоящата си професия там.Alfa Romeo 159 1.9 JTDM'07
Fiat Linea 1.3 Multijet'08
Fiat Doblo 1.9 (товарно магаренце)
http://forum.fiat-bg.org
Коментар
-
ШЗО "Христо Ботев", Плевен. Под. 650 - Химическа рота. След това - Военноморска база - Варна. Сега трябва да съм старши лейтенант или капитан.....не са ме викали от няколко години да ми казват1. Четири години висшо военно училище профил "свързочен" във Велико Търново2. Три години началник на наземна мобилна станция за космическа свръзка във свързочния полк в Нова Загора.3. Пет години началник отдел ремонт на радиосредства в Щабът на Сухопътните войски в София.Всичко това се развива от 1985 година до 1997 година така че в момента съм капитан от резерва
Винаги съм смятал че "казармата" трябва да бъде малко по либерална спрямо хората които твърдо са решили че не искат да служат. Виждал съм какви ли не трикове за измъкване включително и самонараняване. Хората способни да извършат подобно нещо просто не са за там ...Иначе като всяко нещо тя си има и плюсове и минуси. Който вижда само минусите - бърка.
Коментар
-
ilkor написа:ШЗО "Христо Ботев", Плевен. Под. 650 - Химическа рота. След това - Военноморска база - Варна. Сега трябва да съм старши лейтенант или капитан.....не са ме викали от няколко години да ми казват1. Четири години висшо военно училище профил "свързочен" във Велико Търново2. Три години началник на наземна мобилна станция за космическа свръзка във свързочния полк в Нова Загора.3. Пет години началник отдел ремонт на радиосредства в Щабът на Сухопътните войски в София.Всичко това се развива от 1985 година до 1997 година така че в момента съм капитан от резерва
Винаги съм смятал че "казармата" трябва да бъде малко по либерална спрямо хората които твърдо са решили че не искат да служат. Виждал съм какви ли не трикове за измъкване включително и самонараняване. Хората способни да извършат подобно нещо просто не са за там ...Иначе като всяко нещо тя си има и плюсове и минуси. Който вижда само минусите - бърка.
Fiat Bravo 1.9 M-Jet 16v sport 2007
Fiat Tipo 1.6ie 159A3.046 OHC
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар