shoker написа:

Уточнявам, че съвсем правилно колегите са му посочили уреда с маркучите, ама...

и при най-малката неравност настилката опира в джантатта и стават лоши работи
  и при най-малката неравност настилката опира в джантатта и стават лоши работи  но това само на зимните, изглежса са изключително меки, за много дълбоки снегове и силни ледове. при 2.6 атм е малко по-добре, ама пак са леко меки. в момента съм с две зимни и две летни и при еднакво напомпване, както казах, зимните направо изглеждат като мекици
 но това само на зимните, изглежса са изключително меки, за много дълбоки снегове и силни ледове. при 2.6 атм е малко по-добре, ама пак са леко меки. в момента съм с две зимни и две летни и при еднакво напомпване, както казах, зимните направо изглеждат като мекици

аз щот съм виновен и казвам-  ти пак си ТЪПА КРАВА!тя ми вика-                              ако искаш да знаиш НЕ СЪМ КРАВА.  сички избухват в смях пак тя се оглежда и не може разбере закво
 аз щот съм виновен и казвам-  ти пак си ТЪПА КРАВА!тя ми вика-                              ако искаш да знаиш НЕ СЪМ КРАВА.  сички избухват в смях пак тя се оглежда и не може разбере закво  

гАрдите са важни
 гАрдите са важни   

Пич, ти направи бисер в бисерите бе
 Пич, ти направи бисер в бисерите бе   

"Един колега май в рено форума беше написал,че като умре искал да го заровят прав ,че му писнало да лежи под колата"
"Един колега май в рено форума беше написал,че като умре искал да го заровят прав ,че му писнало да лежи под колата"  "ми аз не знам друга причина да ми гърми ауспуха като че ли нападаме македония затова питам? и аз не мога да си представя как в газта, която е под налягане има вода, но нямам по-добро предположение"
"ми аз не знам друга причина да ми гърми ауспуха като че ли нападаме македония затова питам? и аз не мога да си представя как в газта, която е под налягане има вода, но нямам по-добро предположение"  "Жена ми ако ми изневерява няма да се чуствам толкова зле , колкото ако колата ми е развалена"
"Жена ми ако ми изневерява няма да се чуствам толкова зле , колкото ако колата ми е развалена" 

аз щот съм виновен и казвам-  ти пАк си ТЪПА КРАВА!тя ми вика-  ако искаш да знаиш НЕ СЪМ КРАВА.  сички избухват в смях пАк тя се оглежда и не може разбере закво
 аз щот съм виновен и казвам-  ти пАк си ТЪПА КРАВА!тя ми вика-  ако искаш да знаиш НЕ СЪМ КРАВА.  сички избухват в смях пАк тя се оглежда и не може разбере закво 
 , а пък по гАрдите е колегата doofiat
, а пък по гАрдите е колегата doofiat  

Yellow_Flash_Colorz_PDT_37  :klucharПуснато на: Съб Фев 17, 2007 11:49 am
   Yellow_Flash_Colorz_PDT_37  :klucharПуснато на: Съб Фев 17, 2007 11:49 am			    

Коментар