КЛЮЧАРЯТ.... Пуснато на: Пет Сеп 14, 2007 11:04 pm за ламарините са си сънки но не се притеснявай няма да ръждяса /ламарината е като на Б4 /.. "...за 20лв митничарна ми написа каквото трябва..." Ключарят пише "белешка"
BMW E90 320D
ех. FIAT COUPE 2.0 16V
ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine
Еййй, не мога да му насмогна на тоя човек..... Kluchar.... Пуснато на: Пет Сеп 14, 2007 11:27 pm От както имам Пунтото съм във форумите за FIAT навсякаде Руски, Полски ,Италянски по доста време по всяко време е в чуждите само чета има доста какво да се научи Че какво да гледам ако нее за работата и за колата за какво друго остава за жени ....... Зараза си е вярно .
BMW E90 320D
ех. FIAT COUPE 2.0 16V
ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine
Колеги от прочетените бисери които пуснахте това направо ме уби...........K1: - Спрял съм аз срещу Лукойл-Радомир, пуснал съм авариините и чакам един приятел да дойде. Идва тоя, затичал се отдалече, прескача с единия крак мантинелата с втория крак се закача в нея и аидеее както се е качил на мантинелата полетя надолу с главата... Чу се едно голямо БАУ, обращам се аз гледам го тоя се варгаля по асвалта, стана огледа се и вика "икривих ти вратата" Слизам аз и ебаси главата ебаси чудото, на него една синка му излезе а варатата яко хлатнала някаде 30 на 30 сантиметра широчина, Като видяхме че нищо му няма просто не е истина какви майтапи, какав смях беше Имам каско и сега се чудя какво да права - да ходя ли утре до кат ? Дали от каското ще ми дадът някой лев щото си мисля, че ако се свали кората ще може само да се избута хлътналото K2: - отвори му вратата от другата страна, и му кажи пак да прескочи мантинелата, и го чакай.....той ще ти я изправи отвътре..K3: - Колега, отиди при застрахователите и кажи, че си бил обект на атентат - някъв луд се е опитал да влезе през вратата без да я отвори
Колеги от прочетените бисери които пуснахте това направо ме уби...........K1: - Спрял съм аз срещу Лукойл-Радомир, пуснал съм авариините и чакам един приятел да дойде. Идва тоя, затичал се отдалече, прескача с единия крак мантинелата с втория крак се закача в нея и аидеее както се е качил на мантинелата полетя надолу с главата... Чу се едно голямо БАУ, обращам се аз гледам го тоя се варгаля по асвалта, стана огледа се и вика "икривих ти вратата" Слизам аз и ебаси главата ебаси чудото, на него една синка му излезе а варатата яко хлатнала някаде 30 на 30 сантиметра широчина, Като видяхме че нищо му няма просто не е истина какви майтапи, какав смях беше Имам каско и сега се чудя какво да права - да ходя ли утре до кат ? Дали от каското ще ми дадът някой лев щото си мисля, че ако се свали кората ще може само да се избута хлътналото K2: - отвори му вратата от другата страна, и му кажи пак да прескочи мантинелата, и го чакай.....той ще ти я изправи отвътре..K3: - Колега, отиди при застрахователите и кажи, че си бил обект на атентат - някъв луд се е опитал да влезе през вратата без да я отвори
на това направо се смях със сълзи...
Еееее не,т’ва направо кърти...
Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT
Слабата антикорозионна защита на Uno или по-точно пълната и липса храни семействата на не един и двама тенекеджии. Малкият Fiat не просто ръждясва, а гние по-ентусиазирано от дънер в Искъра. Да се конкретизират уязвими места по купето е безпредметно, защото би било далеч по-удобно да се посочат онези, които корозията не засяга. Пластмасовите брони например.
Поклон пред словото на автора
Fiat Idea 1.9 8V mJet 'Emotion'
Fiat Bravo 1.4 16V T-Jet 'Eleganza' Fiat Punto 1.2 16V ELX 'Speedgear'
Fiat Uno 1.0 i.e S - "powered by FIRE 8V"https://www.fiat-uno.org/
Коментар