Ей много се умълча темата по празниците.....аз вече се оглеждам за някакво комби, най-добре Мареа, а още по-добре ако е на бартер за едно хубаво Браво Свиркайте ако ви попадне нещо!
--Старата ръжда любов не хваща!--
156 sportwagon 1,9 jtd 115
ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;
ванка ти оттърва темпрата на сашко поне беше перфектнаайде весело прекарване на празника
E много куца беше тя, трябва ми нещо дето да върви, може и петак двигател, пък и по-новичко да е като модел. Бравцето много си ми подхожда на каране, ама много ми отеснява вече, зимата да мине за напролет ще търся нещо.Айде весело посрещане утре вечер!
--Старата ръжда любов не хваща!--
156 sportwagon 1,9 jtd 115
ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;
Eй Тюфлеци ! :D Весело посрещане на новата година и полека с .... ПИРАТКИТЕ ( знам че с алкохола няма да е полека ам поне с бомбичките да внимавате ) :D
аз пък ще пожелая на всички весело изкарване на празника! и нека всички да бъдат все така отзивчиви, добри и да не забравят че думата коя ни свързва и ни прави толкова близки е "ФИАТ"!!! Бъдете живи и здрави приятели! Честита 2012г.!!!
живи и здрави всички и дано тази година е по-добра от предната !!! :D :D :D п.п. вярно че темпрата беше голяма коза.грам не откъсваше Ванка ситроена не го ли щеш
Коментар