Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic
Приятно си беше Моите снимки са вече качени тук: http://picasaweb.google.bg/jordache....арности пред строя за най-добрия скараджия - Краси (krasi79bs). Жалко, че нямаше достатъчно гладни, половината мЯсо остана. Времето беше супер, всичко беше ОК.Единствено Стоянчо (S.W.A.T.) сигурно съжалява, че дойде на тази среща, ама... късмет. То с италианска кола да тръгнеш на някъде - никога не е сигурно дали ще стигнеш
Вие май не сте спортували много. Повече сте лежали и яли, някои и пили.
Леженето е след изморителната футболна среща.
Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Дайте и останалите снимки, да ги качим в албум в галерията. Пращайте ми ги през скайпа (отдолу на бутона го има).Ето галерията със снимките, които са ми пратени досега: http://gall.fiat-bg.org/v/BG/SE/SE_BG/
Дайте и останалите снимки, да ги качим в албум в галерията. Пращайте ми ги през скайпа (отдолу на бутона го има).
Ами ще ти ги пратя нашите,ама утре,че одеве ходихме на гости и се похвалихме със снимките па забравихме на тръгване фотоапарата.Не ми се връща да го взимам утре ще ти ги пратя. Жалко за кутията на Стоян наистина,но да се надяваме да си намери по-бързо такава и да я смени.
FIAT BRAVO 1.6
FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
И ние с Живето се брибрахме вече и сега мога с кеф да си допия Ледениката. Много се радвам, че се запознах с колеги, които до сега бяха просто някакъв ник и аватар. Хубав пикник стана. Ама мача нещо понакуцваше откъм организацията. Другия път, футболистите - малко по-сериозно по въпроса. Хубаво начесахме пирелитата - 520 км.
Коментар