Не си осетил,щото не си го вкарал в правилните обороти! Yellow_Flash_Colorz_PDT_06 Yellow_Flash_Colorz_PDT_07
И да кади,пука ми.Кюнеца е отзад.Да му мислят тия,дето са изодзадзе.Дидо,обаче и тоя с голямото БМВ,дето се напъва за малко,се поуплаши и върна газта. Или е бил по-разумен от нас. Има един мотор от ХГТ,на промоция.Ще стане ли на Стилото?
Не си осетил,щото не си го вкарал в правилните обороти! Yellow_Flash_Colorz_PDT_06 Yellow_Flash_Colorz_PDT_07
И да кади,пука ми.Кюнеца е отзад.Да му мислят тия,дето са изодзадзе.Дидо,обаче и тоя с голямото БМВ,дето се напъва за малко,се поуплаши и върна газта. Или е бил по-разумен от нас. Има един мотор от ХГТ,на промоция.Ще стане ли на Стилото?
Не си само Ти дето кадиш. Няма да гледаш назад- само напред
Има един мотор от ХГТ,на промоция.Ще стане ли на Стилото?
Не ти тря тоя мотор....Стоково HGT със 3-ма човека отзад и бас каса,върви колкото мапнато JTD....
Fiat Bravo GT 1.8 16V 113hp с малко тЮнинг (снегорин)
KONI SPORT SUSPENSHION+EIBACH SPORT SPRINGS
Изработка на всякакви изделия от стъклопласт за леки и товарни автомобили-брони,прагове,калници,капаци,маски,надстройки и други!
Поне сравнението да беше с БМВ 5-ица. 730 идва в повече... Иначе си вървят новите дизелчета.
FIAT, не е само въпрос на сметки - FIAT е убеждение, мания, магия, нещо трудно обяснимо което те завладява, грабва те и те пристрастява.... италианеца е вложил дух във всеки модел!
emzo ,Стилото май май си го взел от Пловдив, като гледам от аватара табелата.И моята я купих от същия салон от Пловдив.Там са много добри като цяло колите.
Коментар