Оплаквам се: в една тема нещо се счепкаха и някой трие мнения наред.......някакси не е баш правилно май
Типо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
BMW X3 3.0D Aut
Оплаквам се : чака ме цял ден зидария и бъркане на бетон......
Fiat Tipo 1600cc 84hp+? , цвят Бордо , Полукабриолет , GT интериор. На кратко - една истинска машина. Бившата - Volvo V702.5 TDI 140 hp. - една УНИКАЛНО МОЩНА дизелова кола в моите очи..
Хвалба - изкарахме супер на Италфеста. Дидо, защо натъртваш, че СЛЕД ресторанта сте изкарали много добре? Още - имам си нови, много яки гривнички, да живеят спонсорите! Оплакване - още чистя! Хвалба и оплакване - вчера бяхме в Зоологическата градина с децата, половин София се беше изсипала там!Хвалба - даваха ме по телевизията! Оплакване - орязаха ми 30-минутното интервю!
"Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Хвалба - изкарахме супер на Италфеста. Дидо, защо натъртваш, че СЛЕД ресторанта сте изкарали много добре? :
Ми защото след ресторанта бяхме в един пиано-бар, където продължихме до 05 сутринта. Пък после кой какво е правил - не знам А аз днес нямам с какво да се похваля май... затрупан съм от работа. Влизам тук на всеки 2 часа за по 5 минути да хвърля по едно око и толкоз.И таз вечер май цяла нощ ще бачкам, утре сутрин трябва да съм готов То това май беше оплакване.
Да се похваля : имам си 10-те минути почивка..Да се оплача : остават ми още 1 час и малко работа ..!!Да се похваля : днес ще си направя КУПОНА като хората .. че ми е догоре всичко ..
Fiat Tipo 1600cc 84hp+? , цвят Бордо , Полукабриолет , GT интериор. На кратко - една истинска машина. Бившата - Volvo V702.5 TDI 140 hp. - една УНИКАЛНО МОЩНА дизелова кола в моите очи..
оплаквам се :днес на път за В.Търново тест в Гурково хлопнах в една дупка и.... останах си без картер чисто ново масло селениа и още куп други ядове (без кола незнам за колко време )Добре че има добри хора в едно село един колега ме дърпа 7 км до най близкия сервиз
Оплаквам се : изгорих 4 крушки ..Хваля се : оправих си фаровете , и вече всичко е точно ..Хваля се : най-накрая си почивам!!!
Коментар