Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се!!! част 2

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Оплаквам се: в една тема нещо се счепкаха и някой трие мнения наред.......някакси не е баш правилно май
    Типо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
    Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
    Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
    Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
    BMW X3 3.0D Aut

Коментар

Оплаквам се : чака ме цял ден зидария и бъркане на бетон......
      Fiat Tipo 1600cc 84hp+? , цвят Бордо , Полукабриолет , GT интериор. На кратко - една истинска машина.
      Бившата - Volvo V702.5 TDI 140 hp. - една УНИКАЛНО МОЩНА дизелова кола в моите очи..

Коментар

Хвалба - изкарахме супер на Италфеста. Дидо, защо натъртваш, че СЛЕД ресторанта сте изкарали много добре? Още - имам си нови, много яки гривнички, да живеят спонсорите! Оплакване - още чистя! Хвалба и оплакване - вчера бяхме в Зоологическата градина с децата, половин София се беше изсипала там!Хвалба - даваха ме по телевизията! Оплакване - орязаха ми 30-минутното интервю!
        "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
        Ванга

Коментар

Irka_fihi написа:
          Хвалба - изкарахме супер на Италфеста. Дидо, защо натъртваш, че СЛЕД ресторанта сте изкарали много добре? :
          Ми защото след ресторанта бяхме в един пиано-бар, където продължихме до 05 сутринта. Пък после кой какво е правил - не знам А аз днес нямам с какво да се похваля май... затрупан съм от работа. Влизам тук на всеки 2 часа за по 5 минути да хвърля по едно око и толкоз.И таз вечер май цяла нощ ще бачкам, утре сутрин трябва да съм готов То това май беше оплакване.

Коментар

Да се похваля : имам си 10-те минути почивка..Да се оплача : остават ми още 1 час и малко работа ..!!Да се похваля : днес ще си направя КУПОНА като хората .. че ми е догоре всичко ..
            Fiat Tipo 1600cc 84hp+? , цвят Бордо , Полукабриолет , GT интериор. На кратко - една истинска машина.
            Бившата - Volvo V702.5 TDI 140 hp. - една УНИКАЛНО МОЩНА дизелова кола в моите очи..

Коментар

Голямо оплакване:събудих се със страхотно главоболие и до сега не е спрялоХвалба:в супер настроение съм.
              "Умният човек не вярва на всичко което чуе,
              не казва всичко, което знае и не харчи всичко което има."

Коментар

оплаквам се :днес на път за В.Търново тест в Гурково хлопнах в една дупка и.... останах си без картер чисто ново масло селениа и още куп други ядове (без кола незнам за колко време )Добре че има добри хора в едно село един колега ме дърпа 7 км до най близкия сервиз
                Душата в рая на Фиата оборотомера до края!

FIAT BRAVO 1.8GT
                FIAT BRAVO 1.9TD ex

Коментар

Оплаквам се : изгорих 4 крушки ..Хваля се : оправих си фаровете , и вече всичко е точно ..Хваля се : най-накрая си почивам!!!

Коментар

Оплаквам се: Изневерих на приятелката си с бившата.

Коментар

coolboby написа:
                      Оплаквам се: Изневерих на приятелката си с бившата.
                      Това не е ли хвалба
                      "Умният човек не вярва на всичко което чуе,
                      не казва всичко, което знае и не харчи всичко което има."

Коментар

Васе, не съм сигурен дали е хвалба

Коментар

Хваля се вече монтирах и първия си климатик.То не било голяма философия.
                          Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
                          Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

На Бравото ли ?
                            F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

emzo написа:
                              На Бравото ли ?
                              Домашен Бравото си има.
                              Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
                              Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Ааа уточнявай мол’ти са Да се похваля - имам носач за смяна
                                F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Working...
                                X