Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Пунто GТ ЯК ТУНИНГ или как се прави 200++ Завършен

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

ето я и с инсталирано седаки , продължаваме с корите на вратите и д.р
    Power Under Pressure

Коментар

Ихаа не е зле, а как са като седнеш в тях удобни ли са? Могат ли да се движат свободно по релсите ?

Коментар

запазена в пълната функционалност на заводските ,като шоферската се движи и нагоре-надолу първоначално ми се струваха твърди , но след 10 км много ми харесаха ,че не подскачам в тях и че ме прилепят и ме държат стабилно в сравнение с легените комфорта им е в пъти по добър
        Power Under Pressure

Коментар

след безмислотна борба защо колата грее пък парно си има , а перя няма се установи че термостата с макра BEHR е блокнал в затворено състояние естественно смяната му не беше никък лесна след като се скъса шпилката вътре в главата и следваше пробиване обратни мечици и накрая нарязване на нова резба след инсталацията на новия термостат установих че колата е с 7-8 крадуса по студена и че при раздаване на пълната гас температурата не поръдва от средата с което мога да заключа че гадният термостат е бил дефектен още като е бил нов и не е отварял до край , на което се дължи по високата температура когато я карах на ръчка и по бавното и изстиванеМодериран пост!Модераторски екип на fiat-bg.orgизвинявам се за грубия език но бях бесен на БЕРЗапознат ли си, че е недопустимо да триеш модераторски текст(забележка)?
          Power Under Pressure

Коментар

за колани мислил ли си да слагаш и ако да на какви си се спрял ?
            ex Fiat Bravo 1.6 16v 103++hp,,Fiat Coupe 1.8 16v 1??+hp 97г ,Alfa Romeo 145 2.0 QV 1!?+ 96г ,Alfa Romeo 146 1.9 JTD +
            Frord Focus 1.8TDCI+ chip 03г / BMW E46 320d
            Може да си разочарован ако не успееш, но ще си обречен ако не опиташ !!!

Коментар

да ще има колани но 4 точкови има време
              Power Under Pressure

Коментар

Тази вечер на 202-ра имаше някакво замерване с I-phoneИ резултата беше 167 коня , 14.7 за 400м и 6.8 от 0-100колко е достоверно незнам но това бяха резултатите .
                Power Under Pressure

Коментар

Цифрите не мога да коментирам, но определено конете са доста повече от 167Возил съм се на бившето бургаско ГТ мерено при келеша на дино с 185к.с. на мотора, определено твойто осезаемо върви доста повече.Тоя I-phone май трябва да си се ползва по предназначение, а не за замерване на автомобили Май няма да претапицираме старите седалки, така като гледам новите придобивки със здраве да си ги ползваш
                  punto HGT

Коментар

didich написа:
                    Цифрите не мога да коментирам, но определено конете са доста повече от 167Возил съм се на бившето бургаско ГТ мерено при келеша на дино с 185к.с. на мотора, определено твойто осезаемо върви доста повече.Тоя I-phone май трябва да си се ползва по предназначение, а не за замерване на автомобили Май няма да претапицираме старите седалки, така като гледам новите придобивки със здраве да си ги ползваш
                    ми просто момчето имаше софтуер с телефон , пък аз имах кола и така станаха нещата , а колко са достоверни никой незнае , това г пускам просто като инфо какво свършихме вчера вечерта а за претапициране спокойно има и други неща който чакат да бъдат претапицирани
                    Power Under Pressure

Коментар

Резултатите от тоя I-phone и на мен не ми изглеждат много достоверни, но аз не знам защо още не си замерил колата на дино да видиш къде си горе долу.Иначе според мен единствения проблем е "доставката" на конските сили на колата върху асфалта, не се ли замисляш за семи сликове на твоите си джанти, и Apexi боост контролер с който да режеш боост-а по надолу на първа и втора предавка за да нямаш толкова голямо боксуване. :D

Коментар

Tuning Mode написа:
                        Иначе според мен единствения проблем е "доставката" на конските сили на колата върху асфалта, не се ли замисляш за семи сликове на твоите си джанти, и Apexi боост контролер с който да режеш боост-а по надолу на първа и втора предавка за да нямаш толкова голямо боксуване. :D
                        А ти замисли ли се, че трябват към 2000 левчета за да се изпълни твойто предложение Yellow_Flash_Colorz_PDT_16

Коментар

Хахах е да прав си че ще е скъпо, но не съм сигурен че няма начин да се мине и по тънко с нужното изчакване и търсене на изгодни оферти.

Коментар

бе и аз гледам ама няма по тънко , за сега това ме устройва , пък и друго си е да резнеш втора и хората да бягат щото гумите пищат кат драна свиня
                            Power Under Pressure

Коментар

Tuning Mode написа:
                              Хахах е да прав си че ще е скъпо, но не съм сигурен че няма начин да се мине и по тънко с нужното изчакване и търсене на изгодни оферти.
                              Абе за чакане и изгодни оферти ненам, само знам, че Apex’i AVC-R в САЩ е 500$ и ако искаш да не ти стои като пришка на таблото (щот нормалния AVC-R е с ебаси маняшкия син цвят Yellow_Flash_Colorz_PDT_16 ), решаваш, че са вътриш 600$ за black edition и само дотук си към 1000 левчета назад Yellow_Flash_Colorz_PDT_16 После отиваш и се ръсваш около 400 лв. за 2бр. от некое Toyo R888 или Yokohama Advan A048, изкефен нацело праиш 2-3 старта и кат позагреят установяваш, че с дадените дотук 1400лв. (минимум Yellow_Flash_Colorz_PDT_16 ) си постигнал единствено необходимостта от тва да си търсиш и нов маняшки съединител, щот на твоя са му излезли свитки от тия семи сликове Yellow_Flash_Colorz_PDT_37 ..................... и хоп изръсваш се още 800 лв. за керамика на Helix Performance Yellow_Flash_Colorz_PDT_16 И ко стана................. тотал от над 2000 лв. и постоянна параноя, дали нема следващото дет се взриви да е скоростната кутия на туй нящо пунто ГТ Yellow_Flash_Colorz_PDT_22 Ко ша каеш за моя сценарии и ценоразпис, кефи ли та? Yellow_Flash_Colorz_PDT_16

Коментар

е то е ясно че ще е рошава гарга и ще се минават на семи слик до година , но ще видим а за буста , мечо пух си го е казал
                                Power Under Pressure

Коментар

Working...
                                X