запазена в пълната функционалност на заводските ,като шоферската се движи и нагоре-надолу първоначално ми се струваха твърди , но след 10 км много ми харесаха ,че не подскачам в тях и че ме прилепят и ме държат стабилно в сравнение с легените комфорта им е в пъти по добър
след безмислотна борба защо колата грее пък парно си има , а перя няма се установи че термостата с макра BEHR е блокнал в затворено състояние естественно смяната му не беше никък лесна след като се скъса шпилката вътре в главата и следваше пробиване обратни мечици и накрая нарязване на нова резба след инсталацията на новия термостат установих че колата е с 7-8 крадуса по студена и че при раздаване на пълната гас температурата не поръдва от средата с което мога да заключа че гадният термостат е бил дефектен още като е бил нов и не е отварял до край , на което се дължи по високата температура когато я карах на ръчка и по бавното и изстиванеМодериран пост!Модераторски екип на fiat-bg.orgизвинявам се за грубия език но бях бесен на БЕРЗапознат ли си, че е недопустимо да триеш модераторски текст(забележка)?
за колани мислил ли си да слагаш и ако да на какви си се спрял ?
ex Fiat Bravo 1.6 16v 103++hp,,Fiat Coupe 1.8 16v 1??+hp 97г ,Alfa Romeo 145 2.0 QV 1!?+ 96г ,Alfa Romeo 146 1.9 JTD +
Frord Focus 1.8TDCI+ chip 03г / BMW E46 320d
Може да си разочарован ако не успееш, но ще си обречен ако не опиташ !!!
Тази вечер на 202-ра имаше някакво замерване с I-phoneИ резултата беше 167 коня , 14.7 за 400м и 6.8 от 0-100колко е достоверно незнам но това бяха резултатите .
Цифрите не мога да коментирам, но определено конете са доста повече от 167Возил съм се на бившето бургаско ГТ мерено при келеша на дино с 185к.с. на мотора, определено твойто осезаемо върви доста повече.Тоя I-phone май трябва да си се ползва по предназначение, а не за замерване на автомобили Май няма да претапицираме старите седалки, така като гледам новите придобивки със здраве да си ги ползваш
Цифрите не мога да коментирам, но определено конете са доста повече от 167Возил съм се на бившето бургаско ГТ мерено при келеша на дино с 185к.с. на мотора, определено твойто осезаемо върви доста повече.Тоя I-phone май трябва да си се ползва по предназначение, а не за замерване на автомобили Май няма да претапицираме старите седалки, така като гледам новите придобивки със здраве да си ги ползваш
ми просто момчето имаше софтуер с телефон , пък аз имах кола и така станаха нещата , а колко са достоверни никой незнае , това г пускам просто като инфо какво свършихме вчера вечерта а за претапициране спокойно има и други неща който чакат да бъдат претапицирани
Резултатите от тоя I-phone и на мен не ми изглеждат много достоверни, но аз не знам защо още не си замерил колата на дино да видиш къде си горе долу.Иначе според мен единствения проблем е "доставката" на конските сили на колата върху асфалта, не се ли замисляш за семи сликове на твоите си джанти, и Apexi боост контролер с който да режеш боост-а по надолу на първа и втора предавка за да нямаш толкова голямо боксуване. :D
Иначе според мен единствения проблем е "доставката" на конските сили на колата върху асфалта, не се ли замисляш за семи сликове на твоите си джанти, и Apexi боост контролер с който да режеш боост-а по надолу на първа и втора предавка за да нямаш толкова голямо боксуване. :D
А ти замисли ли се, че трябват към 2000 левчета за да се изпълни твойто предложение Yellow_Flash_Colorz_PDT_16
Хахах е да прав си че ще е скъпо, но не съм сигурен че няма начин да се мине и по тънко с нужното изчакване и търсене на изгодни оферти.
Абе за чакане и изгодни оферти ненам, само знам, че Apex’i AVC-R в САЩ е 500$ и ако искаш да не ти стои като пришка на таблото (щот нормалния AVC-R е с ебаси маняшкия син цвят Yellow_Flash_Colorz_PDT_16 ), решаваш, че са вътриш 600$ за black edition и само дотук си към 1000 левчета назад Yellow_Flash_Colorz_PDT_16 После отиваш и се ръсваш около 400 лв. за 2бр. от некое Toyo R888 или Yokohama Advan A048, изкефен нацело праиш 2-3 старта и кат позагреят установяваш, че с дадените дотук 1400лв. (минимум Yellow_Flash_Colorz_PDT_16 ) си постигнал единствено необходимостта от тва да си търсиш и нов маняшки съединител, щот на твоя са му излезли свитки от тия семи сликове Yellow_Flash_Colorz_PDT_37 ..................... и хоп изръсваш се още 800 лв. за керамика на Helix Performance Yellow_Flash_Colorz_PDT_16 И ко стана................. тотал от над 2000 лв. и постоянна параноя, дали нема следващото дет се взриви да е скоростната кутия на туй нящо пунто ГТ Yellow_Flash_Colorz_PDT_22 Ко ша каеш за моя сценарии и ценоразпис, кефи ли та? Yellow_Flash_Colorz_PDT_16
Коментар