Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Караш бързо - 250 лв. глоба и 3 месеца без книжка

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Bravo 1.6 16v написа:
    Преди 2 дена ме спряха срещу София Ленд с 102Км/ч и без колан.Там ограничението е 40км/ч(толкова е при пешеходните пътеки дето ме спряха)Разминах се с абсолутно нищо.Нито ми взеха книжката нито акт нито нищо.Е това е късметЗа 2-ри път ми се случва да не ми вземат нищо.!1-вия път минах на червено Yellow_Flash_Colorz_PDT_13
    Ся к’во трябва да ръкопляскаме ли! Ами успех!
    SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4

Коментар

Bravo 1.6 16v написа:
      Преди 2 дена ме спряха срещу София Ленд с 102Км/ч и без колан.Там ограничението е 40км/ч(толкова е при пешеходните пътеки дето ме спряха)Разминах се с абсолутно нищо.Нито ми взеха книжката нито акт нито нищо.Е това е късметЗа 2-ри път ми се случва да не ми вземат нищо.!1-вия път минах на червено Yellow_Flash_Colorz_PDT_13
      То туй ’щи е.Следващия път - 22 точки и 70-80 лв. глоба.Охооооо има да си мечта е за 70-80 лв. Направо ще му треснат 250 лв. и точки, че да му държи влага доста време.
      Настоящата - Ford Focus ST
      Бившата - Bravo GT - мъничко, черничко, тук - там стъпва ...
      Франкенщайн - R.I.P.
      Fiat Ducato Heku Wohnmobill 530 '87 - НАБОРЪТ

Коментар

така е следващия път няма да се утърва
        -Има ли курви,попита Жоро Италианеца.
        -Рускини!Отговори Бесния.Тази вечер ще шибаме Великия Съветски Съюз!

FIAT BRAVO HGT 2.0 20V-147k.c.

Коментар

Bravo 1.6 16v написа:
          така е следващия път няма да се утърва
          А и вече има разни бързи процедури...внимавай!
          FIAT UNO 55S. Мирише бензина!
          FIAT MAREA1.6 16V

Коментар

Хм. Ограниченията трябва да се спазват, хо и КАТ трябва да се съобрази с безопасната скорост за някои улици.Например в Пловдив имаме булеварди които съвсем спокойно позволяват да се вдигне скоростта до 80-90 км без никаква опасност за движението (пример ВСИ-SPS, надлез Родопи).Когато дебнат за превишена скорост КАТ също постъпват по доста странен начин. Например още се сещам първият ден като взех колата (това ми беше и първият ден като шофьор де ) - карам си в ограничението - стрелката точно на 50, подавам си мигачи при престрояване в лентите. Отпред един катаджия застанал на платното и ме гледа с невероятна почуда. Някви коли ме задминават с 90-100, пича гледа право в мен, вдига бавно палката и почва да я клати, ама в погледа му се чете невероятно недоумения. Подадох мигач, отбих и спрях. Пуснах аварийните, а той идва при мен и ми вика "Добър вечер, господине, случайно да сте употребили алкохол" )) През това време колите продължават да фучат, пък пича дори и не ги поглежда.Дано от тази мярка има някаква полза, но е доста съмнително, доколкото знаем изпълнителността на нашите КАТ-аджии. Най-много да им надебелеят джобовете. Щото вместо двайсетачка вече ще искат петдесетачка и нагоре.
            Fiat Brava 1.6
            Дядо Коледа - директно от Лапландия http://vbox7.com/play:93526954
            Дядо Коледа - мерки за безопасност http://vbox7.com/play:488dccf8

Коментар

Принципно съм с двете ръце "за" тези промени. Паралелно с тези санкции трябваше да се наложат и много строги за полицаите, приемащи подкуп. Пипват те с подкуп - дисциплинарно уволнение и глоба в сто-кратен размер на подкупа. За даващия - същта глоба + много точки. Тогава вече ще има ефект. Сега какво ще стана!? Пия си три питиета, хоп на колата и ме спират. Момчета ето ви 50-100 кинта и всичко е ок. Или пък се правя на гъзар в града и си пердаша със 90-100 по улиците. Същата работа. Погледнете колите и къщите на катаджиите. Те говорят за доходите на собствениците си.P.S. Сетих се още нещо. За превишена скорост полицаите щели да отнемат книжката на място. Ами как ще се приберем, да речем от 100км. С телепортация ли? Колата къде ще я оставим, на пътя ли? Такава ситуация какво ви говори! Идеален повод да си "платите", пак на място, но с разликата, че парите няма да влязат в държавния, а в частния рушветаджийски джоб.
              Fiat Marea 1.8i 16V
              Fiat Tipo 1.4i 8V
              Fiat Punto 1.6i 8V
              www.italauto-bg.net/forum/

Коментар

:D

мен пук миналата субота ме спряха полицаи бях пиян без колан и изпреварвах неправилно, на светофара, преди околоврустното.там е работата че аз не им спрях, намалих уж да спря и размислих,минах на червено и свих в една задунена улица загасих фароже и колата и ги видях как минаха надолу кум горнобански път.добре 4е ми беше много мрусен номера.нямаше последстжия

Коментар

И ся ште фванат и шти начупат канчето:
                  МВР вече ще следи и всички контакти в интернет30.01.2008 09:25МВР ще знае по всяко време на денонощието кога сме били в интернет, на кого сме пращали имейл или съобщение по ICQ, както и с кого сме говорили по телефона, използвайки глобалната мрежа. Това става ясно от публикувана в "Държавен вестник" съвместна наредба на вътрешното министерство и на Държавната агенция за информационни технологии и съобщения (ДАИТС).Данните за действията в интернет, както и за разговорите ни по фиксиран и мобилен телефон ще са достъпни в реално време за служба "Оперативно-техническа информация" на МВР, но без самото съдържание на разговорите и кореспонденцията. Те, както и досега, ще се предоставят от операторите по реда на Закона за специалните разузнавателни средства, т.е. след решение на председателя на окръжния съд.Според наредбата обаче всички телефонни оператори и интернет доставчици са длъжни да осигурят на МВР "пасивен технически достъп чрез компютърен терминал" до съхраняваните данни."Това означава министерството да има достъп без човешка намеса и без самият оператор да знае, че някой отвън следи данните", обясняват експерти пред вестник "Сега". Телефонните оператори вече са осигурили такъв достъп, тъй като и досега в законите имаше такова изискване. Те съхраняват данни за това от кой номер е дошло повикването, от коя клетка, ако обаждането е от мобилен телефон, и колко време е продължил разговорът.Новото е, че обхватът се разширява и с тотално следене на интернет, което ще започне от 15 март догодина. Вече ще се събират данни за времето, в което потребителят е седял в мрежата, за изпращача и получателя на всяко съобщение, както и за началото и края на разговорите в мрежата през програми като Skype. Информацията трябва да се съхранява от операторите в продължение на 12 месеца.Това изискване е записано в директива на ЕК от 2005 г. и новия Закон за електронните съобщения. Целта е да се предотвратяват и разследват сериозни престъпления и тероризъм. Наредбата изисква всяка година до 31 март операторите да дават отчет на министъра на вътрешните работи колко пъти са предоставяли събраните данни на компетентните органи - прокуратура, следствие, спецслужби и др., колко пъти не са могли да го направят и по какви причини. Тази информация ежегодно ще се праща и на Европейската комисия. /БГНЕС
                  Alfa 159 SW 2.4 Ti
                  Fiat Marea '99 1.6 16V ELX
                  "...внимавай че тези италиански кочини много вървят."

Коментар

Еми нормално взимаме всичко измислено в най полцейската държава САЩ то сигурно ще ни наблюдават и дали спим с жените си.
                    Обичам си работата.

Коментар

аз спя! моля махнете камерите - признавам си Yellow_Flash_Colorz_PDT_13
                      "За да чуеш, трябва да мълчиш." (Оджиън)
                      Nissan Primera WP12 QR20DE, ГИ, '03
                      Tempra 1.6 (EX), Dedra 1.8/16V (R.I.P.), Delta 1.6/16V (R.I.P.), Astra X16XEL (EX)

Коментар

Bravo 1.6 16v написа:
                        Баце, недей да караш така да не сгазиш някой- няма нищо по- бързо от смъртта...А може ти да си оня пешеходец, към който лети накой смотан със 100...А? Не хорошо, нали?! :D
                        Brava 1.2 16V 82 к.с. 2000г.

Коментар

Working...
                        X