Kuku написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Катастрофа :(
Collapse
X
-
SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4
-
Нелепо наистина... Няколко пъти съм се зъбил на куките когато са ме спирали заради мобилен телефон но ето в такива случаи осъзнавам че са прави да го правят.Още повече че съм правил някои доста по-опасни неща с телефона докато съм карал, отколкото е говоренето. Например да отговарям на СМС Аз лично съм се разминавал на косъм няколко пъти в подобни ситуации, последната на Цариградско шосе. За секунди си свалих погледа към музиката за да пъхна диск и в следвящия момент като погледнах напред - колегата пред мен спрял на има-няма 15м Ако беше мокро, никога не бих успял!И за какво?!? Все едно не съм можел да пъхна диска на AC/DC в уредбата на някой светофар, на червено. Например...Хубавото е, ако изобщо може да се извади нещо хубаво в тези ситуации, че си правим изводите и ставаме по-внимателни. Учим се, или поне би трябвало да е така.Важното е че си здрав след тая случка!I'm not totaly useless! I can be used as a bad example...
Коментар
-
Кофти батка важното е че си жив и здрав пък др кола си купиш иначе за тия работи с музиката то моя е на 7 месеца и презаписваемия дет го слушам нон стоп не излиза често та и аз го издърпвам но пък в повечето случаи съм със спътник и си го карам тои да ми го сменя диск-а а иначе дамм и аз съм забелязал поне при мен ако се позаблея съм или леко в ляво или дясно и номера с смс съм го правил ама само по прав път и то доста бърз отговор беше а си и карах и в лявата лента.... абре доста глупости правим еи така без да се усетиммLybra 2.4jtd intensa 06.2002
Marea 1.9 TD100 HLX -07/97
Punto 1.2 16v Sporting -11/97 еx - На части
Коментар
-
Секунда невнимание, после цял живот....
Колега, имал си невероятен късмет ! Дано всички си вземем поука от случилото се..., за съжеление и аз често посягам към МР3-ката като отвличам вниманието си от пътя...това е нелепо...сменял съм един преден десен фар и мигач на старата си Астра, заради удар в предния авотмобил (веднъж и маската сменях), но се улавям, че пак посягам към стереото, по време на движение...Слава богу, че си жив и здрав !FIAT Marea ELX 1.6/16 V '98
Коментар
-
с брадчед ми през лятото по Тракия с неговата lancia kappa малко на екскурзийка... та той се сили с 200 а аз му отварям колата :D давам пример за безопасно поведение на пътя а и аз се грижих за музиката не е здравословно с 200 да си отваряш количката или да пипаш радиотоPunto 2002 - смачкано
Коментар
-
deadairplane
-
При мен стана нещо подобно но без удараВключвам един трансвертер в запалката 12-220 и после зарядното за ГСМ в негоЗапалката неправи добър контакт и започнах да я ръчкам, онова започна да писука аз го погледнах и нещо звука от пътя се смени гледам пътя излезнал съм отстрани, няма мантинели няма нищо на 10-15см от пропаста в дясно.Веднага ляв, завъртях се и спрях в чакъла на банкета. Че пих една вода и газ до Софияскоростта беше към 90-100 на новата отсечка Стара Загора-София, тъкмо къде е новото кръгово че след негоТа нормално е да сме разсеяни, хора сме, недей да те е яд. Парите се изкарват а резервни части за нас няма по форумите :D
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар