Кола блъсна жена на пешеходна пътекаЖена е в болница с опасност за живота с тежка черепно-мозъчна травма, след като тази сутрин беше блъсната на пешеходна пътека на пловдивския булевард "Дунав" 61. Пострадалата пресичала, когато я връхлетял "Фолксваген", управляван от 27- годишен шофьор. Пешеходката паднала и ударила главата си в бордюра. По първоначални данни причина за катастрофата е заслепяване на водача от слънцето.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Давайте предимство на хората на пешеходните пътеки
Collapse
X
-
Re: Давайте предимство на хората на пешеходните пътеки
doofiat написа:Жена е в болница с опасност за живота с тежка черепно-мозъчна травма, след като тази сутрин беше блъсната на пешеходна пътека на пловдивския булевард "Дунав" 61. Пострадалата пресичала, когато я връхлетял "Фолксваген", управляван от 27- годишен шофьор. Пешеходката паднала и ударила главата си в бордюра. По първоначални данни причина за катастрофата е заслепяване на водача от слънцето.FIAT Marea 1.9 JTD HLX
-
Преди седмица в Перник спирам на пешеходна пътека да дам път на пешеходец. На няма и 10 метра преди пещеходната пътека има лежащ полицай, така че там така и така си се спира. Обаче пешеходеца е местен, знае си и не пресича. В тоя момент отзад един джип (голям, лъскав нов, не запомних какъв) и едно БМВ (малко, мръсно, старо) ме насвиркаха и с мръсна газ ме изпревариха отдясно...Антверп, Аалст, Люцерн, Слован, Олимпия, Беверен, Публикум, Тампере, БАТЕ (Борисов), ЖИЛИНА и Дебрецен ... следва продължение...
Коментар
-
vesko написа:Преди седмица в Перник спирам на пешеходна пътека да дам път на пешеходец. На няма и 10 метра преди пещеходната пътека има лежащ полицай, така че там така и така си се спира. Обаче пешеходеца е местен, знае си и не пресича. В тоя момент отзад един джип (голям, лъскав нов, не запомних какъв) и едно БМВ (малко, мръсно, старо) ме насвиркаха и с мръсна газ ме изпревариха отдясно...== Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp
На света съществува една единствена гигантска машина, която се командва от пигмеи и това е бюрокрацията. (Оноре де БАЛЗАК)
Коментар
-
Аз пък абсолютно честно ви казвам най-голямо удоволствие ми доставя да спра и да дам път на пешеходец и някой с каквато и да е кола да почне да се нерви зад мен!!! След като тръгнем и се изравним на следващия светофар и виждам че дори и да е най-тъпата блондинка в Кайен, има известен блясък на уважение в очите и! Така че дори и най-големия ДЕБИЛ има малка доза човечност в него въпроса е някой да му помогне да я изкара на повърхността!Jeep Grand Cherokee 3.1TDI
Fiat Bravo GT 1,9 JTD 105к.с. 2000г.
Коментар
-
Да си кажа честно, вече ме е страх да спирам на пешеходна пътека, където лентите са поне две в едната посока. На няколко пътя аз спирам, но не така правят други водачи и за малко да ударят пешеходците които са тръгнали пред мен. Много е опасно за всички ни. Още по-неприятно от неспиране ще стане, ако моето спиране причини удар от "прекалено забързан, безрасъден водач" на невинен пешеходец. СТРАХ ме е да спирам на такива пътеки...
Коментар
-
vesko написа:Преди седмица в Перник спирам на пешеходна пътека да дам път на пешеходец. На няма и 10 метра преди пещеходната пътека има лежащ полицай, така че там така и така си се спира. Обаче пешеходеца е местен, знае си и не пресича. В тоя момент отзад един джип (голям, лъскав нов, не запомних какъв) и едно БМВ (малко, мръсно, старо) ме насвиркаха и с мръсна газ ме изпревариха отдясно...VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
rustson написа:Аз пък абсолютно честно ви казвам най-голямо удоволствие ми доставя да спра и да дам път на пешеходец и някой с каквато и да е кола да почне да се нерви зад мен!!! След като тръгнем и се изравним на следващия светофар и виждам че дори и да е най-тъпата блондинка в Кайен, има известен блясък на уважение в очите и! Така че дори и най-големия ДЕБИЛ има малка доза човечност в него въпроса е някой да му помогне да я изкара на повърхността!
Коментар
-
И аз
daley написа:Да си кажа честно, вече ме е страх да спирам на пешеходна пътека, където лентите са поне две в едната посока. На няколко пътя аз спирам, но не така правят други водачи и за малко да ударят пешеходците които са тръгнали пред мен. Много е опасно за всички ни. Още по-неприятно от неспиране ще стане, ако моето спиране причини удар от "прекалено забързан, безрасъден водач" на невинен пешеходец. СТРАХ ме е да спирам на такива пътеки...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар