ЖЕСТОКО 29 Август 2006, вторник НТВ Майка с 6-месечно бебе бяха премазани жестоко от лек автомобил, докато вървяха по улица в Пловдив. 23-годишната жена и детето й са с опасност за живота. Те са настанени в неврохирургията на университетската болница в града. Шофьорът на автомобила, който според полицията е виновен за катастрофата, е на свобода. пред камерата на
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ненормалник, който говори по GSM, гази наред - непомнел нищо
Collapse
X
-
Дано да се оправят пострадалите но аз лично ако имам право такъв човек бих го ЗАСТРЕЛЯЛ. Незнам до кога ще трябва да се търпят пияните и дрогираните.Няма ли да се намери някой доброволец да ги гърми след работно време Навремето имаше такъв филм и мисля че се казваше "Правосъдие в мрака " Там героя беше съдия или нещо подобно но виновните все ги освобождаваха .Той се прибираше от работа сваляше вратовръзката и костюма и обличаше рокерските дрехи.Сядаше на мотора и намираше тези изроди и ги застрелваше със пистолета.Ето такъва хора ни трябват и то в повече.АЛ.ПЕТРОВ
FIAT PUNTO 1.2 8V
Коментар
-
sacho написа:...Навремето имаше такъв филм и мисля че се казваше "Правосъдие в мрака " Там героя беше съдия или нещо подобно...VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
Логан
-
doofiat написа:. Втори ден след жестоката катастрофа, шофорът блъснал 23- годишната майка и бебето с детската количка е на свобода. .АЛ.ПЕТРОВ
FIAT PUNTO 1.2 8V
Коментар
-
На това аз му казвам висша степен на нехайство от страна на прокуратура, полиция, съдилища и община Пловдив!!!Нито виновния е подведен под отговорност, нито са взети мерки за предотвратяване на други злополуки в опасния участък от пътя! СРАМ!!!Защо ли не ме учудва вече... живеем в България.1997 Brava 1.6, 16V
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар