Пичове, днес ми съобщиха за един приятел от квартала... Вчера късно вечерта момчето чака на светофара на надлез надежда към централна гара,светва зелено и момчето леко тръгва и оттам един джип мицубиши го удря със страшно голяма скорост странично,реното на момчето се превърта няколко пъти и избухва... Спасило го е това,че е бил без предпазен колан...Джипа е минал на червено,шофьора е бил пиян.Момчето има страшни изгаряния,вече отмина опасноста за живота.В момента е в пирогов,дано няма странични последици...Също и шофьора на джипа е в пирогов,мицубишито е смазано.Такива малоумници,които си мислят,че могат да пият като свине и след това да се качват зад волана само защото имат пари и разчитат на корумпираните куки и да правят простотии трябва да ги вкарват за по 10 години в затвора Моя приятел е нямал абсолютно никаква вина,винаги кара по правилата и много бавно,независимо че има бърза кола... и заради една "свиня" замалко да го загубим... ЗАТОВА МОЛЯ ВИ НЕ СЕ КАЧВАЙТЕ ЗАД ВОЛАНА ДОРИ СЛЕД 1 БИРА,ПОСЛЕДСТИЯТА МОГАТ ДА БЪДАТ НЕПОПРАВИМИ !
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Тежка катастрофа....
Collapse
X
-
Re: Тежка катастрофа....
Abarth. написа:ЗАТОВА МОЛЯ ВИ НЕ СЕ КАЧВАЙТЕ ЗАД ВОЛАНА ДОРИ СЛЕД 1 БИРА,ПОСЛЕДСТИЯТА МОГАТ ДА БЪДАТ НЕПОПРАВИМИ !Fiat Bravo GT -> дзверчето
Коментар
-
oduh написа:Abarth. написа:ЗАТОВА МОЛЯ ВИ НЕ СЕ КАЧВАЙТЕ ЗАД ВОЛАНА ДОРИ СЛЕД 1 БИРА,ПОСЛЕДСТИЯТА МОГАТ ДА БЪДАТ НЕПОПРАВИМИ !VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
Логан
За това ще действате като мен.......още ме подиграват и ми се смеят по срещите на клуба.....наредени бири до бири, за Явката - фанта портокал......даже ми я поръчват още преди да съм дошъл..........
Коментар
-
kiro_of_the_day написа:oduh написа:Abarth. написа:ЗАТОВА МОЛЯ ВИ НЕ СЕ КАЧВАЙТЕ ЗАД ВОЛАНА ДОРИ СЛЕД 1 БИРА,ПОСЛЕДСТИЯТА МОГАТ ДА БЪДАТ НЕПОПРАВИМИ !ex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT
Коментар
-
Логан написа:За това ще действате като мен.......още ме подиграват и ми се смеят по срещите на клуба.....наредени бири до бири, за Явката - фанта портокал......даже ми я поръчват още преди да съм дошъл..........ex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT
Коментар
-
Току що докарах момчето от Пирогоф Вече е добре,размина се само с ламарини,почти нищо му няма вече :D Но реното е едно черно обгоряло шаси...нищо неможе да се вземе от него..но важното е че момчето няма опасност вечеex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT
Коментар
-
Abarth. написа:Току що докарах момчето от Пирогоф Вече е добре,размина се само с ламарини,почти нищо му няма вече :D Но реното е едно черно обгоряло шаси...нищо неможе да се вземе от него..но важното е че момчето няма опасност вечеVIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
Crash73 написа:Abarth. написа:Момчето има страшни изгарянияAbarth. написа:Току що докарах момчето от Пирогоф Вече е добре,размина се само с ламарини,почти нищо му няма вечеex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар