Логично е първият пост да бъде в "чест" на съфорумник....за щастие, инцидентът приключи без трагичен изход, колегата Станислав прекара близо седмица в болница с натъртвания и счупена челюст, последвано от едномесечно лечение в домашна обстановка, пътника зад него със счупена ръка и всички други останали с уплаха....Катастрофата стана март месец 2005г. на връщане от Вакарел.....
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Катастрофата на Станислав / emdless4
Collapse
X
-
ЛоганЕтикети: –
-
Логан
AlBundy написа:Аз никаква поука не си взех от тези снимки. Защо е станала, как? Как е можело да се избегне? В това виждам смисъла на този раздел. Иначе ще стане меко казано сеирджийски.
Коментар
-
AlBundy написа:Аз никаква поука не си взех от тези снимки. Защо е станала, как? Как е можело да се избегне? В това виждам смисъла на този раздел. Иначе ще стане меко казано сеирджийски.http://free.bol.bg/dodo155/AlfaRomeo/Punto_JTD_all.JPG
Alfa Romeo 147 07' 1.9 JTDm Q2
FIAT Punto 02' 1.9 JTD
FIAT Punto 99' 1.7 TD
Коментар
-
Mitko написа:Точно така. Заобикаляне на неравности в насрещното и челен удар там. Шофьора на джипа нямаше никаква вина.Да попиташ може да бъде моментен срам, но да не попиташ и да останеш невеж, е доживотен срам.
Brava 1.4 12V SX
Коментар
-
Съхраняването на човешкият живот и здраве е най-важното,задължително действие,въпреки че, транспорта е рискова дейност.В момента се намирам в страна,в която автомобилите се движат като завързани на съответната дистанция и с разрешената скорост,като нарушенията са изключение.Наистина няма никакви дупки и корупция,но глобите са страховити.Има правило,че професионалиста не превишава скоростта.Аз го спазвам и моля колегите с по-малък опит да правят същото.Tipo 1,4AGT ie.;Citroen Evasion
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар