Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
При 200км/ч скорост това става най често
Collapse
X
-
Аз също хич не ми е жал за него ,но я си представете че се беше натресъл като Стависки в някого от нас ? Ами ако се беше запалил автобуса и имаше изгорели хора ? Въобще голям късмет че си е отишъл тоя боклук от тоя свят ,но в София прокуроския син уби двама невинни млади хора а той остана жив.
Коментар
-
Ама тук пък гозпод прибра невинен човечец като на негово място можеше да е всеки един от нас. А по повод и тоя дето се блъсна нарочно в автобуса и изгоря там от друга катастрофа през днешния ден има един пасаж за размисъл. Питат бензинкаджиите дето е заредил до горе колата а те най спокойно отговарят че бил малко неадекватен и миришел на алкохол. Ами в такъв случай е трябвало малко съобразитеност като му вземат ключовете на колата и извикат полиция. Късмет е че е загинал само той но можеше последиците да бъдат още по трагични.http://www.dnes.bg/crime/2011/08/16/...trakiia.126538
Коментар
-
кола
Вярно че беше всякакъв ама иначе си плащаше в повечето случай и беше професионалист в това което правеше .Имал съм си работа с него . Караше безразсъдно това съм го виждал и се очакваше ама на пътя няма недосегаеми това се вижда .Това нему е първата лоша катастрофа но е последна жалко и за момичето -жена му .
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар