Тея неща според мен са си баш по темата, защото е ясно че въпросната случка е минала и ние нищо не можем да направим, а автора на тая тема я е пуснал за да си вземем поуки!@Tickle: Карай си внимателно и спокойно, и не се връзвайте много на тъпанарите по улицата! Ако някой идиот все пак толкова държи да освободиш лявата лента.. дай си десен мигач поне да види, че правиш каквото можеш за да му освободиш лентата дори и да не можеш веднага да се преместиш.Аз лично гледам да съм джентълмен на пътя.. много рядко ми се налага да бързам и нямам нищо против да съм 5-та кола чакаща в колоната на кръстовището вместо 4-тата...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Катастрофа с Фиат Браво в Люлин
Collapse
X
-
"Искам да ви кажа, че не автомобилът е блъснал ученика, а ученикът се е блъснал в автомобила", каза Мария Генадиева, директор на 27 СОУАнтверп, Аалст, Люцерн, Слован, Олимпия, Беверен, Публикум, Тампере, БАТЕ (Борисов), ЖИЛИНА и Дебрецен ... следва продължение...
Коментар
-
да, какво искат от децата - да се оглеждат и внимават за коли дори в училищния двор в междучасията?!?! каквото и да е правило това детенце 5ти клас ... тичало, скачало и пр. си е в реда на нещата, по-скоро ссобствениците на автомобили, които работят в училище, трябва без да е забранено да се сетят, че могат да паркират зад оградата и така е РЕДНО!Bravo, 1.8 16V
Коментар
-
Tickle написа:да, какво искат от децата - да се оглеждат и внимават за коли дори в училищния двор в междучасията?!?! каквото и да е правило това детенце 5ти клас ... тичало, скачало и пр. си е в реда на нещата, по-скоро ссобствениците на автомобили, които работят в училище, трябва без да е забранено да се сетят, че могат да паркират зад оградата и така е РЕДНО!FIAT Uno 45 FIRE
Коментар
-
ivo_red написа:Tickle написа:да, какво искат от децата - да се оглеждат и внимават за коли дори в училищния двор в междучасията?!?! каквото и да е правило това детенце 5ти клас ... тичало, скачало и пр. си е в реда на нещата, по-скоро ссобствениците на автомобили, които работят в училище, трябва без да е забранено да се сетят, че могат да паркират зад оградата и така е РЕДНО!
Коментар
-
че гумите на такива коли понякога се "пукат",стъклата им се "чупят" от самосебе сиАнтверп, Аалст, Люцерн, Слован, Олимпия, Беверен, Публикум, Тампере, БАТЕ (Борисов), ЖИЛИНА и Дебрецен ... следва продължение...
Коментар
-
Българина го лекува само СОЛЕНА ГЛОБА И БОЙ В МАНЕРКАТА Вероятно и сред нас има нуждаещи се от лечение защото напоследък постоянно ме изпреварват разни малоумници които правят всевъзможни рискови ситуаций на големите пътища.Най приятно е да караш по някой второкласен път където такива изроди липсват.Последното ако няма дупки разбира се :DАЛ.ПЕТРОВ
FIAT PUNTO 1.2 8V
Коментар
-
Поредната катастрофа..и пак в Люлин...Не смятате ли,че най-големите трагедии стават в Люлин?!Катастрофи,убийства?!Спомняте ли си през 2000г. когато пиян полицай бутна 2жени и 1 дете срещу Силвър центъра?Тогава само детето почина(12годишно момиче),едната жена имаше тежки фрактури на крака,а на другата й нямаше почти нищо..Сега пък в училище,вместо родителите да са най-сигурни,че когато децата им са на училища няма да им се случи нищо лошо,то какво става...и на не улицата,а на двора?!А и каква нагла директорка,не я ли е срам така да говори...детенцето е могло да почине,а тя твърди,че то е виновно...Безобразието царува..
Коментар
-
bubachko
Tickle написа:... Аз се питам също каква е причината една линейка да стигне до мястото на тежка катастрофа за 40 минути?! ...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар