28 годишен загива с Мерцедеса си на Витиня. Мантинелата се е нанизала поне 10-15 метра в колата. Момент невнимание - цял живот мъртъв!http://vbox7.com/play:4f0ba952
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Младеж умира с 200
Collapse
X
-
Няма как при такава скорост да се удариш в каквото и да е и да не си мъртъв. Ако не се е откъснала мантинелата, друго е щяло да стане, но жив не може да остане при това положение. Хората правят опити с натоварен камион срещу мантинела, но с малоумие срещу мантинела още опити не са правени - резултатът е налице.Fiat Marea Weekend 1,6 16V
Коментар
-
sugarboy написа:Няма как при такава скорост да се удариш в каквото и да е и да не си мъртъв.
Коментар
-
С такава скорост няма какво да се направи, не са виновни мантинелите, а този който е карал с 200. Ако беше подпрял друга кола , нямаше само той да е мъртъв.Виж бейби не сме глупаци,
ние сме отбор от здравеняци.
Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo
Коментар
-
Това последното беше малко глупаво за скоростта и мантинелите. Я някой да сметне 40т камион ако се движи с макс. скорост която му е позволена и дори и по ниска скорост да видим тази манинела дали ще го задържи на пътя или ще я отнесе като куцо пиле домат. Не отричам, че водача сам си е виновен, но и мантинелата има не по малка вина.Я само си помисли какво ще стане ако си с мотоциклет и паднеш с пързаляне към мантинелата Yellow_Flash_Colorz_PDT_37 Ако съм аз ще се моля да мина между колчетата.
Коментар
-
Ето го и примера с камиона http://dnes.dir.bg/news.php?id=6342240Като камиона е само влекач а не е някой прицеп.............. натоварен до макс. позволените кг.
Коментар
-
Всъщност не е виновна мантинелата, а онези 70км. превишена скорост...@chaveto: Ако си с мотор и паднеш пързаляйки се под мантинелата на Витиня - пак ще ядем курбан..., но нали трябва да пишеш глупости? Каква според теб трябва да е мантинелата, че да задържи 2 тона автомобил носещ се с 200км/час.?Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
jenshen73 написа:@chaveto: Ако си с мотор и паднеш пързаляйки се под мантинелата на Витиня - пак ще ядем курбан..., ?
Коментар
-
И аз ще те попитам. Каква трябва да е мантинелата според теб? Но дай категоричен и точен отговор, без обяснения каква не трябва да е и че трябва да те задържи. Кажи каква да е че да те задържи на пътя, да няма колонки в които да се удрят пързалящи се мотористи и така нататък. Просто ни я опиши тази мантинела чудо.
Коментар
-
Няма и нищо на мантинелата - на същия мост, понеже минавам всеки ден от там съм виждал камион да виси от моста (началото му) , държан само от мантинелата. Опитите които се правят не са със скорости по-големи от 80 км/ч. Няма материал на света от който да се направи автомобил и да понесе такава енергия. Шанса му е бил да се върти докато се убие скоростта, но ... там говорим за късмет.Fiat Stilo 1,9 JTD, 2004
----------------------------
Ignorance is a bliss
Коментар
-
peho написа:И аз ще те попитам. Каква трябва да е мантинелата според теб?
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар