благодаря на ванката и другия колега апсолютно прави !!!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Млад шофьор на BMW помете 4-ма на спирка.
Collapse
Заключена тема
X
X
-
nai7 написа:Princo написа:coolboby написа:Прекалявате вече, един щял да реже не знам си какво, друг ръце, трети глава. Станалото, станало. 4 страници едно и също. Време е някой да заключи темата!Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
ivanko_rs написа:Да се намеся и аз.Та колеги много прекалявате Тони ви каза че жената не е починала ,а вие щели да го съдят за убийство.Добре,ще ви го кажа и аз - най-тежко пострадалата жена НЕ Е починала Така разбирате ли какво съм написал По данни на един от шефовете на КАТ(мой приятел) ,по траекторията на колата няма никакви следи от гуми,що ли По първоначални данни на полицията(естествено не официални) колата е имала проблем ,който беше обяснен от Тони Същия човек днес преди обяд ми съобщи че жената е жива(дано се оправи без последствия),като сам се чудеше защо навсякъде съобщаваха че е починала.Айде сега,пак почвайте да храните без да мислите трезво ,озлобени на всекидневните изпълнения които виждате по пътищата П.П.Недейте го обръща на саморазправа ,щото не знае кой кого,както се казва.Освен това явно не виждате и другата страна на монетата,като коне с капаци.Никого не защитавам,но четейки 3 страници със закани това ми е становището.В крайна сметка нито един от ВАС не е русенец и не знае реално какво е положението,а си прави заключения от лъжите по медиите
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар