Момчето е ученик и бързало за училище!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![color=blue:b7a2c71506]Почина една от ударените при катастрофата на бул. ,,Липник
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Млад шофьор на BMW помете 4-ма на спирка.
Collapse
Заключена тема
X
X
-
момчето го познавам лично принципно доста често патуваме заедно много готен и точен е преди имаше един голф (преди 2-3 седмици) но дядо му му го блъсна и преди седмица взеха това бмв и още му се радваше ..... и ето как става когато се мъчиш да правиш пироети с колата си когато неси я опознал и неси и свикнал (точно това му казах преди точно 2 сутрини на спирката да не бърза да се мъчи да я "лъзга") дано се отарве по леко ...
-
не спамя просто немога да се сдържа искам да го напиша ! туко що говорих по телефона с момчето и той ми каза "братле всичкото това дето го говорят за скороста не е вярно! аз тръгнах на зелено и колата сама си качи оборотите до 2000-2500 и се поднесе аз чупих десен да я изправя и тя се обърна и се качи на бордюра"това принципно него уневинява но не е успял да реагира правилно в ситоацията ... силно се надявам да си намери доста добър адвокат зада го отарве от бандиза поне ...
Коментар
-
durex_a написа:не спамя просто немога да се сдържа искам да го напиша ! туко що говорих по телефона с момчето и той ми каза "братле всичкото това дето го говорят за скороста не е вярно! аз тръгнах на зелено и колата сама си качи оборотите до 2000-2500 и се поднесе аз чупих десен да я изправя и тя се обърна и се качи на бордюра"това принципно него уневинява но не е успял да реагира правилно в ситоацията ... силно се надявам да си намери доста добър адвокат зада го отарве от бандиза поне ...Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
ми това е паникиосал се е ... и не реагира адекватно а и до пред има няма месец е карал кола с предно и то дизел ... а бмв-то е 1.8 мисля че са 115 коня несъм го разпитвал много казвам това което той сам ми каза без аз да го питам предполагам нему се говори много затва се въздържах от вапроси по случея ....
Коментар
-
Имал е лош късмет. Всеки е правил глупости по пътищата. Но точно така стават белите от една невинна маневра. Това не го оправдава естествено.Твърде млад е, а живота му е вече черен. Съжалявам много за него.Сетих се за един случай преди време в Търново. Една жена с Голф 4-ка беше блъснала човек до строителния техникум, който по-късно почина. Естествено всичко се потули и сега си кара спокойно чисто нова А5-ца....
Коментар
-
durex_a написа:не спамя просто немога да се сдържа искам да го напиша ! туко що говорих по телефона с момчето и той ми каза "братле всичкото това дето го говорят за скороста не е вярно! аз тръгнах на зелено и колата сама си качи оборотите до 2000-2500 и се поднесе аз чупих десен да я изправя и тя се обърна и се качи на бордюра"това принципно него уневинява но не е успял да реагира правилно в ситоацията ... силно се надявам да си намери доста добър адвокат зада го отарве от бандиза поне ...The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
style34 написа:durex_a написа:не спамя просто немога да се сдържа искам да го напиша ! туко що говорих по телефона с момчето и той ми каза "братле всичкото това дето го говорят за скороста не е вярно! аз тръгнах на зелено и колата сама си качи оборотите до 2000-2500 и се поднесе аз чупих десен да я изправя и тя се обърна и се качи на бордюра"това принципно него уневинява но не е успял да реагира правилно в ситоацията ... силно се надявам да си намери доста добър адвокат зада го отарве от бандиза поне ...
Коментар
-
u_bo
durex_a написа:....защитавам го и се застъпвам за него и дори след и да се докаже противното аз пак ще бъда с него и ще го защитавам !durex_a написа:....Не той е човека който се е показвал дръг път пред мен на рейсър а по скоро аз и си го признавам
Коментар
-
това идиотче не трябва да излезне от затвора .къде си тръгнал на няколко месеца шофиор и бмв ше ми кара .И аз съм карал такова бмв и доста от 2500 оборота трябва да стане нещо .Правил се е на маисто и си е намерил маистора .За това селяците с бмв-та не остискват много.Фиат Пунто 1.2 8в 60 кончета
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар