Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Млад шофьор на BMW помете 4-ма на спирка.

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

durex_a написа:
    абе философи много чукайте на дърво и се молете да несе случва на вас и ваши близки че тогава друга песен ще пеете сигорен съм и благодаря на колегата gelew че се застъпа за мен
    абе ти утрепи мои близки,пък после се оправдавай с каквото си искаш,не ми пука! За такива едиствено саморазправата ще ги накаже както трябва! Света ще му се види тесен,ако засегне мои близки Да не дава Господ! Малкия разбери едно-това се води убийство по непредпазливост и се лежи в затвора за такова нещо,моли се той да успее да стигне затвора,преди близките на постдалите да го открият
    ex.Мареа ТД100

Коментар

Честно казано, не искам да си представя какво бих случил аз на някой такъв рейсър. Да съм се молел... моля се, всеки божи ден се моля за жена ми и синът ми, щото от както махнаха психотеста - олигофрени взимат книжки както се пазари хляб. Не е възможно разумен представител на човешкия рода да кара в малките улички в квартала с 80..., а камо ли да оправдая убиец, чиято кола била в неизправност...
      Steliyan's Life!
      FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

jenshen73 написа:
        ..... а камо ли да оправдая убиец, чиято кола била в неизправност...
        Причината е в колата според думите на оправдаващото се момче. Лично за мен обаче се е изстрелял на светофара за да покаже колко много върви БМВ-то, превъртял е гуми, поднесла е задницата и после ... през спирката.

Коментар

peho написа:
          jenshen73 написа:
          ..... а камо ли да оправдая убиец, чиято кола била в неизправност...
          Причината е в колата според думите на оправдаващото се момче. Лично за мен обаче се е изстрелял на светофара за да покаже колко много върви БМВ-то, превъртял е гуми, поднесла е задницата и после ... през спирката.
          И аз съм на това мнение.

Коментар

В общия случай - такива трябва да ги кастрират за да не правят следваща брънка от малоумно поколение...
            Steliyan's Life!
            FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

Прекалявате вече, един щял да реже не знам си какво, друг ръце, трети глава. Станалото, станало. 4 страници едно и също. Време е някой да заключи темата!

Коментар

durex_a написа:
                bqlovento написа:
                Когато се е правил на гъзар с тоя 20 годишна кола не е мислил,а сега се оправдава със обороти и незнам си какво.Всеки келеш като направи беля после се оправдава че я спукал гума я колата поднесла заради дупка.......Затвор за такива идиоти......Да стоиш на спирка и някой малоумен комплексар да те помете.....Затвор за такива!
                е и ти си бил келеш само че с на дядо ладата а
                Всъщност москвич беше мой,но не съм се правил на никакъв,защото тази комлексарщина е много тъпа -да покажеш колко си велик чрез мъчене на колата е глупаво.Всеки ден гледам такива палячовци със стари коли дето си мислят че така показват колко са вървежни,но да управляваш един тон желязо не е по силите на всеки келеш.

Коментар

coolboby написа:
                  Прекалявате вече, един щял да реже не знам си какво, друг ръце, трети глава. Станалото, станало. 4 страници едно и също. Време е някой да заключи темата!
                  Напълно съгласен с написаното от Боби.Успокойте се малко.Дори да не влезне в затвора,тва момче цял живот ще му тежи на съвестта,че е отнел живот.
                  Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
                  Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
                  Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

Princo написа:
                    coolboby написа:
                    Напълно съгласен с написаното от Боби.Успокойте се малко.Дори да не влезне в затвора,тва момче цял живот ще му тежи на съвестта,че е отнел живот.
                    да, това би било достатъчно за мъжа и децата на загиналата жена. а пък ако не му е съвестно /което и без това е супер сурово наказание/- здраве да е.
                    Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
                    Fiat Bravo'97 1,6 16v
                    Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

Princo написа:
                      coolboby написа:
                      Ще му тежи друг път,след 5 г ще го боли оная работа.Не четете като не ви харесва.

Коментар

На тези които защитават юнака едно ще кажа - живота може да е голяма кучка и ПОМНИ всичко което сте казали или направили и ВРЪЩА така както никой не може да ви върне. Тъй че внимавайте да не стане така утре да сте от другата страна на барикадата.

Коментар

Само един го защитава. Кои са тези "тези"?

Коментар

Да се намеся и аз.Та колеги много прекалявате Тони ви каза че жената не е починала ,а вие щели да го съдят за убийство.Добре,ще ви го кажа и аз - най-тежко пострадалата жена НЕ Е починала Така разбирате ли какво съм написал По данни на един от шефовете на КАТ(мой приятел) ,по траекторията на колата няма никакви следи от гуми,що ли По първоначални данни на полицията(естествено не официални) колата е имала проблем ,който беше обяснен от Тони Същия човек днес преди обяд ми съобщи че жената е жива(дано се оправи без последствия),като сам се чудеше защо навсякъде съобщаваха че е починала.Айде сега,пак почвайте да храните без да мислите трезво ,озлобени на всекидневните изпълнения които виждате по пътищата П.П.Недейте го обръща на саморазправа ,щото не знае кой кого,както се казва.Освен това явно не виждате и другата страна на монетата,като коне с капаци.Никого не защитавам,но четейки 3 страници със закани това ми е становището.В крайна сметка нито един от ВАС не е русенец и не знае реално какво е положението,а си прави заключения от лъжите по медиите
                            Peugeot Partner 1.6 HDI - служебно

Коментар

jenshen73 написа:
                              gelew написа:
                              Подкрепям колегата durex_a защото не знаете какво казаха по новините стават грешки и това е една голяма може се е правил на рейсър но разбира грешката си дори не е можел да говори след случката ще си понесе последиците който естествено няма да са обективни за отнемане на живот никой не го оправдава и оневинява !!! И не можах да разбера какво скочихте над колегата като каза че си кара рейсърската ми и аз си карам рейсърската когато пътя и мястото позволяват и не ме е.е . Видяхме много от колегите как стигнахме до Карандила и обратно и на летището нямаше много отличаващи се дето караха с 60-70 по завойте така че не се правете като ви се кара с 50 си купете училищен автобус !!!!!!
                              Верно и ти си на 18? Не знам как си представяте убийството по невнимание, пребиването на няколко човека и т.н. Това са все неща за които човек трябва да си носи последствията. Същия подобен рейсър отнесе спирка и във Варна - била станала неуправляема колата... Алоооо, това пък е най-долното и тъпо оправдание - щом колата е в НЕИЗПРАВНОСТ къде отиваш може би със нея? Относно русенският случай - младежът НЕ трябва да влезе в панделата, а трябва да бъде даден за линчуване на пострадалите и роднините им - искам да видя тогава дали ще линчуват "виновното" БМВ или "невинния" водач.Искам да уточним едно нещо - ядрените бомби в Япония са ги пуснали хора, вярно, бомбите са гръмнали сами...
                              на 20 съм не на 18
                              Fiat Tipo 1.4 ЕX Alfa Romeo 156 2.0 Selespeed EX Alfa Romeo 156 2.4 JTD ЕX...NOW:Alfa Romeo 166 2.4 JTD Remaped, MERCEDES-BENZ E220 CDI AVANTGADRE

Коментар

ivanko_rs написа:
                                Да се намеся и аз.Та колеги много прекалявате Тони ви каза че жената не е починала ,а вие щели да го съдят за убийство.Добре,ще ви го кажа и аз - най-тежко пострадалата жена НЕ Е починала Така разбирате ли какво съм написал По данни на един от шефовете на КАТ(мой приятел) ,по траекторията на колата няма никакви следи от гуми,що ли По първоначални данни на полицията(естествено не официални) колата е имала проблем ,който беше обяснен от Тони Същия човек днес преди обяд ми съобщи че жената е жива(дано се оправи без последствия),като сам се чудеше защо навсякъде съобщаваха че е починала.Айде сега,пак почвайте да храните без да мислите трезво ,озлобени на всекидневните изпълнения които виждате по пътищата П.П.Недейте го обръща на саморазправа ,щото не знае кой кого,както се казва.Освен това явно не виждате и другата страна на монетата,като коне с капаци.Никого не защитавам,но четейки 3 страници със закани това ми е становището.В крайна сметка нито един от ВАС не е русенец и не знае реално какво е положението,а си прави заключения от лъжите по медиите
                                Колега едно куче дето лае не хапе остави ги да живеят в комплексарския си живот и някой като си обръща AMG-то на светофарите с изключено ESP на 180 градуса и бегачката изреве във дробовете им да се отчайват и комплексират вместо да се кефят и да им се вдига адреналина.Има една "практика" мангалите да си хвърлят децата на улиците непосредствено преди да мине колата ай карай си с 50 да го хвърли на 2 метра пред теб да видим после как ще ви храни целия форум и върви обеснявай че нямаш сестра после.Всичко е съдба бъдете нащтрек защото не се знае какво ще стане следващото лято
                                Fiat Tipo 1.4 ЕX Alfa Romeo 156 2.0 Selespeed EX Alfa Romeo 156 2.4 JTD ЕX...NOW:Alfa Romeo 166 2.4 JTD Remaped, MERCEDES-BENZ E220 CDI AVANTGADRE

Коментар

Working...
                                X