Когато се е правил на гъзар с тоя 20 годишна кола не е мислил,а сега се оправдава със обороти и незнам си какво.Всеки келеш като направи беля после се оправдава че я спукал гума я колата поднесла заради дупка.......Затвор за такива идиоти......Да стоиш на спирка и някой малоумен комплексар да те помете.....Затвор за такива!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Млад шофьор на BMW помете 4-ма на спирка.
Collapse
Заключена тема
X
X
-
една дума затвор и нз защо но сички мизерии по пътищата особено в плд се правят от бе ем ве 316 318 320 мислите че нм бягат ли кво след тях се нарежда хонда сивик загледайте се и ще видите така че на тия трепането е малкоФиат Пунто Мк1 99г малкото ми градско бижу 55 кончета
Нисан Терано 2 с фейс лифт 2.7 ТДИ 123 кончета R20
това няма умора за балканче
Коментар
-
bqlovento написа:Когато се е правил на гъзар с тоя 20 годишна кола не е мислил,а сега се оправдава със обороти и незнам си какво.Всеки келеш като направи беля после се оправдава че я спукал гума я колата поднесла заради дупка.......Затвор за такива идиоти......Да стоиш на спирка и някой малоумен комплексар да те помете.....Затвор за такива!
Коментар
-
durex_a написа:bqlovento написа:Когато се е правил на гъзар с тоя 20 годишна кола не е мислил,а сега се оправдава със обороти и незнам си какво.Всеки келеш като направи беля после се оправдава че я спукал гума я колата поднесла заради дупка.......Затвор за такива идиоти......Да стоиш на спирка и някой малоумен комплексар да те помете.....Затвор за такива!
Коментар
-
nai7 написа:durex_a написа:bqlovento написа:Когато се е правил на гъзар с тоя 20 годишна кола не е мислил,а сега се оправдава със обороти и незнам си какво.Всеки келеш като направи беля после се оправдава че я спукал гума я колата поднесла заради дупка.......Затвор за такива идиоти......Да стоиш на спирка и някой малоумен комплексар да те помете.....Затвор за такива!
Коментар
-
durex_a написа:nai7 написа:durex_a написа:bqlovento написа:Когато се е правил на гъзар с тоя 20 годишна кола не е мислил,а сега се оправдава със обороти и незнам си какво.Всеки келеш като направи беля после се оправдава че я спукал гума я колата поднесла заради дупка.......Затвор за такива идиоти......Да стоиш на спирка и някой малоумен комплексар да те помете.....Затвор за такива!
Коментар
-
durex_a написа:nai7 написа:durex_a написа:bqlovento написа:Когато се е правил на гъзар с тоя 20 годишна кола не е мислил,а сега се оправдава със обороти и незнам си какво.Всеки келеш като направи беля после се оправдава че я спукал гума я колата поднесла заради дупка.......Затвор за такива идиоти......Да стоиш на спирка и някой малоумен комплексар да те помете.....Затвор за такива!Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
Подкрепям колегата durex_a защото не знаете какво казаха по новините стават грешки и това е една голяма може се е правил на рейсър но разбира грешката си дори не е можел да говори след случката ще си понесе последиците който естествено няма да са обективни за отнемане на живот никой не го оправдава и оневинява !!! И не можах да разбера какво скочихте над колегата като каза че си кара рейсърската ми и аз си карам рейсърската когато пътя и мястото позволяват и не ме е.е . Видяхме много от колегите как стигнахме до Карандила и обратно и на летището нямаше много отличаващи се дето караха с 60-70 по завойте така че не се правете като ви се кара с 50 си купете училищен автобус !!!!!!Fiat Tipo 1.4 ЕX Alfa Romeo 156 2.0 Selespeed EX Alfa Romeo 156 2.4 JTD ЕX...NOW:Alfa Romeo 166 2.4 JTD Remaped, MERCEDES-BENZ E220 CDI AVANTGADRE
Коментар
-
gelew написа:Подкрепям колегата durex_a защото не знаете какво казаха по новините стават грешки и това е една голяма може се е правил на рейсър но разбира грешката си дори не е можел да говори след случката ще си понесе последиците който естествено няма да са обективни за отнемане на живот никой не го оправдава и оневинява !!! И не можах да разбера какво скочихте над колегата като каза че си кара рейсърската ми и аз си карам рейсърската когато пътя и мястото позволяват и не ме е.е . Видяхме много от колегите как стигнахме до Карандила и обратно и на летището нямаше много отличаващи се дето караха с 60-70 по завойте така че не се правете като ви се кара с 50 си купете училищен автобус !!!!!!Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
durex_a написа:абе философи много чукайте на дърво и се молете да несе случва на вас и ваши близки че тогава друга песен ще пеете сигорен съм и благодаря на колегата gelew че се застъпа за мен
Коментар
-
nai7 написа:durex_a написа:абе философи много чукайте на дърво и се молете да несе случва на вас и ваши близки че тогава друга песен ще пеете сигорен съм и благодаря на колегата gelew че се застъпа за мен
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар