Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Млад шофьор на BMW помете 4-ма на спирка.

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Когато се е правил на гъзар с тоя 20 годишна кола не е мислил,а сега се оправдава със обороти и незнам си какво.Всеки келеш като направи беля после се оправдава че я спукал гума я колата поднесла заради дупка.......Затвор за такива идиоти......Да стоиш на спирка и някой малоумен комплексар да те помете.....Затвор за такива!

Коментар

една дума затвор и нз защо но сички мизерии по пътищата особено в плд се правят от бе ем ве 316 318 320 мислите че нм бягат ли кво след тях се нарежда хонда сивик загледайте се и ще видите така че на тия трепането е малко
      Фиат Пунто Мк1 99г малкото ми градско бижу 55 кончета
      Нисан Терано 2 с фейс лифт 2.7 ТДИ 123 кончета R20
      това няма умора за балканче

Коментар

bqlovento написа:
        Когато се е правил на гъзар с тоя 20 годишна кола не е мислил,а сега се оправдава със обороти и незнам си какво.Всеки келеш като направи беля после се оправдава че я спукал гума я колата поднесла заради дупка.......Затвор за такива идиоти......Да стоиш на спирка и някой малоумен комплексар да те помете.....Затвор за такива!
        е и ти си бил келеш само че с на дядо ладата а

Коментар

durex_a написа:
          bqlovento написа:
          Със две думи оправдаваш приятеля си така ли да го разбираме?

Коментар

nai7 написа:
            durex_a написа:
            bqlovento написа:
            него оправдавам него и уневинявам колега но престави си аз съм с 1 ден по голям от него и сме заедно от 16 години ти неби ли го защитавал за квото и да било ? а и всеки е бил "келеш" както каза колегата по горе несъм ли прав ?

Коментар

durex_a написа:
              nai7 написа:
              durex_a написа:
              bqlovento написа:
              него оправдавам него и уневинявам колега но престави си аз съм с 1 ден по голям от него и сме заедно от 16 години ти неби ли го защитавал за квото и да било ? а и всеки е бил "келеш" както каза колегата по горе несъм ли прав ?
              Да ти кажа чесно дори и да е най-близкия ми човек щом е виновен да си понесе наказанието.Няма да се отрека от него но и няма да го подкрепя.Аз също се келеша понякога но отивам на един полигон изкарвам си всичката рацерска енергия и се прибирам.Ами ако имаше деца какво правим тогава?.Млад си още като пороснаш и имаш дете ще разбереш за какво иде реч.

Коментар

durex_a написа:
                nai7 написа:
                durex_a написа:
                bqlovento написа:
                затова хората са казали- избирай си приятелите, може утре той да се прави на келеш с теб в колата и да цунете някое дърво време е книжките да почнат да ги дават поне на 21...
                Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
                Fiat Bravo'97 1,6 16v
                Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

ясно ама разберете най на края че НЕСЕ Е ПРАВИЛ НА РЕЙСЪР И т.н.

Коментар

Подкрепям колегата durex_a защото не знаете какво казаха по новините стават грешки и това е една голяма може се е правил на рейсър но разбира грешката си дори не е можел да говори след случката ще си понесе последиците който естествено няма да са обективни за отнемане на живот никой не го оправдава и оневинява !!! И не можах да разбера какво скочихте над колегата като каза че си кара рейсърската ми и аз си карам рейсърската когато пътя и мястото позволяват и не ме е.е . Видяхме много от колегите как стигнахме до Карандила и обратно и на летището нямаше много отличаващи се дето караха с 60-70 по завойте така че не се правете като ви се кара с 50 си купете училищен автобус !!!!!!
                    Fiat Tipo 1.4 ЕX Alfa Romeo 156 2.0 Selespeed EX Alfa Romeo 156 2.4 JTD ЕX...NOW:Alfa Romeo 166 2.4 JTD Remaped, MERCEDES-BENZ E220 CDI AVANTGADRE

Коментар

gelew написа:
                      Подкрепям колегата durex_a защото не знаете какво казаха по новините стават грешки и това е една голяма може се е правил на рейсър но разбира грешката си дори не е можел да говори след случката ще си понесе последиците който естествено няма да са обективни за отнемане на живот никой не го оправдава и оневинява !!! И не можах да разбера какво скочихте над колегата като каза че си кара рейсърската ми и аз си карам рейсърската когато пътя и мястото позволяват и не ме е.е . Видяхме много от колегите как стигнахме до Карандила и обратно и на летището нямаше много отличаващи се дето караха с 60-70 по завойте така че не се правете като ви се кара с 50 си купете училищен автобус !!!!!!
                      Верно и ти си на 18? Не знам как си представяте убийството по невнимание, пребиването на няколко човека и т.н. Това са все неща за които човек трябва да си носи последствията. Същия подобен рейсър отнесе спирка и във Варна - била станала неуправляема колата... Алоооо, това пък е най-долното и тъпо оправдание - щом колата е в НЕИЗПРАВНОСТ къде отиваш може би със нея? Относно русенският случай - младежът НЕ трябва да влезе в панделата, а трябва да бъде даден за линчуване на пострадалите и роднините им - искам да видя тогава дали ще линчуват "виновното" БМВ или "невинния" водач.Искам да уточним едно нещо - ядрените бомби в Япония са ги пуснали хора, вярно, бомбите са гръмнали сами...
                      Steliyan's Life!
                      FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

Момчета, като сте големи състезатели, отидете и участвайте в рали, да ви видим тогава какви сте майстори на волана, а не да се разбира колко добре карате в новините, от тази хроника и от некролозите.

Коментар

абе философи много чукайте на дърво и се молете да несе случва на вас и ваши близки че тогава друга песен ще пеете сигорен съм и благодаря на колегата gelew че се застъпа за мен

Коментар

durex_a написа:
                            абе философи много чукайте на дърво и се молете да несе случва на вас и ваши близки че тогава друга песен ще пеете сигорен съм и благодаря на колегата gelew че се застъпа за мен
                            Ти обаче не си наред,за какво да чукам на дърво някой да не ме премаже на спирка докато си чакам автобуса,или мой познат да не помете хора на спирка.Разбирам че за теб това е нормално да пометеш няколко човека и после да се оправдаваш ами тя колата беше виновна.На такива като вас трябва да им вземат книжките до живот,вие сте опасни за околните.Дано този твой приятел никога да не кара кола повече.

Коментар

nai7 написа:
                              durex_a написа:
                              Ти обаче не си наред,за какво да чукам на дърво някой да не ме премаже на спирка докато си чакам автобуса,или мой познат да не помете хора на спирка.Разбирам че за теб това е нормално да пометеш няколко човека и после да се оправдаваш ами тя колата беше виновна.На такива като вас трябва да им вземат книжките до живот,вие сте опасни за околните.Дано този твой приятел никога да не кара кола повече.
                              стискам палци утре ти да НЕ се оправдаваш с колата искрено го казвам колега щото ще си същи аз приключвам по темата !!!

Коментар

Няма колега,поради простата причина че във населени места не се келеша,казах ти аз ходя на един полигон и там си изкарвам рацерската енергия.За мен не е важно някой да ме види какво мога а аз да си се накефя.

Коментар

Working...
                                X