Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Млад шофьор на BMW помете 4-ма на спирка.

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Млад шофьор на BMW помете 4-ма на спирка.

Момчето е ученик и бързало за училище!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![color=blue:b7a2c71506]Почина една от ударените при катастрофата на бул. ,,Липник
    Прикачени файлове
    FIAT Bravo 1,6 16v/Alfa Romeo 156 2,0TS
    ex. Lancia Dedra 2.0/ex.FIAT TIPO 1,4

момчето го познавам лично принципно доста често патуваме заедно много готен и точен е преди имаше един голф (преди 2-3 седмици) но дядо му му го блъсна и преди седмица взеха това бмв и още му се радваше ..... и ето как става когато се мъчиш да правиш пироети с колата си когато неси я опознал и неси и свикнал (точно това му казах преди точно 2 сутрини на спирката да не бърза да се мъчи да я "лъзга") дано се отарве по леко ...

Коментар

Колко по-леко ? Мисля, че затвор го чака или .... ?
      F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

не спамя просто немога да се сдържа искам да го напиша ! туко що говорих по телефона с момчето и той ми каза "братле всичкото това дето го говорят за скороста не е вярно! аз тръгнах на зелено и колата сама си качи оборотите до 2000-2500 и се поднесе аз чупих десен да я изправя и тя се обърна и се качи на бордюра"това принципно него уневинява но не е успял да реагира правилно в ситоацията ... силно се надявам да си намери доста добър адвокат зада го отарве от бандиза поне ...

Коментар

durex_a написа:
          не спамя просто немога да се сдържа искам да го напиша ! туко що говорих по телефона с момчето и той ми каза "братле всичкото това дето го говорят за скороста не е вярно! аз тръгнах на зелено и колата сама си качи оборотите до 2000-2500 и се поднесе аз чупих десен да я изправя и тя се обърна и се качи на бордюра"това принципно него уневинява но не е успял да реагира правилно в ситоацията ... силно се надявам да си намери доста добър адвокат зада го отарве от бандиза поне ...
          Ситуацията момко е осрана без надежда за почистване. Младежкият му мозък и опит са си направили яка шега с него, но да чупиш десен волан на кола със задно и да очакваш да реагира адекватно на нещата..., аз лично при подобна ситуация бих скочил върху спирачката, а не да "чупя" волани... А този младеж... да си мисли какво го чака, при справедлив процес - затвор, живот, като на кино, а?
          Steliyan's Life!
          FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

Вдигнала си сама оборотите и вместо да натисне съединител и спирачка чупи вдясно браво,браво сигурно така учат и на курсовете.Колко к.с. е това БМВ?
            Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
            Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

ми това е паникиосал се е ... и не реагира адекватно а и до пред има няма месец е карал кола с предно и то дизел ... а бмв-то е 1.8 мисля че са 115 коня несъм го разпитвал много казвам това което той сам ми каза без аз да го питам предполагам нему се говори много затва се въздържах от вапроси по случея ....

Коментар

да е мислил преди да лъзга. сега ще си научи урока по трудния начин. това дето сама си била вдигнала оборотите....
                Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
                Fiat Bravo'97 1,6 16v
                Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

Имал е лош късмет. Всеки е правил глупости по пътищата. Но точно така стават белите от една невинна маневра. Това не го оправдава естествено.Твърде млад е, а живота му е вече черен. Съжалявам много за него.Сетих се за един случай преди време в Търново. Една жена с Голф 4-ка беше блъснала човек до строителния техникум, който по-късно почина. Естествено всичко се потули и сега си кара спокойно чисто нова А5-ца....

Коментар

durex_a написа:
                    Колега, като изключим десетките ти правописни грешки, айде не на нас тия. Дори и сама да вдигне 2-2500 оборота колата, дори и да не се сети да натисне съeдинител, за да я укроти, колко толкова ще поднесе колата? Все пак не е 500 коня, че на 2000 оборота, дори и на първа да стане неуправляема, айде стига глупости. Помел е 4 човека, блъснал се е и колата е смляна. Tова не се случва с 40 км/ч. Повечко са били оборотите тука, да не кажа в червения сектор. След като и ти си го предупредил, значи се е правил на рацер и пред теб. Ситуацията е била следната. Пича с "нова" кола, спрял на светофара, да не говорим ако е имало някоя девойка на спирката, решава да покаже каква супер, мега яка кола кара и какъв гъзар е. В следствие, на което 4-ма напълно невинни хорица са ранени сериозно, като едната жена УМИРА. Тя е УБИТА от тоя "готЕн пич". В два поста се надяваш да му се размине едва ли не. Ако загиналата беше твоя близка така ли щеше да мислиш, а? Знаеш ли, че тази жена има семейство, а? И ако бях на тях също щях да се надявам да се oтърве от закона, че да го набарам аз....
                    The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

колеги по данни от достоверни източници ! жената е още жива и е в тежко състояние ! само заблуждават хората

Коментар

style34 написа:
                        durex_a написа:
                        Колега, като изключим десетките ти правописни грешки, айде не на нас тия. Дори и сама да вдигне 2-2500 оборота колата, дори и да не се сети да натисне съeдинител, за да я укроти, колко толкова ще поднесе колата? Все пак не е 500 коня, че на 2000 оборота, дори и на първа да стане неуправляема, айде стига глупости. Помел е 4 човека, блъснал се е и колата е смляна. Tова не се случва с 40 км/ч. Повечко са били оборотите тука, да не кажа в червения сектор. След като и ти си го предупредил, значи се е правил на рацер и пред теб. Ситуацията е била следната. Пича с "нова" кола, спрял на светофара, да не говорим ако е имало някоя девойка на спирката, решава да покаже каква супер, мега яка кола кара и какъв гъзар е. В следствие, на което 4-ма напълно невинни хорица са ранени сериозно, като едната жена УМИРА. Тя е УБИТА от тоя "готЕн пич". В два поста се надяваш да му се размине едва ли не. Ако загиналата беше твоя близка така ли щеше да мислиш, а? Знаеш ли, че тази жена има семейство, а? И ако бях на тях също щях да се надявам да се oтърве от закона, че да го набарам аз....
                        първо ми е през .... за правописните греЖки ! и второ 2500 оборота на са си напълно достатачни да загуби оправление още повече при този автомобил с тази лека задница защитавам го и се застъпвам за него и дори след и да се докаже противното аз пак ще бъда с него и ще го защитавам !забравих да допълня и затова си редактирам поста Не той е човека който се е показвал дръг път пред мен на рейсър а по скоро аз и си го признавам

Коментар

durex_a написа:
                          първо ми е през .... за правописните греЖки !
                          Много жалко за теб в такъв случай. Ще го осъзнаеш някой ден, но твърде късно.Останалото няма да коментирам, не ми е на нивото.
                          The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

durex_a написа:
                            ....защитавам го и се застъпвам за него и дори след и да се докаже противното аз пак ще бъда с него и ще го защитавам !
                            ааа, защитавай го, пък ако се отърве , кой знае, живеете в един град, следващия път може да блъсне майка ти - тогава ПАК ще го защитиш нали?
                            durex_a написа:
                            ....Не той е човека който се е показвал дръг път пред мен на рейсър а по скоро аз и си го признавам
                            е ако искаш да кажеш , че и за теб може да четем по новините... айде нема нужда да си признаваш

Коментар

това идиотче не трябва да излезне от затвора .къде си тръгнал на няколко месеца шофиор и бмв ше ми кара .И аз съм карал такова бмв и доста от 2500 оборота трябва да стане нещо .Правил се е на маисто и си е намерил маистора .За това селяците с бмв-та не остискват много.
                              Фиат Пунто 1.2 8в 60 кончета

Коментар

Working...
                              X