Джип помете първокласник на пешеходна пътека05 ноември 2009 / News.dir.bg7-годишният Станислав Клечев от Сандански е с тежки травми на двата крака - счупена бедрена кост и открита фрактура на подберицата, след като бе ударен от джип на пешеходна пътека, съобщи вестник "Струма".Пътният инцидент с първокласника от III ОУ стана вчера към 12.40 часа, след приключване на учебните занимания. На кръстовището при околовръстния път, в непосредствена близост до училището, детето било блъснато от джип
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Джип помете първокласник на пешеходна пътека
Collapse
X
-
HumppaЕтикети: –
-
Е хайде поне със спирането на пешеходни пътеки да се справим . Какво е това безобразие, всеки ден докато пресичам една и съща пешеходна пътека стоя стъпил на платното поне минута и СОЧА пешеходната пътека на шофьорите. Свиват ми рамене, правят ми въпросителни знаци, показват ми среден пръст, смеят ми се, надигат се да видят дали не им соча дупка на пътя (?!) или просто приятелски ми махват.На какво прилича това?!
-
не знам дали правилно разбирам, но според мен е пуснало само левите ленти , а другите ленти е било червено- т.е. първокласника е пресичал на червено с баща си, като са видели, че колите седят, а на пешеходците им свети червено и са решили да минат. може и да не го интерпретирам правилно, ама така ми се струва на мен....Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
@pakumba: Няма значение дали им е светело червено, зелено или оранжево - детето е дете, дори и на пембяно да пресича - спираш и чакаш. @ls1: Цяла зима мъкнах един хубав речен камък в джоба си, така и не го употребих, но явно мотото ми за Аспарухово все още важи с пълна сила "Още един Шумахер от Аспарухово"...Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
е как да няма, първо е бил с баща си, който го е водил, второ какво, закони има само за шофьорите ли? не забравяй, че и на теб и на мен може да се случи да си минаваш на зелено и някой хитряга да притичва на червено, тогава няма д амислиш детото е дете и е пембяноLancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
pakumba написа:е как да няма, първо е бил с баща си, който го е водил, второ какво, закони има само за шофьорите ли? не забравяй, че и на теб и на мен може да се случи да си минаваш на зелено и някой хитряга да притичва на червено, тогава няма д амислиш детото е дете и е пембяно
Коментар
-
колега pakumba иска да каже че не във всички ситулации водача е виновен и че яко някой ти е хвърли на капака ти си длъжен да го спасиш (незнайно как ) лошото е че в тази държава няма закони и всичко ни куца оттам1.6 16v 96 г. 103 hp.
България е една от малкото страни в света ,в която докато се движиш в насрешното ,някой може да те шибне отзаде
Да мина да те взема...или да взема да те мина?
Коментар
-
naskobg написа:pakumba написа:е как да няма, първо е бил с баща си, който го е водил, второ какво, закони има само за шофьорите ли? не забравяй, че и на теб и на мен може да се случи да си минаваш на зелено и някой хитряга да притичва на червено, тогава няма д амислиш детото е дете и е пембяноLancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
Не искам да заставам на страната на никой, но и на мен ми се е случвало на зелена светлина да минават пешеходци (тяхната светлина е червена) аз съм в най лява лента а в другите две има чакащи автомобили като в средната лента бяха два микробуса и нищо не се виждаше. Движиш се съвсем спокойно и в един момент пред теб трима човека които въобще не поглеждат и на ляво за да видят какво става, искам да ви кажа, че с мотора се изправих на предна гума и може би защото с двете ръце се подпря на мотора пешеходеца не се прекантарих. Лошото в такъв момент е, че ако се движиш много внимателно тези отзад започват да свирят и да ме хранят................ Общо взето държавата ни е малко скапана и повечето които карат МПС-та са психично болни. Всеки ден гледам магариите на разни индивиди в София.
Коментар
-
Темата е стара но...На много светофари когато е зелено за колите които правят ляв завой, е зелено и за пешеходците.Очевидно е в случая, че тоя с джипа направо си ги е помел. Всеки ден ставам свидетел на такивабързаци.Ex Fiat 126P
Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
Alfa Romeo 147 1.6 TS
Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар