Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Обърнато Браво по капак срещу София Ленд посока Витоша...

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

koolio написа:
    jenshen73 написа:
    chaveto написа:
    Колега аз също не бързам, но не е нормално да се кара с 40км при разрешени 90. И да стават КИЛОМЕТРИЧНИ колони заради някой.
    Защо? Какъв е проблема на по-ниската скорост? Че ти бързаш? Ами бързай си. Виждаш бързането до къде води - напоследък все по-често. Във Варна има моменти в които карам и с 20.
    Ама наистина ли мислиш, че е нормално да се влачиш с 40-50 по главен път?!?!?!?!
    Доколкото знам, за разлика от магистралата на главен път НЯМА долна граница на скороста, всеки си кара както може и иска в рамките на закона. Там също така могат да се движат и велосипедисти (при липса на тротоар мога да се движа до 1 метър в платното ако не се лъжа), селскостопанска техника, че и каруци и дори пешаци с раници и стопаджии... Какво, за това, че не ти изнася и тах ли да принудим да карат/тичат с 90, за да е комфортнона някой луд? Когато караш бързо си е лично твой проблема, че не може да прецениш колко бърз е предния, дали ше може да го изпревариш и да се прибереш преди да те отнесе отсрещния камион при челен удар или за да го избегнеш си се шибнал в накое дърво... Чудно ми е, защо такива смели не се осмеляват да са толкова смели на някой проход, а си карат чинно зад камионите... На прав участък всеки може с 200. Отговорноста си е лично на "бързия". Ами да вземем да махнем и легналите полицаи около детските градини и училищата, че нали е разрешено да се кара с 50 в града? Ама-ха, какво безобразие...Не визирам колегата конкретно и не искам да обидя никой, ама много се подразних, че темата отива в тая посока и се оказва, че не един мисли така...

Коментар

Working...
    X