Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Обърнато Браво по капак срещу София Ленд посока Витоша...

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Обърнато Браво по капак срещу София Ленд посока Витоша...

Преди малко като се прибирах видях едно обърнато Браво мисля , че беше Сив металик , просто светна зелено и неможах да видя повече подробности, беше обърнато по капак , мисля , че не беше много смачкано , дано да не е някой колега от форума и дано няма жертви!

Не знам дали снимките са били публикувани Ще ползвам темата на колегата ,защото всъщност колата е BRAVO
    maxpoint написа:
    Мястото на катастрофата е близо до село Динково (Видинско) в посока град Лом. Катастрофата е станала рано сутринта, Мой приятел е минал там по обяд. Отсечката е права... Колата е излетяла от пътя, "прегърнала" е едно дърво, предницата е на дървото, купето е на 50 метра по-нататък, а задния капак (врата) на още 20 метра... Колата е Fiat Brava (хората така са казали). чудех се дали да ги пусна тези снимки...................ужасяващи са
    коментар за оцелели:
    maxpoint написа:
    Двама младежи, 0-оцеляли така е чул моя приятел от хората които са били на мястото
    Материала е взаимстван от друг форум(Форд),мнението на колега от там
    Fiat BRAVA 1.6/16v103Hp EL(LPG Lovato)- XII.1997 182А4.000- Аудио система
    Мразя чалгата повече и от политиците. Поправено.Комунизмът ще отстоява своите основи по един или друг начин.Оправия-няма!

Коментар

Не, че има някакво значение в случея, но колата е била Браво.Гледката е сртрашничка, но добре, че няма жертви.
      "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
      Ванга

Коментар

Двиагател 1,6,скорост около 160 км/ч.
        Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
        Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Irka_fihi написа:
          Не, че има някакво значение в случея, но колата е била Браво.Гледката е сртрашничка, но добре, че няма жертви.
          Не си прочела правилно. Двама младежи - нула оцеляли. А иначе забележката ти за модела е правилна не, че има значение... След такова разпарчетосване няма, как някой да остане жив. Като гледам, как са разпарчетосани частите на колата ми навява на мисълта, че шофьорът се е движил с поне 130-140км/ч при ограничение 90 в най-добрия случай...
          Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

Ми за неделя 7 загинали.... Пак цяло семейство..
            Lybra 2.4jtd intensa 06.2002
            Marea 1.9 TD100 HLX -07/97
            Punto 1.2 16v Sporting -11/97 еx - На части

Коментар

Така е то, като са гадни пътищата, като полицаите само ни дебнат да ни глобят, а не да помагат на движението, като са сложени ненужни знаци за ограничение, като има тюфлеци дето се движат само с 90 и са опасност за движението...ей заради тея причини е хвърчало бравото.(да, сарказъм е)

Коментар

ls1 написа:
                Така е то, като са гадни пътищата, като полицаите само ни дебнат да ни глобят, а не да помагат на движението, като са сложени ненужни знаци за ограничение, като има тюфлеци дето се движат само с 90 и са опасност за движението...ей заради тея причини е хвърчало бравото. (да, сарказъм е)
                Виж... с това, че нямаме свестни пътища си прав. Че полицаите не си вършат добре работата също. Но, че има много ненужни знаци мисля, че не си прав. Обсъждали сме темата много пъти и няма смисъл пак да я дъвчем. Повечето ограничения по пътищата имат смисъл и ще се убедиш сам в това, ако познаваш добре закона и се поогледаш в района на ограничението. И накрая си противоречиш. Хем казваш, че нямаме пътища, хем полицаите дебнат и видиш ли тюфлеците карат с 90!! А да си чупят главите ли, или да дават рушвети на катаджиите, както повечето от вас правят? Този от снимката май не е тюфлек, че си е счупил главата, убил човек до себе си и се споминал в разорана нива в резултат на глупостта си?

Коментар

ls1 ти 90км/ч за скорост ли го нямаш, ха хаУверявам те че за колички като Браво/а, които тежат около 1100кг си е съвсем нормална, за по-големи нямат достатъчна маса, отделно по-леката хидравлика лъже "рацерите" и гледаш какво става. Слез от самолета моля те.
                  Fiat Punto ELX 1.9 JTD 80 к.с.
                  Fiat Brava SX 1.4 12V - много хубава кола беше

Коментар

Уважаеми двама, бихте ли прочели отново това което съм написал в скоби най-отдолу на поста си.

Коментар

ls1 написа:
                      Уважаеми двама, бихте ли прочели отново това което съм написал в скоби най-отдолу на поста си.
                      Уважаеми един, можеше да го боднеш някъде на стотният ред, щеше по-добре да се види. А и в скоби... Както и да е. Със сериозни неща не бива да си правим майтап.

Коментар

Владим, толкова ли не може да ти се откъсне от устата едно ’Ей, не съм видял, прав си.’? Толкова ли непременно трябва отсрещния нещо да е сбъркал? Аз не си правя майтап, а проявявам сарказъм. Или тези теми са само за изказване на съболезнования? Когато има една тема в която за произшествията се обвиняват нещата които съм изброил по-горе - е едно да възразя. Сега на фона на един ей такъв случай да проявя сарказъм - може пък някой да се плесне по челото и да си каже ’Ей, прекалихме, вече имам едно наум’.Вчера по пътищата са загинали 13 човека. За цялата седмица - 30 човека. От началото на месеца - 61 човека и 500 ранени. Данните са от репортажа който мина сега по БТВ новините.Колкото до мен - скоро имах работа в Габрово. Варна-Габрово 275км го взех за 4 часа и половина (с почивка и малко мъгла). Спазвах абсолютно всички ограничения. Всеки един който поиска да ме изпревари получи съдействието ми. Това е моя начин да се боря със ситуацията по пътищата. Дано ставаме повече.

Коментар

Досега не съм видял SUV да поддържа скоростта на останалите в движението.Всички те властват на пътя и правят каквото си искат.
                          Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
                          Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

В много от случаите наистина има виновник който кара бавно. Не може на път на който разрешената скорост е 90км някой да кара между 40-60км и да гази осовата линия. В такива моменти се създава напрежение в останалите водачи и предприемат опасни маневри. Друго което масово се забелязва е липсата на дистанция между автомобилите, някой се залепил зад голям камион, изнесъл се леко почти до осовата линия и така си кара и няма никакво намерение да изпредвари или да се дръпне настрани за да не пречи. В такива моменти се налага изпредварване на няколко МПС-та наведнъж и в някой случай няма място да се прибереш ако се наложи. Това нещо го гледам всеки ден и винаги от едни и същи хора и когато започнеш да им свириш или святкаш за да се дръпнат и да не пречат започват да псуват.......................... Мога да изреждам още много неща който ги забелязвам всеки ден и най лошото е, че скоростта не е висока, но е достатъчна да стане мазало.

Коментар

това според мен не е 130 140км мисля че гони 200 ;]
                              Пунтак 1.1 с лека измама под капака

Коментар

Working...
                              X