Преди малко като се прибирах видях едно обърнато Браво мисля , че беше Сив металик , просто светна зелено и неможах да видя повече подробности, беше обърнато по капак , мисля , че не беше много смачкано , дано да не е някой колега от форума и дано няма жертви!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Обърнато Браво по капак срещу София Ленд посока Витоша...
Collapse
X
-
Не знам дали снимките са били публикувани Ще ползвам темата на колегата ,защото всъщност колата е BRAVOmaxpoint написа:Мястото на катастрофата е близо до село Динково (Видинско) в посока град Лом. Катастрофата е станала рано сутринта, Мой приятел е минал там по обяд. Отсечката е права... Колата е излетяла от пътя, "прегърнала" е едно дърво, предницата е на дървото, купето е на 50 метра по-нататък, а задния капак (врата) на още 20 метра... Колата е Fiat Brava (хората така са казали). чудех се дали да ги пусна тези снимки...................ужасяващи саmaxpoint написа:Двама младежи, 0-оцеляли така е чул моя приятел от хората които са били на мястотоFiat BRAVA 1.6/16v103Hp EL(LPG Lovato)- XII.1997 182А4.000- Аудио система
Мразя чалгата повече и от политиците. Поправено.Комунизмът ще отстоява своите основи по един или друг начин.Оправия-няма!
-
Irka_fihi написа:Не, че има някакво значение в случея, но колата е била Браво.Гледката е сртрашничка, но добре, че няма жертви.Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
ls1 написа:Така е то, като са гадни пътищата, като полицаите само ни дебнат да ни глобят, а не да помагат на движението, като са сложени ненужни знаци за ограничение, като има тюфлеци дето се движат само с 90 и са опасност за движението...ей заради тея причини е хвърчало бравото. (да, сарказъм е)Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
ls1 ти 90км/ч за скорост ли го нямаш, ха хаУверявам те че за колички като Браво/а, които тежат около 1100кг си е съвсем нормална, за по-големи нямат достатъчна маса, отделно по-леката хидравлика лъже "рацерите" и гледаш какво става. Слез от самолета моля те.Fiat Punto ELX 1.9 JTD 80 к.с.
Fiat Brava SX 1.4 12V - много хубава кола беше
Коментар
-
ls1 написа:Уважаеми двама, бихте ли прочели отново това което съм написал в скоби най-отдолу на поста си.Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
Владим, толкова ли не може да ти се откъсне от устата едно ’Ей, не съм видял, прав си.’? Толкова ли непременно трябва отсрещния нещо да е сбъркал? Аз не си правя майтап, а проявявам сарказъм. Или тези теми са само за изказване на съболезнования? Когато има една тема в която за произшествията се обвиняват нещата които съм изброил по-горе - е едно да възразя. Сега на фона на един ей такъв случай да проявя сарказъм - може пък някой да се плесне по челото и да си каже ’Ей, прекалихме, вече имам едно наум’.Вчера по пътищата са загинали 13 човека. За цялата седмица - 30 човека. От началото на месеца - 61 човека и 500 ранени. Данните са от репортажа който мина сега по БТВ новините.Колкото до мен - скоро имах работа в Габрово. Варна-Габрово 275км го взех за 4 часа и половина (с почивка и малко мъгла). Спазвах абсолютно всички ограничения. Всеки един който поиска да ме изпревари получи съдействието ми. Това е моя начин да се боря със ситуацията по пътищата. Дано ставаме повече.
Коментар
-
В много от случаите наистина има виновник който кара бавно. Не може на път на който разрешената скорост е 90км някой да кара между 40-60км и да гази осовата линия. В такива моменти се създава напрежение в останалите водачи и предприемат опасни маневри. Друго което масово се забелязва е липсата на дистанция между автомобилите, някой се залепил зад голям камион, изнесъл се леко почти до осовата линия и така си кара и няма никакво намерение да изпредвари или да се дръпне настрани за да не пречи. В такива моменти се налага изпредварване на няколко МПС-та наведнъж и в някой случай няма място да се прибереш ако се наложи. Това нещо го гледам всеки ден и винаги от едни и същи хора и когато започнеш да им свириш или святкаш за да се дръпнат и да не пречат започват да псуват.......................... Мога да изреждам още много неща който ги забелязвам всеки ден и най лошото е, че скоростта не е висока, но е достатъчна да стане мазало.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар