RIP Нека темата да е обеца на ухото за всички съфорумци - никой не е застрахован... "Мошността е нищо без контрол"
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
В памет на колегата krasio.323
Collapse
X
-
GTipo написа:Нека Господ се смили над тях!Аз подкрепям подобни проекти, но не и неразумното шофиране след това. Въпреки мощният двигател, колата си остава проектираа за определени мощности и поведение на пътя. Това не означава че със слагането на мощен двигател не може да се кара нормално, и да се юрка на прави участъци или на писта.Ще ми се да знам обстоятелствата по тази случка - възможно е те да не са виновните, въпреки че всичко така изглежда.Надявам се никога повече да не прочета за подобна случка!
Коментар
-
x
apsente написа:Mom4eto koeto ocelq nasko kaza 4e sa otivali do nqkakvo momi4e predi tova otivat da testvat fiata ot bqla rqka do seloto ot tam e max 1 km nasko kaza vidqh km 230 240 razvikah se da namalq i sled tova se sabudih v bolnicata ni6to ne pomnq mom4eto e ocelqlo po 4udo ni6to mu nqma na 2 riq den go izpisaha za 6tastie e izhvar4al ot kolata sega e jiv i zdrav no drugite 2 mom4eta Yellow_Flash_Colorz_PDT_32 Yellow_Flash_Colorz_PDT_33 Yellow_Flash_Colorz_PDT_33 .Versiqta e slednata Krasio nabiva spira4ki na puntoto za da moje da spre po barzo i to se zavarta i se ka4va na terasata na 1 ka6ta. LEKA IM PRAST NA MOM4ETATA Yellow_Flash_Colorz_PDT_41 Yellow_Flash_Colorz_PDT_41 Yellow_Flash_Colorz_PDT_41 Yellow_Flash_Colorz_PDT_41. "Момчето което оцеля Наско каза ,че са отивали до някакво момиче,преди това отиват да тестват Фиата от Бяла Река до селото от там е най-много 1км.Наско каза "Видях 230-240 км/ h развиках се да намалят и след това се събудих в болница,нищо не помня".Момчето оцеляло по чудо,нищо му няма.На втория ден го изписаха.За щастие е изхвърчал от колата и сега е жив и здрав, но другите две момчета Yellow_Flash_Colorz_PDT_32 Yellow_Flash_Colorz_PDT_33 Yellow_Flash_Colorz_PDT_33 .Версията е следната:Красио набива спирачки на Пунтото за да може да спре по бързо и то се завърта и се качва на терасата на една къща.ЛЕКА ИМ ПРЪСТ НА МОМЧЕТАТА Yellow_Flash_Colorz_PDT_41 Yellow_Flash_Colorz_PDT_41 Yellow_Flash_Colorz_PDT_41 Yellow_Flash_Colorz_PDT_41.
Коментар
-
Просто каквото и да кажем след случилото се остават само думи...Лека им пръст и да почиват в мир.Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
Просто нямам думи! Лека им пръст а момчетата и не забравяйте, колко сме уязвими затворени в тези купета! R.I.P!EX FIAT BRAVO 1.8 GT 97' - първата любов
http://www.youtube.com/watch?v=Fza5pPlBOoo
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар