Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Тежка катастрофа с 5-ма загинали...

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Тежка катастрофа с 5-ма загинали...

http://news.ibox.bg/news/id_1645857406No comment.......!!!!
    Bravo 1.9 JTD със 105 магаренца!
    Пътят не е мястото,където можеш да покажеш агресивността си...

Мамка му , как ще излезеш на главен път без да се огледаш. Голям ужас. Не пожелавам на никого да е на мястото на водача , на който са отнели предимството. Жалко за невинните.
    ПОДКУПИ ПРИЕМАМ САМО В ПЕТЪК !!!

FIAT CROMA 2000ie 8V 1987год.

Коментар

Отзад са били без колани 100% за отпред не се знае.И ако е извънградско да е карал с 90+ това се получава.Не се казва какви модели са.И тия от КАТ вместо да пищат за глупости да земат мерки и да учат шофиорите за предимството.Като ти го спазват , остава проблема с превишената скорост и непозволените изпреварвания и смъртноста ще падне доста.И Мир на праха им....
      Lybra 2.4jtd intensa 06.2002
      Marea 1.9 TD100 HLX -07/97
      Punto 1.2 16v Sporting -11/97 еx - На части

Коментар

Нямам думи
        Теоритиците си лаят, голфа си върви!

Коментар

Вероятна е и употребата на алкохол.
          Браво !
          Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
          Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
          Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

Вчера минах през разклона към 10 сутринта и имаше доста стъкла и кръв.По принцип нормално там се кара със 100-130 км/ч и е доста рисковано да се включиш от разклона на главния път.При разсеяност,алкохол,и превишена скорост - няма какво да се говори повече ...
            Seat Altea XL 1.4/16v 92kW '14
            ex:Astra H 1.4/16v 66 kW '08
            ex:Brava 1.6/16v klima, LPG Lovato, 76 kW '96
            ex:Astra 1.7 D, 42 kW-мъртвец '93

Коментар

ventsi79 написа:
              Вчера минах през разклона към 10 сутринта и имаше доста стъкла и кръв.По принцип нормално там се кара със 100-130 км/ч и е доста рисковано да се включиш от разклона на главния път.При разсеяност,алкохол,и превишена скорост - няма какво да се говори повече ...
              И аз това си помислих и затова не скочих да обвинявам шофьора на фиата. Винаги при такива разклонения има ограничение на скоростта 60км/ч. Така, че това "нормално" каране със 100-130... извини ме! А често и такива разклонения са след, или преди завой. Понякога съм се чудил, какво ли геройство е да се включиш от малък път в главен по, който летят една след друга коли. А пък, ако ти се наложи да продължиш напред, или да завиеш наляво!?!? Мисията невъзможна! А иначе с колани или без... при страничен удар единственото спасение е страничен еърбег. А при положение, че онзи е летял с голяма скорост сигурно и еърбег не би спасило хората. Поклон пред паметта на невинните!
              Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

аз доколкото разбрах пътя е черен, така че може и ограничение да не е имало. а и този ако е пил.... какво прави на нивата в 12 посред нощ? така ще е, докато не ни направят нормални пътища да се кара с 130 н атях, говоря за магистрали. като ги направят около 2090 смъртността ще падне с 50%
                Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
                Fiat Bravo'97 1,6 16v
                Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

pakumba написа:
                  аз доколкото разбрах пътя е черен, така че може и ограничение да не е имало. а и този ако е пил.... какво прави на нивата в 12 посред нощ?
                  Мястото на ПТП-то е Т-образно кръстовище.Фиата излиза от третокласен път,който се явява нещо като околовръстно на Асеновград.Видимостта е около километър от ляво и не повече от 150 метра от дясно,които са спускане за тези,които се движат по главния път.От там съм минавал поне 50-60 пъти в рамките на 4 години и полиция никога не е имало.Не съм сигурен дали има и знаци дори.Като съм казал по-горе,че колите се движат със 100-130 нормално,нямам предвид че така трябва да се кара,но на практика там така се кара.
                  Seat Altea XL 1.4/16v 92kW '14
                  ex:Astra H 1.4/16v 66 kW '08
                  ex:Brava 1.6/16v klima, LPG Lovato, 76 kW '96
                  ex:Astra 1.7 D, 42 kW-мъртвец '93

Коментар

ventsi79 написа:
                    pakumba написа:
                    аз доколкото разбрах пътя е черен, така че може и ограничение да не е имало. а и този ако е пил.... какво прави на нивата в 12 посред нощ?
                    Мястото на ПТП-то е Т-образно кръстовище.Фиата излиза от третокласен път,който се явява нещо като околовръстно на Асеновград.Видимостта е около километър от ляво и не повече от 150 метра от дясно,които са спускане за тези,които се движат по главния път.От там съм минавал поне 50-60 пъти в рамките на 4 години и полиция никога не е имало.Не съм сигурен дали има и знаци дори.Като съм казал по-горе,че колите се движат със 100-130 нормално,нямам предвид че така трябва да се кара,но на практика там така се кара.
                    ясно, инфото ми е само от медийте, а те така бяха писали. но и 150 м видимост не е малко, има къде къде по-опасни кръстовища. няма значение де, станло е вече, ако е нямало алкохол може и да не стане
                    Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
                    Fiat Bravo'97 1,6 16v
                    Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

Какво да каже човек, няма път назад. Бог да ги прости загиналите. Но като се замислиш, 5 секунди време да се предприеме нещо не са малко, има си елементи на наказателна акция и на практика извършено убийство, особено ако няма 40-50 м спирачен път, то ако закона позволяваше при отнемане на предимство да нацелваме странично щяхме да действаме подборно доста често...
                      Alfa Romeo 147 1.9 JTD 2005 Fulcrum

Коментар

Емии... сметнете кола движеща се със 100-130км/ч за колко време изминава 150 метра!? Не оневинявам нито едната, нито другата страна, но все пак не знаем подробности, че да гадаем. Просто се поставете на мясотото на шофьора на фиата. А дали има знак, или някой селяк си е направил от него маса, това е друг въпрос.
                        Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

Колеги просто си нямаме никаква култура на каране. Всяка сутрин се разправям с тъпи селяндури с всякаква друга регистрация но не и софийска. На околовръстният път има ограничение от 40км заради кръстовище, включваш се в движението на пълна газ, за няколко десетки метра достигаш скорост от 90-100км и тъпият селянин те връхлита от зад и започва да свири защото си се включил пред него И после ако стане нещо ще те изкарат тебе виновен защото си му отнел предимството. А това, че той лети и не спазва знаците няма значение. И най дразнещото е това, че всяка сутрин минават от там и много добре знаят какво се случва на тези кръстовища и продължават да си минават на пълна газ едни и същи индивиди.

Коментар

Бог да ги прости хората . Трябва да се внимава и кара разумно , това е колкото и да говорим....."като се обърне колата пътища много"......
                            Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.

Коментар

Утре пак съм на път...и пак и пак и пак и пак ще продължавам да си карам с 80/90 км/ч....П.П В никакъв случай не казвам че това е гаранция...Но ако възникне проблем шанса да реагирам на време е неописуемо по-голям..!
                              Bravo 1.9 JTD със 105 магаренца!
                              Пътят не е мястото,където можеш да покажеш агресивността си...

Коментар

Working...
                              X