Възрасната жена искала да кара АТВ.Дядото и купил въпросното мпс и на 3тия ден паднала на завой с голяма скорост.Отарвала се с малки натъртвания.Възрасното семейство било мотористи от млади.От Разград били.Съобщиха БТВ обедната емисия.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
75 годишна баба с АТВ паднала на завой.
Collapse
X
-
Re: 75 годишна баба с АТВ паднала на завой.
vin_d написа:Възрасната жена искала да кара АТВ.Дядото и купил въпросното мпс и на 3тия ден паднала на завой с голяма скорост.Отарвала се с малки натъртвания.Възрасното семейство било мотористи от млади.От Разград били.Съобщиха БТВ обедната емисия.Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
Коментар
-
Vladim написа:Гледах репортажа по бТВ и се забавлявах искрено! :DФиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
Коментар
-
Абе може и да звучи забавно ама да пази господ от такива старци на пътя. Един колега тия дни ми разказа за подобен инцидент, само че с жертви. Колоездач и моторист на пътя без светлоотразители в тъмното, карат един до друг по междуселски път. Удря ги кола тия изхвърчат, колата се преобръща няколко пъти и отсрани в "гъбите". И какво шофьора и семейството му са живи, но бял ден няма да види този човек вече. Мерси за такива бабки и дядовци мотористи и колездачи - хич не са ми забавни. Пък направо настръхвам като видя някой 75 годишен, който сигурно се напикава в гащите да ми кара Москвич или Жигула.
Коментар
-
В момента съм в града на колоездачите Казанлък.Неописумео е навсякъде всеки се качил на велосипед и върти педали.Да не говорим ,че не спачват никакви правила.С мотора се съобразявам защото гледам да изляза от града и да хвана гората.Не ми е за цел да показвам колко върви мотора ми оли колко шум може да вдига.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
u_bo
http://btv.bg/news/news_details.pcgi...тересно ми е - колко коня и колко кг е едно такова, че НЕ му се искала книжка и регистрация ???
Коментар
-
u_bo написа:http://btv.bg/news/news_details.pcgi?cont_id=137943интересно ми е - колко коня и колко кг е едно такова, че НЕ му се искала книжка и регистрация ???Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
Inessita написа:Абе може и да звучи забавно ама да пази господ от такива старци на пътя. Един колега тия дни ми разказа за подобен инцидент, само че с жертви. Колоездач и моторист на пътя без светлоотразители в тъмното, карат един до друг по междуселски път. Удря ги кола тия изхвърчат, колата се преобръща няколко пъти и отсрани в "гъбите". И какво шофьора и семейството му са живи, но бял ден няма да види този човек вече. Мерси за такива бабки и дядовци мотористи и колездачи - хич не са ми забавни. Пък направо настръхвам като видя някой 75 годишен, който сигурно се напикава в гащите да ми кара Москвич или Жигула.Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар