Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

75 годишна баба с АТВ паднала на завой.

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

75 годишна баба с АТВ паднала на завой.

Възрасната жена искала да кара АТВ.Дядото и купил въпросното мпс и на 3тия ден паднала на завой с голяма скорост.Отарвала се с малки натъртвания.Възрасното семейство било мотористи от млади.От Разград били.Съобщиха БТВ обедната емисия.

:D браво бабе пълно е с луди хора по този свят. Тези дни в нашия град ще се съберат цяла тълпа лудаци, ще има мотосъбор, пак няма да се спи
    --Старата ръжда любов не хваща!--
    156 sportwagon 1,9 jtd 115
    ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;

Коментар

Re: 75 годишна баба с АТВ паднала на завой.

vin_d написа:
      Възрасната жена искала да кара АТВ.Дядото и купил въпросното мпс и на 3тия ден паднала на завой с голяма скорост.Отарвала се с малки натъртвания.Възрасното семейство било мотористи от млади.От Разград били.Съобщиха БТВ обедната емисия.
      Баба , но с младежки дух :D трябвало е да му свикне то не може да правиш завои с АТВ-то като с мотора . Стари моторджии били , дядото се похвали че е моторист от 46 години :D
      Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.

Коментар

Гледах репортажа по бТВ и се забавлявах искрено! :D
        Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

Vladim написа:
          Гледах репортажа по бТВ и се забавлявах искрено! :D
          Готини хора и както казах по-горе с младежки дух. Изобщо мотористите сме готини хора Yellow_Flash_Colorz_PDT_02 е има и изключения , но каде няма изключения?
          Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.

Коментар

Абе може и да звучи забавно ама да пази господ от такива старци на пътя. Един колега тия дни ми разказа за подобен инцидент, само че с жертви. Колоездач и моторист на пътя без светлоотразители в тъмното, карат един до друг по междуселски път. Удря ги кола тия изхвърчат, колата се преобръща няколко пъти и отсрани в "гъбите". И какво шофьора и семейството му са живи, но бял ден няма да види този човек вече. Мерси за такива бабки и дядовци мотористи и колездачи - хич не са ми забавни. Пък направо настръхвам като видя някой 75 годишен, който сигурно се напикава в гащите да ми кара Москвич или Жигула.

Коментар

В момента съм в града на колоездачите Казанлък.Неописумео е навсякъде всеки се качил на велосипед и върти педали.Да не говорим ,че не спачват никакви правила.С мотора се съобразявам защото гледам да изляза от града и да хвана гората.Не ми е за цел да показвам колко върви мотора ми оли колко шум може да вдига.
              Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
              Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

http://btv.bg/news/news_details.pcgi...тересно ми е - колко коня и колко кг е едно такова, че НЕ му се искала книжка и регистрация ???

Коментар

u_bo написа:
                  http://btv.bg/news/news_details.pcgi?cont_id=137943интересно ми е - колко коня и колко кг е едно такова, че НЕ му се искала книжка и регистрация ???
                  Това китайче може да е 250 кубика около 10-12 к.с. и около 130 кг. иначе големите и маркови са по 750 кубика/инжекцион/ 60 и нагоре к.с. и тегло 200 кг.и повече.
                  Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
                  Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Inessita написа:
                    Абе може и да звучи забавно ама да пази господ от такива старци на пътя. Един колега тия дни ми разказа за подобен инцидент, само че с жертви. Колоездач и моторист на пътя без светлоотразители в тъмното, карат един до друг по междуселски път. Удря ги кола тия изхвърчат, колата се преобръща няколко пъти и отсрани в "гъбите". И какво шофьора и семейството му са живи, но бял ден няма да види този човек вече. Мерси за такива бабки и дядовци мотористи и колездачи - хич не са ми забавни. Пък направо настръхвам като видя някой 75 годишен, който сигурно се напикава в гащите да ми кара Москвич или Жигула.
                    То затова, като се ходи на село се кара с по-по-повишено внимание! Имал съм случка да ми пресичат пътя точно на петнайсет-двайсет метра пред мен. Скочих на спирачките, а тъпанара добре, че не се панира и не спря, защото най-вероятно въобще не се бе огледал и си прецепи пътя. Пълно е с такива пътища, които пресичат селата. Затова изтръпвам, когато някой хвърчи с 80-100 по тях. А иначе дали е бабка, или келеш на 15 години, все едно! Моторетките и АТВ-тата, както и всички селски таратайки трябва да се водят на отчет и за шофирането им да се изискват разбира се книжки. Съгласен съм, че е време и тук да се въведат ограничения, или проверочни изпити за шофьорите над 65-70 години.
                    Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

Ще се научи бабата като падне още няколко пъти
                      Теоритиците си лаят, голфа си върви!

Коментар

Working...
                      X