Тъкмо се прибирам от плаж в Крайморие и на околовръстното в Бургас се задръстихме в поредното задръстване.Помислих си че е заради натовареният трафик, но като видях камион на ГЗ и ми стана всичко на топка.В първият момент видях 2 коли леко ударени и се поуспокоих че няма голяма катастрофа.Но на 30- 40 метра от тях беше истинска касапница.Един сив голф 2 и една алфа 159 бяха на куп железа.По първи впечетления голфа е прелетял през острова в насрещното и е премазал алфата.В голфа се виждаха 2 трупа! от ГЗ се канеха да почват да режат колите за да ги извадят.Само преди 10 дена имаше идентична катастрофа на същият път.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поредната зверска катастрофа в Бургас
Collapse
X
-
Аз също минах от там, само че с велосипед. Грозна гледка. Още ми се повръща. Алфата е излетяла от пътя си и се е стоварила в/у голфа. Трима в голфа на място. Последния го вадиха половин час. Явно някой е сякал пътя на алфата а той екарал малоумно бързо за да излети след около 20-30 м спирачен път. Разбрах че шофьора на алфата бил жив, но дали е имало други вътре не разбрах. Даже ми беше гадно да вадя ГСМ-а да снимам. Все ще се появят снимки от някъде.
Коментар
-
Касапница и на Котел-Омуртаг.http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=386485Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
paralesa написа:никой не се съобразява с това,че асфалта е мокър колкото да си мислят,че са стабилни,доказано е,че тъй наречения аквапланинг прави колата сякаш се намира на ледEx: Fiat Bravo 1,9TD100; Alfa Romeo 147 JTD; Audi A3 1.6, Audi A3 1,9TDI 131, Audi A6 3,0TDI, Alfa Romeo GT JTD, Audi A4 B7 1.9TDI
Коментар
-
Колко се говори, натяква, показва, обяснява, че този участък е много опасен и взима много жертви, че пак някой е летял и се е правил на Фитипалди? Поклон пред паметта на невинните жертви! Кога убийците торпилирайки еднотонни торпеда и оставащи живи ще бъдат съдени за предумишлено убийство???"Трима са загинали при катастрофа на Околовръстното шосе към бургаския квартал "Меден рудник", съобщиха от полицията.Катастрофата е станала около 18 ч. на шосето в посока към Бургас.Алфа ромео, управлявано от 31-годишния В.А. от Бургас, който е бил много пиян, навлиза в насрещно движение и се блъска челно във Фолксваген голф, с управляван от 24-годишния К.И. от Бургас.Фолксвагенът се е преобърнал от удара няколко пъти.Пътуващите в автомобила К.И. и две момичета загиват намясто.Наложило се е телата им да бъдат изваждани от Гражданска защита, защото колата е била напълно унищожена.При катастрофата са пострадали и други трима души в трета кола, които са настанени в шокова зала на бургаската болница.31-годишният Владо Айрянов, който предизвика тежката катастрофа, е приет по спешност в отделението по хирургия на болницата в много тежко състояние.Той е със счупени ребра и с вътрешен кръвоизлив. Той е бил много пиян, а през 2004 г. му е била отнета шофьорската книжка за множество нарушения." dnes.bgFrontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
в една друга тема го казах,ще го кажа и тук...ако това същество(това не е човек,но смея да кажа определенията които му прилягат) бе сторили нещо подобно на мои близки,отивах в болницата и лично щях да го осъдя на смърт,собственоръчно изпълнявайки присъдата си на момента и никой нямаше да може да спре око за око зъб за зъб,като няма присъди,ще съдим по "бързата процедура" Пази ,Господи ,близките ми,умолявам те,защото не ми се влиза в затвора за убиство на влчуго,което ще лежа като човек !ex.Мареа ТД100
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар