18-годишно момиче загина при тежка катастрофа в Хасковско, съобщиха от МВР.Инцидентът е станал късно снощи в село Книжовник.Момичето пътувало в лек автомобил "Опел" заедно с добре почерпен 26-годишен мъж от село Долно Съдиево.Поради движение с несъобразена скорост на десен завой младежът изгубил контрол над колата, опелът преминал в лентата за насрещно движение, ударил се в парапета на мост, преобърнал се и паднал в канал.18-годишното момиче е загинало намясто.В колата са пътували още двама мъже на 27 и 21 години. Те са невредими.В кръвта му са отчетени 1,6 промила алкохол, задържан е за 24 часа.Само за изминалото денонощие при катастрофи в страната са загинали 9 души.Източник:http://www.dnes.bg/crime/2009/08/06/...-haskovo.75619
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Момиче на 18 години загина при катастрофа.
Collapse
X
-
Момиче на 18 години загина при катастрофа.
Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!Етикети: –
-
Та какво ми разправяхте за топките на убийците? Задържан за 24 часа? Що, педикюр ли са му правили или са го чакали да отрезнее??? Всички убийци по пътищата - в каторга!Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
-
Иронията е че момичето е загинало на място,а тоя пияндурник ще му вземат книжката и ще е на свобода ...Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
Princo написа:Иронията е че момичето е загинало на място,а тоя пияндурник ще му вземат книжката и ще е на свобода ...Steliyan's Life!
Коментар
-
И най-лошото е че момичето едно желязо от парапета се е забило във главата му и е починало на място.А преди 2 г сестра и е починала от рак,ако съм на бащата на момичето този го утепвам без да ми мигне окото и без това няма какво да губи човека.Дано горе да е във един по добър свят без такива изроди.
Коментар
-
Жалко че такива лъчезарни дечица си отиват така нелепо от този свят.... Пияният трябва да получи възмездие за това че отне животът на това невинно цвете http://vbox7.com/playd720a4b ето това е момиченцето
Коментар
-
Да съгласен съм се ,че пияния трябва да си понесе последствията. Жалко за момичето . Не го познавам и не коментирам поведението му.Обаче ще си позволя да погледнем медала и от другата страна.Тя мигар не е знаела че приятеля и е употребил алкохол и е доста пиян . Защо се качва в колата му ??? В една друга тема писах че наскоро ме задмина плевенска кола с младо момиче и момче. След задминаването момичето си извади и двата крака през отворения прозорец на вратата и и ги показа до колената навън. След малко и приятеля и тоест шофьорчето и то извади левия си крак през прозореца на неговата врата и така караха доста време. Е питам аз ако беше станала катастрофа и бяха почупени краката на момичето то пак ли водача ще е виновен??? Понякога возещите се в колите правят какви ли не келешлъци и предизвикват произшествия. Така ,че както писах медала има две страни. Нека ги оглеждаме и двете а не само едната .-Още повече ,че в колата е имало още двама пасажери.Не е могъл поне един от тях да се опита да вразуми водача да кара поне по бавно като го знае че е пил ??? Или пък всички са били до козирката фиркани.
Коментар
-
коцев написа:Да съгласен съм се ,че пияния трябва да си понесе последствията. Жалко за момичето . Не го познавам и не коментирам поведението му.Обаче ще си позволя да погледнем медала и от другата страна.Тя мигар не е знаела че приятеля и е употребил алкохол и е доста пиян . Защо се качва в колата му ??? В една друга тема писах че наскоро ме задмина плевенска кола с младо момиче и момче. След задминаването момичето си извади и двата крака през отворения прозорец на вратата и и ги показа до колената навън. След малко и приятеля и тоест шофьорчето и то извади левия си крак през прозореца на неговата врата и така караха доста време. Е питам аз ако беше станала катастрофа и бяха почупени краката на момичето то пак ли водача ще е виновен??? Понякога возещите се в колите правят какви ли не келешлъци и предизвикват произшествия. Така ,че както писах медала има две страни. Нека ги оглеждаме и двете а не само едната .-Още повече ,че в колата е имало още двама пасажери.Не е могъл поне един от тях да се опита да вразуми водача да кара поне по бавно като го знае че е пил ??? Или пък всички са били до козирката фиркани.
Коментар
-
jenshen73 написа:Та какво ми разправяхте за топките на убийците? Задържан за 24 часа? Що, педикюр ли са му правили или са го чакали да отрезнее??? Всички убийци по пътищата - в каторга!ПОДКУПИ ПРИЕМАМ САМО В ПЕТЪК !!!
FIAT CROMA 2000ie 8V 1987год.
Коментар
-
T_SHOW написа:jenshen73 написа:Та какво ми разправяхте за топките на убийците? Задържан за 24 часа? Що, педикюр ли са му правили или са го чакали да отрезнее??? Всички убийци по пътищата - в каторга!Steliyan's Life!
Коментар
-
E тя пък щото не е знаела, че оня е тряскан...И то не е като да е пил 1-2 бири и да не му е личало толкова - ми то 1.6 .При това кой знае с колко е карал тоя...Ми тя си е била направо самоубийца..Както и другите в колата...Просто не само шофиора е виновен - пътниците сами са си виновни също...Каквото посееш, такова жънеш.Браво 1.6 16v 1996
Рено Лагуна 2 1.9 dCI.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар