Днес и ангелите плакаха в Пловдив ... !!! Yellow_Flash_Colorz_PDT_36 Напълно подкрепям jenshen73 ! Това е АД...няма друго решение. Трябват драстични и "нехуманни" мерки за УБИЙЦИТЕ на пътя.п.п. един час ... много ще е , дайте го тоя на бащата ... само за малкоМойте съболезнования за загубата на това красиво създание!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Момиче на 18 години загина при катастрофа.
Collapse
X
-
Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
http://www.keepfighting.ms
-
Има и един друг момент. Наскоро едно познато момче отказа да вози с колата си свои познати другарчета на някаква си сбирка . Питам го защо им отказа а то ми каза: знаеш ли чичо Иване как се возят яко подпили тия момчета ? Те ти дърпат волана ,дърпат ти лоста на скоростите да ги превключат на по голяма и става една не ми се разправя . Да си ловят такси .Тъй че много си зависи и от пътниците. Те пък ако са трезви и видят ,че водача е пиян най добре е да му вземат ключовете на колата а не да се качват и возят при него.
Коментар
-
svilens написа:E тя пък щото не е знаела, че оня е тряскан...И то не е като да е пил 1-2 бири и да не му е личало толкова - ми то 1.6 .При това кой знае с колко е карал тоя...Ми тя си е била направо самоубийца..Както и другите в колата...Просто не само шофиора е виновен - пътниците сами са си виновни също...Каквото посееш, такова жънеш.
Коментар
-
evgeni85 написа:svilens написа:E тя пък щото не е знаела, че оня е тряскан...И то не е като да е пил 1-2 бири и да не му е личало толкова - ми то 1.6 .При това кой знае с колко е карал тоя...Ми тя си е била направо самоубийца..Както и другите в колата...Просто не само шофиора е виновен - пътниците сами са си виновни също...Каквото посееш, такова жънеш.Браво 1.6 16v 1996
Рено Лагуна 2 1.9 dCI.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар