http://www.vesti.bg/?tid=40&oid=2349431Найстина е най-логично като видиш срещу теб да тича побеснял кон да продължиш да караш
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Не забравяйте животните
Collapse
X
-
Уф... подобни катастрофи могат да са смъртоностни. Едрите животни тежат почти, колкото кола. Преди години приятел пресича с ладичка кръстовище близо до Септември. Отнейде се появявя пиян каруцар. В резултат на, което моят приятел и спътника му отиват в болница, коня го доубиват за да не се мъчи, каруцаря също в болница. След това го намериха и му взеха неговата Лада, като компенсацияFrontera Sport, X20SE март 1998
-
Бъдете особено внимателни в отсечката Аркутино-Приморско там е резерват и доста често на платното излизат диви животни.Преди години си помлях колата когато на 15 метра пред мен изскочи кошута.Добре че се разминахме с огънати ламарини(преден ляв калник,преден прозорец,преден капак и огънат таван). От тогава винаги имам едно на ум като преминавам покрай гори.А в участака Средец-Елхово има доста пуснати прасета които излизат на пътя.
Коментар
-
мда и при мен за малко да стане фала.като се прибирахме от Поморие , след Златарица ми изкочиха 2 кози от храстите.беше лек десен завой.със 70 някаде карах.като ги видях и чупих волана и преминах в другата лента за да ги заобиколя един вид.добре че нямаше насрещно движениеCitroen Xsara 1.9 TD 90 hp
ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp
Коментар
-
wazmo написа:Колко врабчета имаха близък контакт с Мареата Yellow_Flash_Colorz_PDT_38 ,но те са бял кахър. Миналия месец един приятел удари куче.Теоритиците си лаят, голфа си върви!
Коментар
-
coolboby написа:За конете Явор Митев може да говори!Внимавайте Дряново-Търново!Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар