Уф... подобни катастрофи могат да са смъртоностни. Едрите животни тежат почти, колкото кола. Преди години приятел пресича с ладичка кръстовище близо до Септември. Отнейде се появявя пиян каруцар. В резултат на, което моят приятел и спътника му отиват в болница, коня го доубиват за да не се мъчи, каруцаря също в болница. След това го намериха и му взеха неговата Лада, като компенсация
Бъдете особено внимателни в отсечката Аркутино-Приморско там е резерват и доста често на платното излизат диви животни.Преди години си помлях колата когато на 15 метра пред мен изскочи кошута.Добре че се разминахме с огънати ламарини(преден ляв калник,преден прозорец,преден капак и огънат таван). От тогава винаги имам едно на ум като преминавам покрай гори.А в участака Средец-Елхово има доста пуснати прасета които излизат на пътя.
Бъдете внимателни и по междуселските пътица, особенно през ноща. Преди дестина дни за малко да ударя кон ,който след завои в тъмното си седеше на средата на пътя.
FIAT Marea ex
FIAT Cinquecento 0.9i.e.S ex
Alfa Romeo 147 1.9 JTDm
мда и при мен за малко да стане фала.като се прибирахме от Поморие , след Златарица ми изкочиха 2 кози от храстите.беше лек десен завой.със 70 някаде карах.като ги видях и чупих волана и преминах в другата лента за да ги заобиколя един вид.добре че нямаше насрещно движение
Коментар