Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Не забравяйте животните

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Не забравяйте животните

http://www.vesti.bg/?tid=40&oid=2349431Найстина е най-логично като видиш срещу теб да тича побеснял кон да продължиш да караш
    FIAT Punto 1.6ELX 90hp. 94 г.

Уф... подобни катастрофи могат да са смъртоностни. Едрите животни тежат почти, колкото кола. Преди години приятел пресича с ладичка кръстовище близо до Септември. Отнейде се появявя пиян каруцар. В резултат на, което моят приятел и спътника му отиват в болница, коня го доубиват за да не се мъчи, каруцаря също в болница. След това го намериха и му взеха неговата Лада, като компенсация
    Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

Мисля, че всеки ще се съгласи с мен че матерялните щети не са от значение.
      FIAT Punto 1.6ELX 90hp. 94 г.

Коментар

Бъдете особено внимателни в отсечката Аркутино-Приморско там е резерват и доста често на платното излизат диви животни.Преди години си помлях колата когато на 15 метра пред мен изскочи кошута.Добре че се разминахме с огънати ламарини(преден ляв калник,преден прозорец,преден капак и огънат таван). От тогава винаги имам едно на ум като преминавам покрай гори.А в участака Средец-Елхово има доста пуснати прасета които излизат на пътя.
        FIAT FORUM BULGARIA
        Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Бъдете внимателни и по междуселските пътица, особенно през ноща. Преди дестина дни за малко да ударя кон ,който след завои в тъмното си седеше на средата на пътя.
          FIAT Marea ex
          FIAT Cinquecento 0.9i.e.S ex
          Alfa Romeo 147 1.9 JTDm

Коментар

За конете Явор Митев може да говори!Внимавайте Дряново-Търново!

Коментар

Наистина животните да ти изкочат на платното е много опасно един приятел блъсна дижо прасе със 120 км/ч и от колата му не ставаше нищо
              Теоритиците си лаят, голфа си върви!

Коментар

мда и при мен за малко да стане фала.като се прибирахме от Поморие , след Златарица ми изкочиха 2 кози от храстите.беше лек десен завой.със 70 някаде карах.като ги видях и чупих волана и преминах в другата лента за да ги заобиколя един вид.добре че нямаше насрещно движение
                Citroen Xsara 1.9 TD 90 hp

ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp

Коментар

Хмммм....Клипчето е до някаде смешно,до някаде тръгично.Да прави сте,гадно е да ви изязът животни на пътя,много е гадно...!
                  Фиат Пунто 1.2 75ph ; Опел Астра Ф 1.6

Коментар

Колко врабчета имаха близък контакт с Мареата Yellow_Flash_Colorz_PDT_38 ,но те са бял кахър. Миналия месец един приятел удари куче.
                    FIAT Marea ex
                    FIAT Cinquecento 0.9i.e.S ex
                    Alfa Romeo 147 1.9 JTDm

Коментар

wazmo написа:
                      Колко врабчета имаха близък контакт с Мареата Yellow_Flash_Colorz_PDT_38 ,но те са бял кахър. Миналия месец един приятел удари куче.
                      Със ладата блъснах един заек Yellow_Flash_Colorz_PDT_38 ако щеш вярвай заека удари предното стъкло и го счупи. Не можа да умре и избяга
                      Теоритиците си лаят, голфа си върви!

Коментар

coolboby написа:
                        За конете Явор Митев може да говори!Внимавайте Дряново-Търново!
                        Дряново - Търново само веднъж съм имал ситуация с крава на отбивката за Зая има един краварник точно на завоя.
                        Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
                        Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Working...
                        X