Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

На такъв, как да не му счупиш ръцете и главата!?!?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

evgeni85 написа:
    ако е виновен а аз съм баща на детенцето и то остане със някаква травма директно чупя крушката на входа и дебна с ножа
    А план "Б" имаш ли, ако крушката е бронирана?
    VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
    VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
    VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
    VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
    Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

kiro_of_the_day написа:
      evgeni85 написа:
      ако е виновен а аз съм баща на детенцето и то остане със някаква травма директно чупя крушката на входа и дебна с ножа
      А план "Б" имаш ли, ако крушката е бронирана?
      Ще се импровизира
      Powered by Emzo

Коментар

Не исках да пиша в тая тема, но...много се зарадвах , че детето е добре и ... аде стига! Дано всичко за него и родителите му си остане само ужасен спомен!!!Сега за това дали имаш право на едно или друго...дай боже на никой да не се наложи да заспива с тези мисли в главата си! Кой дава право на тоя да се състезава по улиците,кой дава право на някой друг да минава на червено или да не спазва знак "стоп"...незнам, но ако всичко си загубил и няма друг начин гадта да си получи заслуженото, ще си купя "брониран нож" и "бронираната крушка" няма да ме спре...единственото ,което ще ме спре е възможността да помогна по някакъв начин на семейството си.
        Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
        Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
        http://www.keepfighting.ms

Коментар

Хм, явно ДИРЕКТНОТО казване на думите тук се чете както Дявола би чел евангелието. Добре бе колеги, кой дава права на говедата без документи, правоспособност и т.н. да се качват на машините си и да мачкат народа? Кой ще им плаща после процесите и затвора (ако някой, някога ги осъди?)? Явно трябва да ви пиша като на третокласници - прави едно, прави две, прави три.Единствено и само Vladim ме разбра, а останалите ми скачате като маймунки на банан. Аз искам закони, искам такива говеда не да се наказват, след като е доказано, че са говеда, а да НЯМА говеда, анадънму?Ако бяхме правилната правова държава - това говедо сега щеше да плаща глоби, такси, актове и да лежи (ВЕЧЕ) в затвор, като ще си заработва хляба, сиренето, тока и покрива..., но понеже сме България - предпочитам докато още е замаян да му резна нещо... ...има провинение - трябва да има наказание!...
          Steliyan's Life!
          FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

Добре бе колега, съгласен съм с теб да имаме закони и да се спазват. И който направи беля да си плаща и изтърпява дължимото му наказание. Но ти говореше за рязане на топки...Както и да е, и тази тема оа*ахме...

Коментар

Така ще е докато голяма част от уж мъжете се държат, като меки китки! В тази безредова държава трябва да се вземат крайни мерки, ако щете жестоки, че да се върне уважението към закона! Изнесаната информация е крсноречива. Как може да защитавате този малоумник? Или може би майката сама си е метнала детенцето под колета му и сама е скочила пред мотора? Цивилизованост и мек тон?!? Ай сиктир!
              Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

Добре че господ ме пази да не ставам свидетел на такива случки, че не съм сигурен как ще реагирам при инцидент като този, незнам на пострадалите ли да помагам, да доубивам убиеца ли.

Коментар

Аз тука ги гледам едни мотористи като дойдат и на задна гума със 100, 150 км/ч из града и то на тясна улица и минават хора постоянно не знам тея изобщо мозаци имат ли Колко народ се изпопреби с тези мотори и пак не им дойде акъла
                  Теоритиците си лаят, голфа си върви!

Коментар

riiid написа:
                    На този лично бих му ги счупил.Няма спасение от такива малоумници.Дано оцелее горкото детенце.
                    Няма да му ги чупиш колега защото като му заздравеят пак ще се качи на мотора да прави щуротии , затова предлагам да му ги ОТРЕЖЕШ (ръцете).
                    ПОДКУПИ ПРИЕМАМ САМО В ПЕТЪК !!!

FIAT CROMA 2000ie 8V 1987год.

Коментар

Working...
                    X