Моторист отнесе майка и едногодишното и дете в ПловдивМомче на година и 4 месеца е с опасност за живота след катастрофа, станала на бул. "Марица" под моста на бул."В. Априлов" в Пловдив.Мотоциклет "Сузуки" без регистрация, управляван от Я. Б. без книжка, се качил на тротоара и блъснал 32-годишната Н. Н. и сина й К. И.Майката е със счупен крак, а детето с фрактура на черепа, настанено е в болница с опасност за живота.По първоначални данни причината за тежкия инцидент е движение с несъобразена скорост.dnes.bg
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
На такъв, как да не му счупиш ръцете и главата!?!?
Collapse
X
-
Valentin_V написа:Ще оцелее и аз съм бил в подобна ситуация като малък ме е блъснал мотор и влачил 40метра.Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
Humppa
Човечецът може да е събирал 3-4 години пари за мотор, може да е някой обикновен младеж, който да е поискал кръгче от приятел, за да впечатли някоя мацка... А вие веднага с квалификации го обрисувахте. Ако утре се случи и на вас? Никой не е застрахован от грешки, било то и идиотски. Като е сгрешил - да си носи отговорност. Но това, че е изпуснал мотора и е блъснал жената с детето не го прави убиец. Или е някой тъпънар, или е съвсем обикновен човечец като нас... вярно нямал е книжка, мотора не е регистриран... Утре както си карам и ми влезе някоя оса под каската и почне да ме жили по бузите и носа, и изпусна мотора и се забия в някоя детска количка и аз ли ставам убиец, малоумник и т.н.?П.П. Не ме разбирайте погрешно, не искам да го защитавам или оправдавам, нито да омаловажавам случката! Просто малко се издразних от квалификациите. Но може би защото повечето хора като чуят мотор и се наежват и се почват едни квалификации и да слагат всички под един знаменател. Също както правят монтьорите видят ли ФИАТ
Коментар
-
Humppa написа:Утре както си карам и ми влезе някоя оса под каската и почне да ме жили по бузите и носа, и изпусна мотора и се забия в някоя детска количка и аз ли ставам убиец, малоумник и т.н.?П.П. Не ме разбирайте погрешно, не искам да го защитавам или оправдавам, нито да омаловажавам случката! Просто малко се издразних от квалификациите. Но може би защото повечето хора като чуят мотор и се наежват и се почват едни квалификации и да слагат всички под един знаменател. Също както правят монтьорите видят ли ФИАТFiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
Humppa написа:Човечецът може да е събирал 3-4 години пари за мотор, може да е някой обикновен младеж, който да е поискал кръгче от приятел, за да впечатли някоя мацка... А вие веднага с квалификации го обрисувахте. Ако утре се случи и на вас? Никой не е застрахован от грешки, било то и идиотски. Като е сгрешил - да си носи отговорност. Но това, че е изпуснал мотора и е блъснал жената с детето не го прави убиец. Или е някой тъпънар, или е съвсем обикновен човечец като нас... вярно нямал е книжка, мотора не е регистриран... Утре както си карам и ми влезе някоя оса под каската и почне да ме жили по бузите и носа, и изпусна мотора и се забия в някоя детска количка и аз ли ставам убиец, малоумник и т.н.?П.П. Не ме разбирайте погрешно, не искам да го защитавам или оправдавам, нито да омаловажавам случката! Просто малко се издразних от квалификациите. Но може би защото повечето хора като чуят мотор и се наежват и се почват едни квалификации и да слагат всички под един знаменател. Също както правят монтьорите видят ли ФИАТex.Мареа ТД100
Коментар
-
Тва "майната и на майката" нещо не ми хареса! Та нали тя се грижи за това дете? Нали тя го е родила?! А тя заслужава ли да бъде наранена от моторист, който после да не си понесе последствията? Ами ако я убие?Аз не съм напълно съгласен с Красьо. Този дори няма книжка! Линчувайте го! Мотора не е регистриран - ако е поради техническа неизправност катастрофата, ми нормално, нали няма преглед. Право в затвора при мангалите, които го карат да прави разни неща с тях доживот.1990 TEMPRA SX 1.4 Carb
Коментар
-
Колеги наистина инцидента е много лош но човека е невинен до доказване на противното. Виновен е за това, че е управлявал МПС без книжка и регистрация. Друг е въпроса защо се е качил на тротоара. Ако се докаже, че лицето Х се е движело по тротоара съвсем умишлено да нямам нищо напротив да го е... и би.... Но ако някой селчо го е засякъл......... Тази година не толкова, но всеки ден се движа с мотоциклет из София и знам за какво става на въпрос. Ако не те засече някой неволно то ги има доста такива които ще те засекат само и само за да не минеш пред тях и да си след тях в задръстванията. Истината е, че нямаме никаква култура по пътищата.
Коментар
-
Humppa написа:Човечецът може да е събирал 3-4 години пари за мотор, може да е някой обикновен младеж, който да е поискал кръгче от приятел, за да впечатли някоя мацка... А вие веднага с квалификации го обрисувахте. Ако утре се случи и на вас? Никой не е застрахован от грешки, било то и идиотски. Като е сгрешил - да си носи отговорност. Но това, че е изпуснал мотора и е блъснал жената с детето не го прави убиец. Или е някой тъпънар, или е съвсем обикновен човечец като нас... вярно нямал е книжка, мотора не е регистриран... Утре както си карам и ми влезе някоя оса под каската и почне да ме жили по бузите и носа, и изпусна мотора и се забия в някоя детска количка и аз ли ставам убиец, малоумник и т.н.?П.П. Не ме разбирайте погрешно, не искам да го защитавам или оправдавам, нито да омаловажавам случката! Просто малко се издразних от квалификациите. Но може би защото повечето хора като чуят мотор и се наежват и се почват едни квалификации и да слагат всички под един знаменател. Също както правят монтьорите видят ли ФИАТFrontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
chaveto написа:... Тази година не толкова, но всеки ден се движа с мотоциклет из София и знам за какво става на въпрос. Ако не те засече някой неволно то ги има доста такива които ще те засекат само и само за да не минеш пред тях и да си след тях в задръстванията. Истината е, че нямаме никаква култура по пътищата.Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар