Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

отново ФИАТ

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

отново ФИАТ

Колеги на това попаднах днес,мног жалко за младото момче.Станало е снощи водача е тръгнал рисковано да задминава но не е успял да се прибере навреме и цистерната буквално го е прегазила.
    Прикачени файлове

Пак някой не е преценил дистанцията и е надценил автомобила си...
    Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

жалко освен за момчето,а и ,че никой няма да се научи от тоя инцидент...всички гледаме на картинка,вайка ме се и после като излезем на пътя се мислим за безсмътни,докато ни дойде на нашата глава
      ex.Мареа ТД100

Коментар

paralesa написа:
        жалко освен за момчето,а и ,че никой няма да се научи от тоя инцидент...всички гледаме на картинка,вайка ме се и после като излезем на пътя се мислим за безсмътни,докато ни дойде на нашата глава
        То затова трябва да се мисли, но за много хора това е трудно занимание... Между другото имаше подробна статистика за катастрофите от вчера, никъде не видях за подобен случай...
        Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

Vladim написа:
          paralesa написа:
          То затова трябва да се мисли, но за много хора това е трудно занимание... Между другото имаше подробна статистика за катастрофите от вчера, никъде не видях за подобен случай...
          Сутринта го прочетох във Труд но по нета.Станоло е към 1.00 вечерта на пътя Димитровград-Стара Загора

Коментар

Катарстрофа

paralesa написа:
            Много си прав напълно те подкрепям
            Теоритиците си лаят, голфа си върви!

Коментар

Working...
            X