Колеги на това попаднах днес,мног жалко за младото момче.Станало е снощи водача е тръгнал рисковано да задминава но не е успял да се прибере навреме и цистерната буквално го е прегазила.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
отново ФИАТ
Collapse
X
-
paralesa написа:жалко освен за момчето,а и ,че никой няма да се научи от тоя инцидент...всички гледаме на картинка,вайка ме се и после като излезем на пътя се мислим за безсмътни,докато ни дойде на нашата главаМежду другото имаше подробна статистика за катастрофите от вчера, никъде не видях за подобен случай...
Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
Vladim написа:paralesa написа:жалко освен за момчето,а и ,че никой няма да се научи от тоя инцидент...всички гледаме на картинка,вайка ме се и после като излезем на пътя се мислим за безсмътни,докато ни дойде на нашата главаМежду другото имаше подробна статистика за катастрофите от вчера, никъде не видях за подобен случай...
Коментар
-
Катарстрофа
paralesa написа:жалко освен за момчето,а и ,че никой няма да се научи от тоя инцидент...всички гледаме на картинка,вайка ме се и после като излезем на пътя се мислим за безсмътни,докато ни дойде на нашата главаТеоритиците си лаят, голфа си върви!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар