Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поредната катастрофа с фатален край.

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    Поредната катастрофа с фатален край.

    На 29.06.2009г. около 9 часа сутринта, в Габрово, до сервиз Експрес, това е по посока изхода за Търново, е станала катастрофа между мотоциклет Кавазаки и бус Ивеко. Двете превозни средства са се движели в една и съща посока - към Търново. Буса е бил намалил скоростта си и изчаквал насрещните превозни средства, за да завие наляво. В този момент моториста решава да го изпревари и се блъска в предната лява врата на буса, при което двамата човека, които са на мотора, излитат от него. Двамата са били без каски и управлявалият мотора 21 годишен младеж е нямал право на това. Той пада в близост до оградата на сервиза и умира на място. Спътника му, 26 годишен, се удря в стълб на тролейбусите, при което получава тежки наранявания, включително на главата, както и ампутиран ляв крак. Той е откаран в болницата в много тежко състояние с опасност за живота. Шофьора на буса, 35 годишен мъж, е колабирал от видяното. Пътя е бил затворен за няколко часа. Всичко това го предавам като събрана информация от различни източници, основно от габровския вестник 100 вести. В интернет има много малко информация и то сравнително неточна, катастрофата не е в централната част на града и освен това не съм убеден, че улицата е Орловска, във вестника се споменава улица Търновско шосе. Но това не е толкова важно, колкото това, че още един млад човек си е отишъл и един е осакатен ( по информация от миналия ден, може впоследствие и той да си е отишъл ) и то защо, защото там асфалта е нов и в перфектно състояние, пътя прав, супер за високи скорости ....... Разсъжденията оставям на вас.

    #2
    В град Габрово няма елемантарна култура на шофиране да не говорим за колегиалност между водачите, постоянно все някаде нещо станало, някой те засича или ти отнема предимството да не споменаваме за мигачи, няма ден в които да изляза с колата и да няма кандидат изкривени ламарини!!! Преди време с един приятел си взехме една хондичка да се разхождаме из града, точно след 3 излизания ми свърши мерака за моторетката поради гореспоменатите причини, в този град караш ли нещо по малко от кола значи си незначителен и никой не ти обръща внимание, постоянно си потенциален мъртвец!!!Вчера с мои познат обсъждахме тази катастрофа, същия живее точно там, минути след катастрофата той е отивал наработа и буса НЕ Е имал ляв мигач, което в този случаи е една от причините за жестоката катастрофа и последствията от нея!!! Защо това не се опоменава в нито един ред изписан от вестници, медии???
    Peugeot 406, 2000 HDi 90
    ex. Peugeot 106 1,5 D
    ex. Ritmo 70 138B2.000
    ex. Tempra 2.0 159A6.046
    Плийз, юз кирилик алфабет! Иф ю нот булгариан, но проблем юзинг shlockаvitsa. Бест регардс!

    Коментар


      #3
      Много жалко. Дано вече се спре с това безумие. Движението в Габрово става все по-лошо с всеки изминал месец. Всеки кара все едно е сам на пътя!
      Bravo 1.8 16V GT ex.
      Fiat Croma 1.9 16V mjet

      Коментар


        #4
        Лошото е ,че навсякаде е така.Трябва поне малко мисъл докато се шофира.Но кога, ли хората ще почнат да се замислят????????????
        БРАВА С КЛЮЧ
        Каква е максималната скорост при секса?
        - 68, защото при 69 се обръщате.

        Коментар


          #5
          в габрово уча в университета колкото пъти да отида в "прокълнатия"град все някои ще ми сече пътя или нещо друго...никаква колегиалност на пътя

          Коментар


            #6
            Цецо1 написа:
            Но кога, ли хората ще почнат да се замислят????????????
            Никога.Ето един водач който не се знае какво прави с това чудо на техниката в насрещното движение.Стрелката с позиция 1 е кръговото където трябва да завърти за да си влезе в направлението т.е. в момента е в насрещното където е ожънал Астрата.За такива като него без книжка вече това е метода.Не да се стремим да увеличаваме водачите ,а обратното да намаляват ,но не с фаталния подбор ,а чрез сурови санкции.Случката е в Казанлък.
            Прикачени файлове
            Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
            Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

            Коментар


              #7
              тоя народ няма да се научи на коректност на пътя и да спазва знаците за жалост като гледам всекидневно какво се случва и аз започвам да правя глупости...българска му работа,вместо да го научим на коректност заприличваме на тях
              ex.Мареа ТД100

              Коментар


                #8
                paralesa написа:
                тоя народ няма да се научи на коректност на пътя и да спазва знаците за жалост като гледам всекидневно какво се случва и аз започвам да правя глупости...българска му работа,вместо да го научим на коректност заприличваме на тях
                Напълно те подкрепям никаква коректност на пътя като не се уважаваме сами кой друг да ни уважава
                Теоритиците си лаят, голфа си върви!

                Коментар


                  #9
                  няма нужда да вадиш теми от небитието,за да трупаш мнения
                  ex.Мареа ТД100

                  Коментар

                  Working...
                  X