Съобщиха, че в колата е пътувал един човек.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Катастрофата между Нови Пазар и Шумен вчера-снимка
Collapse
X
-
paralesa написа:и тоя как се е забил там,явно0 е бил поредния карал с 200 мислещ се за вечен...The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
style34 написа:Как разбра? Може всичко да се е случило. Ония ден един лайнар така ми сече пътя, че като набих спирачки яко и отидох в бордюра. А ония си продължи като пич. Ако имаше мантинела щях да съм същия като този, но по-леко понеже беше в града и скоростта беше ниска. Така че не знам какво е станало, но представи си ситуацията караш си със 120 в лява лента и някой от средна решава без мигач и без да използва страничното си огледало, както при мен ония ден, да изпреварва със 80 км/ч, сече ти пътя, набиваш спирачки и от там нататък Божа работа...Peugeot Partner 1.6 HDI - служебно
Коментар
-
Бая е заспал.Аз имах единствен случай да заспя докато шофирам но беше на път от Германия към България но си имам обяснение понеже на утиване в автобуса не успях да поспя за двата дни път и си тръгнах веднага щом се метнах в купето то така готино мъркаше че не устоях и си тръгнах веднага.Обичам си работата.
Коментар
-
Колеги, не се карайте - масово се спи в колите на дълги разстояния. Лошото е, че и шофьорите заспиват, вместо да отбият нейде и да ударят една глава докато се "опомнят". В общия случай бързането обикновено е с краен адрес 2 метра под земята.Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
jenshen73 написа:Колеги, не се карайте - масово се спи в колите на дълги разстояния. Лошото е, че и шофьорите заспиват, вместо да отбият нейде и да ударят една глава докато се "опомнят". В общия случай бързането обикновено е с краен адрес 2 метра под земята.The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
style34 написа:jenshen73 написа:Колеги, не се карайте - масово се спи в колите на дълги разстояния. Лошото е, че и шофьорите заспиват, вместо да отбият нейде и да ударят една глава докато се "опомнят". В общия случай бързането обикновено е с краен адрес 2 метра под земята.Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар