[color=darkred:e46a0d7b49]Мистериозен камион убиец издирва полицията, след като по вина на шофьора му загинаха 2 жени. Драмата се разиграла към 16,30 ч в петък край пловдивското село Скутаре.31-годишната С. С. от Пловдив возела две жени и дете в
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Камион избута кола от пътя, 2 жени загинаха
Collapse
X
-
ls1 написа:Изказването ми е саркастично. Ако се замислиш - това дето съм казал си е абсолютно възможно, да не кажа - случвало се.Много ми е странно как можем да живеем до лактите в лайна, а като някой изкрещи ’Пфу! Гадост!’ и реагираме с ’Ааааа, много остро се изказваш...’.ex.Мареа ТД100
Коментар
-
Само да вметна, какво ми се случи вчера... Дреболия е, но доста показателна. Движейки се от Стари жилища към Гара Искър по път с две платна във всяка посока поглеждам в огледалото и гледам един четириосен самосвал се набира... Настигна колата зад мен и започна да изпреварва. Пътят е прав, има добра видимост, но аз се движих с около 65км/ч а, той с 75-80 някъде, защото ме изпревари, като ракета! Направо му се зачудих... Наближавайки светофара изпревари още една кола, престрои се в лявата лента и почи спря, когато реши да кривне в дясно и да засече колата пред мен. Идиота чакаше да завие надясно (има отделна секция), а аз минавайки покрай него му се разсвирих и през стъклото му направих знак, че е луд. Колко съм го впрегнал... един Господ знае освен, че съм отнесъл няколко добри каруцарски псувни...Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар