Според мен не се мислят на безсмъртни, а просто не осъзнават реалната опасност от подобни изпълнения. Не осъзнават, че само миг е нужен, за да стане най-лошото.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Много тежка катастрофа в Сливен, малко под Кауфланд.
Collapse
X
-
style34 написа:Според мен не се мислят на безсмъртни, а просто не осъзнават реалната опасност от подобни изпълнения. Не осъзнават, че само миг е нужен, за да стане най-лошото.Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
iceflame написа:Дет се вика "Акъл море, глава - шамандура". Ако е оживял, дано наистина да си понесе последствията. Тея хора се мислят за безсмърти... вчера един такъв малоумник щеше да ме отнесе докато пресичах, защото реши че е рали пилот и може да вземе завоя на ръчна....ex.Мареа ТД100
Коментар
-
Това ако не е късмет незнам кое е Днес се заговорихме с един познат, който се оказа роднина на шофьора на Пасата и започна да ми обяснява, че момчето което се е возило и преди е оцелявало при много тежка катастрофа в която загина моя съученичка до Минералните бани. Лека и пръст , а на този возещият се не му е писано просто да умре в кола.
Коментар
-
nickname написа:Това ако не е късмет незнам кое е Днес се заговорихме с един познат, който се оказа роднина на шофьора на Пасата и започна да ми обяснява, че момчето което се е возило и преди е оцелявало при много тежка катастрофа в която загина моя съученичка до Минералните бани. Лека и пръст , а на този возещият се не му е писано просто да умре в кола.ex.Мареа ТД100
Коментар
-
paralesa написа:nickname написа:Това ако не е късмет незнам кое е Днес се заговорихме с един познат, който се оказа роднина на шофьора на Пасата и започна да ми обяснява, че момчето което се е возило и преди е оцелявало при много тежка катастрофа в която загина моя съученичка до Минералните бани. Лека и пръст , а на този возещият се не му е писано просто да умре в кола.The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
style34 написа:paralesa написа:nickname написа:Това ако не е късмет незнам кое е Днес се заговорихме с един познат, който се оказа роднина на шофьора на Пасата и започна да ми обяснява, че момчето което се е возило и преди е оцелявало при много тежка катастрофа в която загина моя съученичка до Минералните бани. Лека и пръст , а на този возещият се не му е писано просто да умре в кола.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар