Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Много тежка катастрофа в Сливен, малко под Кауфланд.

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Според мен не се мислят на безсмъртни, а просто не осъзнават реалната опасност от подобни изпълнения. Не осъзнават, че само миг е нужен, за да стане най-лошото.
    The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

style34 написа:
      Според мен не се мислят на безсмъртни, а просто не осъзнават реалната опасност от подобни изпълнения. Не осъзнават, че само миг е нужен, за да стане най-лошото.
      @style34: Точно несъзнаването ги прави "безсмъртни"... Защото аз като се ударих имах само материални щети и една дупка от парченце стъкло на китката. Адреналина ми беше на максимум и ръката изобщо не ме болеше. Но когато след един час се прибрах, адреналина спря да ми омайва мозъка - щях да се насера, като осъзнах, че съм бил на една врата от смъртта. Някои хора обаче се пребиват като кучета, но въпреки това пак го правят - защото осъзнаването и страхът се замъгляват от количеството адреналин. Братът на жена ми не изглежда така, както майка му го е родила, но пак кара мотор с несъобразена скорост и без каска...
      Steliyan's Life!
      FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

3. Около 20.15 ч. на 03.06.2009 г. на бул.

Коментар

bqlovento написа:
          Жив е той ,виж е.....
          Значи ще си плати поне билборда, като пич! :D
          Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

iceflame написа:
            Дет се вика "Акъл море, глава - шамандура". Ако е оживял, дано наистина да си понесе последствията. Тея хора се мислят за безсмърти... вчера един такъв малоумник щеше да ме отнесе докато пресичах, защото реши че е рали пилот и може да вземе завоя на ръчна....
            имаше едно клипче какво става в завоя с ръчна,но не го откривам сега във vbox-а бая обръщане беше
            ex.Мареа ТД100

Коментар

Това ако не е късмет незнам кое е Днес се заговорихме с един познат, който се оказа роднина на шофьора на Пасата и започна да ми обяснява, че момчето което се е возило и преди е оцелявало при много тежка катастрофа в която загина моя съученичка до Минералните бани. Лека и пръст , а на този возещият се не му е писано просто да умре в кола.

Коментар

nickname написа:
                Това ако не е късмет незнам кое е Днес се заговорихме с един познат, който се оказа роднина на шофьора на Пасата и започна да ми обяснява, че момчето което се е возило и преди е оцелявало при много тежка катастрофа в която загина моя съученичка до Минералните бани. Лека и пръст , а на този возещият се не му е писано просто да умре в кола.
                и щот не му е писано,давай да караме с по 200 и да трепем другите,нали ние няма да мрем
                ex.Мареа ТД100

Коментар

paralesa написа:
                  nickname написа:
                  и щот не му е писано,давай да караме с по 200 и да трепем другите,нали ние няма да мрем
                  Не мисля, че това искаше да каже колегата.
                  The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

style34 написа:
                    paralesa написа:
                    nickname написа:
                    Не мисля, че това искаше да каже колегата.
                    Не съм искал да кажа това разбира се, дори не съм си го помислил...

Коментар

гледам билборда и се сещам за случката последно къде загинаха 2те момчета в софия ... мисля си , дали в този случай билборда им е спасил живота за да не се ударя другаде
                      Пунтак 1.1 с лека измама под капака

Коментар

Working...
                      X