Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Много тежка катастрофа в Сливен, малко под Кауфланд.

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Много тежка катастрофа в Сливен, малко под Кауфланд.

От това, което чух на мястото на произшествието от хората, които бяха се събрали да гледат сеир. Разбрах, че тази кола се е състезавала с още една като са тръгнали от сфетофарите на Кауфланд( за тези които не са от Сливен искам да уточня, че на 300-400м от катастрофата са тези сфетофари) в посока Военният стадион, шофьорът на Пасат-а губи контрол на мокрият път на един много лек десен завой удря се и съдаря един билборд, който е между двете платна на остров и отскача отдругата страна на шосето по таван. Дай боже господи да няма жертви в което за жалост много се съмнявам. По-долу прикачам няколко снимки с доста лошо качество, но снимах с телефона си а и от гледката бяха ми се разтреперали ръцете. Yellow_Flash_Colorz_PDT_32
    Прикачени файлове

Като гледам разрушенията - ако няма жертви то шофьора на колата дето е по гръб трябва да пусне тото - задължително, но пък ако е оцелял - отнемане на книжката плюс акт за 100 000лв. Баси състезателите.
    Steliyan's Life!
    FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

Абе народа полудя ли бе?Всеки ден няк’ви състезатели катастрофират....Аз ли остарях или нещо напоследък се объркаха нещата.

Коментар

Майчице мила ....... Yellow_Flash_Colorz_PDT_37
        Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
        Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic

Коментар

Сега като гледама - тоя май е бил противник на "Герб".

Коментар

1115 написа:
            Абе народа полудя ли бе?Всеки ден няк’ви състезатели катастрофират....Аз ли остарях или нещо напоследък се объркаха нещата.
            Още по зле ще става колега.Това подрастващото поколение е тотално изпростяло още от сега.Хлапетии на по 11-12 години се мислят за какво ли не и нямат грам възпитание.Горките им родители то от тях тръгва всичко.
            Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
            Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

1115 написа:
              Сега като гледама - тоя май е бил противник на "Герб".
              Лично бат’ Бойко ще го суровака, а след това и фирмата собственик на билборда... Какво да кажа... поредният глупак...
              Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

Tornado написа:
                1115 написа:
                Още по зле ще става колега.Това подрастващото поколение е тотално изпростяло още от сега.Хлапетии на по 11-12 години се мислят за какво ли не и нямат грам възпитание.Горките им родители то от тях тръгва всичко.
                Аз знам, че ще е по лошo.Сега като падне акциза и веднага сульо и пульо ще се качи на зловещи машини.

Коментар

уличните състезания водят до това,за мен края не е лош вслучая,каквото и да се случи с тоя,защото не е помел невинни хора,ако ще мре ще е само той,ако ще живее,цял живот ако питаш мен няма кара с повече от 80
                  ex.Мареа ТД100

Коментар

1115 написа:
                    Аз ли остарях или нещо напоследък се объркаха нещата.
                    Не е това. Много балъци се навъдиха. Дават 2000 лв за някоя щайга и нямат равни.
                    Alfa Romeo 147 1.9 JTD 2005 Fulcrum

Коментар

Като оставим настрана трагедията, причини, дето сме дъвкали в други теми по десет страници - мен живо ме интересува друго. Човека от другата кола дали се е върнал да помогне - или си е бил камшика. Някой да има информация?

Коментар

paralesa написа:
                        уличните състезания водят до това,за мен края не е лош вслучая,каквото и да се случи с тоя,защото не е помел невинни хора,ако ще мре ще е само той,ако ще живее,цял живот ако питаш мен няма кара с повече от 80
                        аз съм на същото мнение
                        ls1 написа:
                        Като оставим настрана трагедията, причини, дето сме дъвкали в други теми по десет страници - мен живо ме интересува друго. Човека от другата кола дали се е върнал да помогне - или си е бил камшика. Някой да има информация?
                        навярно е избягал. вероятността да са се познавали е много малка. ако са се познавали е могло да се разберат някъде другаде да се състезават. просто явно са се заели на светофара
                        Fiat Bravo SX 1.4 12V

Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
                        Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Коментар

Plastex написа:
                          1115 написа:
                          Аз ли остарях или нещо напоследък се объркаха нещата.
                          Не е това. Много балъци се навъдиха. Дават 2000 лв за някоя щайга и нямат равни.
                          Мда ..... в квартала е същото неподдържани коли , смотани коли се карат с 100 по уличките където трудно се разминават 2 коли .... просто пълно безхаберие за околните надявам се на шофьора да му няма нищо за да може да си понесе последствията и да си научи урока

Коментар

А бе както се казваше в една приказка - "... тука е така..." И с приказки и без тях все тая - трябват действия и то спешни, защото тези инциденти започнаха да се увеличават в геометрична прогресия ... Стискам палци да е жив.

Коментар

Дет се вика "Акъл море, глава - шамандура". Ако е оживял, дано наистина да си понесе последствията. Тея хора се мислят за безсмърти... вчера един такъв малоумник щеше да ме отнесе докато пресичах, защото реши че е рали пилот и може да вземе завоя на ръчна....
                              FIAT BRAVO SX 1.6 16V '96 ex...
                              FIAT Doblo Cargo 1.9 JTD
                              Alfa Romeo 147 1.9 JTD '01 now

Коментар

Working...
                              X