Лека им пръст на момчетата!Лошото е че е станала непоправима грешка и няма да могат да си вземат поука от станалото.Сигурен съм че са били добри деца и както каза колегата преди мен за умрелите или хубаво или нищо!Някои от вас са загубили приятели а България загуби поредните 2 млади момчета.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
В памет на момчетата загинали днес 01.06.09г(Околовръстното)
Collapse
X
-
Jivko Georgiev написа:... и т.н как точно се случват тези неща , отностно коментара за моториста той и със 100 да кара гарантирам ти 1 мотор неможе да спре толкова бързо , лично аз с очите си видях и мога да заявя , че пресичащия носи по-голямата вина за трагедията поради простата причина че буквално скочи пред мотора , ако мотористът беше загубил контрол и го беше помлял той щеше да носи вината .....Alfa Romeo 147 1.9 JTD 2005 Fulcrum
Коментар
-
Много пъти съм го казвал.Проблема е в самата държава. Законите и не се спазват и много хора са останали с чувство за безнаказаност.Разни копелдаци с всякакви коли, дори и трошки изнагляват.Карат в насрещното и се репчат, карат с безумни скорости и не им пука. А най-наглите нарушават и пред камерите, които вероятно са сложени само за да изкара някой, некой лев.Това е истината в наща държава - всеки гледа да е на "делавера" и то зверска.Мога да се хвана на бас, че няма нито една сделка станала по нормален начин и изпълнена както трябва.Движението е абсолютно неконтролируемо и аз поне не виждам как ще се оправ.Някой има ли идея как да стане?Ще пусна в общи тема по въпроса.
Коментар
-
1115 написа:Движението е абсолютно неконтролируемо и аз поне не виждам как ще се оправ.Някой има ли идея как да стане?Ще пусна в общи тема по въпроса.Alfa Romeo 147 1.9 JTD 2005 Fulcrum
Коментар
-
Аз пък мисля че вината е в хората и тяхната култура. Закони има,някакъв репресивен апарат също има...но без съвест у хората не става.Вие искате държавата не да контролира,ами да е пъдар.Ами то трябва нощно време на всеки по голям булевард да има полиция.Ама като няма съвест и у полицаите и вземат рушвет и 300 сигмаджии д аима с изключитлени прав акато им бутнат ще си затворят очите.трябва д аис смениме бай ганьовското мислене просто.Тва е...
Коментар
-
Абе незнам държавата пъдар ли е, ама тия гонки не ги разгонват от много години.Трябва да им треснат по един акт на всички тия и след 3...4 наброй вече ще са без книжки.Ако продължат да карат - затвор, защото наистина са не по-малко опасни от рецидивисти и защо за едните да е по-строго наказанието?
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар