Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

В памет на момчетата загинали днес 01.06.09г(Околовръстното)

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Лека им пръст на момчетата!Лошото е че е станала непоправима грешка и няма да могат да си вземат поука от станалото.Сигурен съм че са били добри деца и както каза колегата преди мен за умрелите или хубаво или нищо!Някои от вас са загубили приятели а България загуби поредните 2 млади момчета.

Коментар

Jivko Georgiev написа:
      ... и т.н как точно се случват тези неща , отностно коментара за моториста той и със 100 да кара гарантирам ти 1 мотор неможе да спре толкова бързо , лично аз с очите си видях и мога да заявя , че пресичащия носи по-голямата вина за трагедията поради простата причина че буквално скочи пред мотора , ако мотористът беше загубил контрол и го беше помлял той щеше да носи вината .....
      Приеми, че главната вина е на този, който надува с над 200. Тоя, другия в твоите очи може и да е по-виновен, но той всъщност не е забелязал, че някой, който е на 300 м в следващия миг е върху него, това е. При скорост от дори 90 км все нещо се предприема, кое завой, кое спирачки , или пешеходеца щеше да се дръпне, месец-два в гипс пак не са два кубика пръст отгоре. Объркани са понятията и на тоя дето надува като сбъркан и на тоя дето ходи да го гледа, оттам тръгва всичко. На мен не ми е интересно некъф комплексар дето нито е постигнал нещо в живота нито пък ще успее да постигне, се е видял с 3-4000 лв, дал ги е за мотор и как точно ще пречука някого. Закона също помага да се изтребват успешно, ами като сме толкова неграмотни и се изтребваме като мухи право да се карат ще имат навършилите 30, да им е минало времето и за гъзърня, и поне малко да са с всичкия си. Борба с явлението? На такова неорганизирано сборище се конфискуват моторите на трима четирима и ще влязат в час. Ъхъ.
      Alfa Romeo 147 1.9 JTD 2005 Fulcrum

Коментар

Много пъти съм го казвал.Проблема е в самата държава. Законите и не се спазват и много хора са останали с чувство за безнаказаност.Разни копелдаци с всякакви коли, дори и трошки изнагляват.Карат в насрещното и се репчат, карат с безумни скорости и не им пука. А най-наглите нарушават и пред камерите, които вероятно са сложени само за да изкара някой, некой лев.Това е истината в наща държава - всеки гледа да е на "делавера" и то зверска.Мога да се хвана на бас, че няма нито една сделка станала по нормален начин и изпълнена както трябва.Движението е абсолютно неконтролируемо и аз поне не виждам как ще се оправ.Някой има ли идея как да стане?Ще пусна в общи тема по въпроса.

Коментар

1115 написа:
          Движението е абсолютно неконтролируемо и аз поне не виждам как ще се оправ.Някой има ли идея как да стане?Ще пусна в общи тема по въпроса.
          Има как. Отбрани 5 човека - сигмаджии с мотоциклети с изключителни права за отнемане на правоспособност, конфискации, ъъъ... Тупаник в храстите на най-големите дрисльовци... Нещо такова.
          Alfa Romeo 147 1.9 JTD 2005 Fulcrum

Коментар

E точно това не е решение.Говоря за законов метод.

Коментар

Аз пък мисля че вината е в хората и тяхната култура. Закони има,някакъв репресивен апарат също има...но без съвест у хората не става.Вие искате държавата не да контролира,ами да е пъдар.Ами то трябва нощно време на всеки по голям булевард да има полиция.Ама като няма съвест и у полицаите и вземат рушвет и 300 сигмаджии д аима с изключитлени прав акато им бутнат ще си затворят очите.трябва д аис смениме бай ганьовското мислене просто.Тва е...

Коментар

Абе незнам държавата пъдар ли е, ама тия гонки не ги разгонват от много години.Трябва да им треснат по един акт на всички тия и след 3...4 наброй вече ще са без книжки.Ако продължат да карат - затвор, защото наистина са не по-малко опасни от рецидивисти и защо за едните да е по-строго наказанието?

Коментар

аз не мога да разбера някои мотористи защо при уживените места карат по този начин .Пешеходеца беше мой приятел вчера като отидох на погребението му още не можех да повярвам. Караите по внимателно защото утре може вие да ходите да погребвате ваш приятел дано не се случва

Коментар

Working...
                  X