Да почиват в мир момчетата.... Каквото е станало не може да се върне, каквото и да се каже по темата, така че мисля че е по- добре да се спре с упреците. Jivko Georgiev шапка ти свалям за това че си повдигнал темата дори и след това което си видял и преживял. R.I.P
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
В памет на момчетата загинали днес 01.06.09г(Околовръстното)
Collapse
X
-
style34 написа:Това, че няма писти, не означава, че тези "състезатели" трябва да използват основни пътни артерии затова, нали?
Коментар
-
iceflame написа:Да почиват в мир момчетата.... Каквото е станало не може да се върне, каквото и да се каже по темата, така че мисля че е по- добре да се спре с упреците. Jivko Georgiev шапка ти свалям за това че си повдигнал темата дори и след това което си видял и преживял. R.I.PFrontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
Vladim написа:iceflame написа:Да почиват в мир момчетата.... Каквото е станало не може да се върне, каквото и да се каже по темата, така че мисля че е по- добре да се спре с упреците. Jivko Georgiev шапка ти свалям за това че си повдигнал темата дори и след това което си видял и преживял. R.I.P
Коментар
-
Vladim написа:iceflame написа:Да почиват в мир момчетата.... Каквото е станало не може да се върне, каквото и да се каже по темата, така че мисля че е по- добре да се спре с упреците. Jivko Georgiev шапка ти свалям за това че си повдигнал темата дори и след това което си видял и преживял. R.I.PFIAT BRAVO SX 1.6 16V '96 ex...
FIAT Doblo Cargo 1.9 JTD
Alfa Romeo 147 1.9 JTD '01 now
Коментар
-
Да, така е, както каза Владим. Трябва да се шуми. Някои са безнадежден случай. Преди години имаше едно момче от Ямбол, което мама и тати му купиха мотор. Веднъж падна, беше натрошен. Не си взе поука и следващият път беше фатален. Беше на 18. Въпросът е, че един инцидент да предотврати този шум, си е струвало.The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
Всеки който се качва да настъпва колата осъзнава опасността. Но тя е навсякъде. Когато се качите в самолет или в влак също има опасност. Случилото се е трагедия, една от многото по родните ни пътища. Но никой не може да бъде винен! Ако някой от вас с ръка на сърцето може да каже "Аз никога не съм настъпвал колата" то нека той търси в кой е грешката.Инциденти стават! Да почиват в мир момчетата. И ако някой дори и 1 човек (визирам колегата който пусна темата) си е взел поуката и както каза когато се сети за инцидента си вдига крака от газта то значи тези момчета не са починали на празно!Fiat Bravo 1.9 JTD 105 HP
-------------------------------------
1f Y0u C4N rE4D Th1S, i7 1s t1Me T0 7uRn 0FF Y0Ur PC 4Nd Ge7 Life!
Коментар
-
style34 написа:Преди години имаше едно момче от Ямбол, което мама и тати му купиха мотор. Веднъж падна, беше натрошен. Не си взе поука и следващият път беше фатален. Беше на 18.Alfa Romeo 147 1.9 JTD 2005 Fulcrum
Коментар
-
Orcinus написа:Ами замислете се МНОГО ВНИМАТЕЛНО и двамата, които сте пуснали последните два поста. Ако съдя по профилите Ви, единият от Вас е на 19 години, а другият на 22...На колко години са момчетата, дето вече ги няма, ваши приятели, познати...? Давате ли си сметка, че вие СЪЩО сте виновни? Давате ли си сметка, че можеше да сте на ТЯХНОТО място? Ще запитате защо, разбира се...ами защото СТЕ БИЛИ ТАМ. Какво сте търсили там? Не само вие, а и всички останали СМЕШНИ фенове на БЪРЗИ и ЯРОСТНИ. Кога, МЛАДИ ХОРА, ще РАЗБЕРЕТЕ, че САМИ се УБИВАТЕ? КОГА? Това НЕ Е ФИЛМ, това е едно крехко нещо, което се нарича ЖИВОТ, и наистина е много крехко срещу ОГРОМНИТЕ ламарини на колите и моторите!!! ПРОУМЕЙТЕ ГО И ПРЕСТАНЕТЕ ДА СЕ ПРАВИТЕ НА МЪЖЕ ПО ТОЗИ НАЧИН, КОЙТО С ЛЕКОТА ВИ ПРЕВРЪЩА В МЪКАТА НА ПОРЕДНОТО СЕМЕЙСТВО! ЗАПОМНЕТЕ, ВИН ДИЗЕЛ Е АКТЬОР, А БЪРЗИ И ЯРОСТНИ Е ФИЛМ!!!!Шофирай разумно, на пътя не си сам.
Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi
Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D
Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird
Коментар
-
Аз едно нещо не мога да схвана - Българите ли сме толкоз тъпи или просто гъзарията ни тресе в пъти повече от хората в останалите държави. Вероятността да е щото сме малка държава и всичко е в пъти по-преувеличено не преде. Едно не мога да схвана - защо ВСИЧКИ се избиват да се избиват нарущавайки законите, разпоредбите и препоръките? Ето във Варна е умрял вече единият от "зрителите" на ралито по "затворен" и уж обезопасен маршрут. Хем е бил организирано..., хем от нея страна НЕ Е трябвало да има публика, хем, хем... всичко това е, защото нашият народ много МРАЗИ да му се казва какво да прави... Защото ако младежът с мотора не беше вдигнал 200 вероятно щеше да види неправилно движещият се по пътното платно пешеходец. И нямаше 2 семейства да са зачернени и да ядат сладко жито за безсмислено загиналите им деца... НО ТОВА СА ЯВНО САМО МОИ РАЗМИСЛИ. Ако някой тръгне да ми излиза с номера за скоростите - да превишавал съм, но след единствената ми сериозна катастрофа, която дори беше с нормална, но несъобразена с пътните условия скорост - вече шофирам със СЪОБРАЗЕНА скорост... Градско <=50Извънградско <=90Магистрала <=90Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
Със сигурност не са само твои размисли.Аз пък забелязвам напоследък, че прекалено се използва за извинение ’Ами те и другите правят така’. Едва ли не след като видиш някой да кара със 100 в града - можеш и ти. А ако спрат теб, а не оня другия - въпиюща несправедливост. Когато някой спре неправилно - ами те всичките са спрели така. Що за овчи стаден манталитет?!
Коментар
-
infirm написа:Всеки който се качва да настъпва колата осъзнава опасността. Но тя е навсякъде. Когато се качите в самолет или в влак също има опасност. Случилото се е трагедия, една от многото по родните ни пътища. Но никой не може да бъде винен! Ако някой от вас с ръка на сърцето може да каже "Аз никога не съм настъпвал колата" то нека той търси в кой е грешката....Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
Vladim: Според мен не е за това, че не осъзнават опасността, а защото никога не се замислят, че ако не умрат, а станат като мушкато ще е много по-зле. Искам вкупом всички потенциални самоубийци да си помислят за едно нещо - като останат инвалиди от пъпа надолу - инвалидизират се и пишките им. Ако не им пука за тях - аз все още държа на моята. Смъртта е най-лесната оттървия, но защо да си взимаш и компания???Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
jenshen73 написа:Аз едно нещо не мога да схвана - Българите ли сме толкоз тъпи или просто гъзарията ни тресе в пъти повече от хората в останалите държави. Вероятността да е щото сме малка държава и всичко е в пъти по-преувеличено не преде. Едно не мога да схвана - защо ВСИЧКИ се избиват да се избиват нарущавайки законите, разпоредбите и препоръките? Ето във Варна е умрял вече единият от "зрителите" на ралито по "затворен" и уж обезопасен маршрут. Хем е бил организирано..., хем от нея страна НЕ Е трябвало да има публика, хем, хем... всичко това е, защото нашият народ много МРАЗИ да му се казва какво да прави... Защото ако младежът с мотора не беше вдигнал 200 вероятно щеше да види неправилно движещият се по пътното платно пешеходец. И нямаше 2 семейства да са зачернени и да ядат сладко жито за безсмислено загиналите им деца... НО ТОВА СА ЯВНО САМО МОИ РАЗМИСЛИ. Ако някой тръгне да ми излиза с номера за скоростите - да превишавал съм, но след единствената ми сериозна катастрофа, която дори беше с нормална, но несъобразена с пътните условия скорост - вече шофирам със СЪОБРАЗЕНА скорост... Градско <=50Извънградско <=90Магистрала <=90
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар