Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

В памет на момчетата загинали днес 01.06.09г(Околовръстното)

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Айде сега полицаите виновни...откъде накъде?! Разгонят ли ги - моментално ще идат другаде. Дайте да не прехвърляме вината. Не може да караш с 200 и после друг да ти е виновен. Колкото и жестоко и безсърдечно да им звучи на някои, това, че някой е умрял защото е сбъркал не го оневинява по никакъв начин. Даже като гледам на повече хора им е по-тъжно за моториста, а не за пешеходеца. Странна работа.

Коментар

Не бе, съгласен, че моториста е виновен. Но айде моля ви се. Преди този моторист нима друг не е карал с 200, и друг, и друг? Тях не могат да ги глобят? Или не искат? Сигнали за тези гонки, повярвайте ми, не липсват в полицията. Според свидетели обаче полицаите също са гледали гонката тази нощ.
      The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

Geraka написа:
        Бях на 100 метра от инцидента....с един приятел решихме да идем вечерта на Бояна да погледаме малко....бехме паркирали от страната на бензиностанцията....към 10и30 решихме да си тръгваме и както крачехме към колата приятеля ми, който е голян фен на Нисан видя, че от друга страна паркира един 300sx....и решихме да обърнем и да полафи той със момчето с нисана....та обърнахме ние и паркирахме от дясно на около 50-100 метра от мястото на инцидента....тъкмо решихме да си тръгваме и мотора мина покрай нас с огромна скорот - според мен доста над 200...тъкмо мислех да питам моя френд дали е видял колко бързо е минал съответния мотор и се чу страшен тътен....аз бях с гръб - крачещ вече към колата и не видях точно удара, но приятеля ми сподели че точно тогава е гледал на там и пешеходеца е направил 2 крачки и е попаднал точно пред мотора, но не е видял експлозия на мотора, както прочетох някъде...аз веднага се обърнах, но водях само искри от мотора, който се влачеше по асфалта....супер много се уплаших...за миг просто всичко затихна, а в следващият момент всички хора се втурнаха към мястото....резултата беше ясен и не ми се гледаше....едвам съм се прибрал след това с колата до вкъщи.....Точно преди инцидента една патрулка беше дошла и спря от другата страна точно на входа на шела...Наистина жалко за двете млади мломчета...мир на праха им!
        Приятелю ние значи сме били почти кола до кола , аз бях с бялата темпра имаше и едно терано с менеП.П Колега Vladim там повече гонки скоро няма да се правят.... да не кажа никога не , че няма да се изместят , но мисля да не ги посещтавам.... просто видяното ми стига за цял живот , също така и лицата на роднините ми като се прибрах те вече бяха прочели във Агенция Фокус какво е станало..... така че..... трябва да е като в Германия и другите по - нормални държави , плащаш влизаш на пистата ако искаш се убиваш ако искаш дигаш 600 ако можеш и излизаш или с линейка или с колата си , но не застрашаваш никого по този начин.

Коментар

Бях паркирал там където бяха спрели два тира...Но не бях с Фиата, а с Аудито....А колкото до предните изказвания за зяпачите....Моите поуки от случилото съм си ги взел - дори в повече...и едва ли ще стъпя повече на такива мероприятия....особенно там...като се прибирах целият треперих и от вчера не ми излиза от главата, това което видях....И аз както и много други хора обичам бързите коли и никой не може да ме обеди, че повечето от вас са не са така...Друг е въпросът, че всеки си си има глава на раменете, с която трябва поне малко да мисли....Няколкото пъти в които съм ходил почти не съм гледал гонките...по принцип си седя в бензиностанцията и си лафя с приятелите, с които съм отишъл...понякога даже се засичаме и колеги от форума...Този път инцидентно бях от другата страна, по причини които описах в предмиете ми постове. Винаги съм знаел къде отивам, като тръгвам на там...дори и същата вечер си говорихме с приятеля ми, че рано или късно ще стане нещо фатално там и в момента, в който решихме да си тръгваме и то стана!
          Ex: Fiat Bravo 1,9TD100; Alfa Romeo 147 JTD; Audi A3 1.6, Audi A3 1,9TDI 131, Audi A6 3,0TDI, Alfa Romeo GT JTD, Audi A4 B7 1.9TDI

Коментар

И аз се чудя кой ме би през главата да минавам от другата страна .... но станалото станало имам малка точица на предния прозорец явно от някаква частичка при взрива .... и сега като я погледна тая точица всеки път като карам..... и се сещам за случилото се следователно връщам газта . Отностно треперенето после с дружинката която бяхме ( 10 души г/д ) отидохме в 1 паркче да се освестим.... от случилото се , след това няма да коментирам как и колко съм спал , но това е .... ще завърша с думите : " Беше брутално и поучително "

Коментар

Jivko Georgiev написа:
              " Беше брутално и поучително "
              Подкрепям...и за мен ще е обица на ухото завинаги
              Ex: Fiat Bravo 1,9TD100; Alfa Romeo 147 JTD; Audi A3 1.6, Audi A3 1,9TDI 131, Audi A6 3,0TDI, Alfa Romeo GT JTD, Audi A4 B7 1.9TDI

Коментар

Jivko Georgiev написа:
                Geraka написа:
                Бях на 100 метра от инцидента....с един приятел решихме да идем вечерта на Бояна да погледаме малко....бехме паркирали от страната на бензиностанцията....към 10и30 решихме да си тръгваме и както крачехме към колата приятеля ми, който е голян фен на Нисан видя, че от друга страна паркира един 300sx....и решихме да обърнем и да полафи той със момчето с нисана....та обърнахме ние и паркирахме от дясно на около 50-100 метра от мястото на инцидента....тъкмо решихме да си тръгваме и мотора мина покрай нас с огромна скорот - според мен доста над 200...тъкмо мислех да питам моя френд дали е видял колко бързо е минал съответния мотор и се чу страшен тътен....аз бях с гръб - крачещ вече към колата и не видях точно удара, но приятеля ми сподели че точно тогава е гледал на там и пешеходеца е направил 2 крачки и е попаднал точно пред мотора, но не е видял експлозия на мотора, както прочетох някъде...аз веднага се обърнах, но водях само искри от мотора, който се влачеше по асфалта....супер много се уплаших...за миг просто всичко затихна, а в следващият момент всички хора се втурнаха към мястото....резултата беше ясен и не ми се гледаше....едвам съм се прибрал след това с колата до вкъщи.....Точно преди инцидента една патрулка беше дошла и спря от другата страна точно на входа на шела...Наистина жалко за двете млади мломчета...мир на праха им!
                Приятелю ние значи сме били почти кола до кола , аз бях с бялата темпра имаше и едно терано с менеП.П Колега Vladim там повече гонки скоро няма да се правят.... да не кажа никога не , че няма да се изместят , но мисля да не ги посещтавам.... просто видяното ми стига за цял живот , също така и лицата на роднините ми като се прибрах те вече бяха прочели във Агенция Фокус какво е станало..... така че..... трябва да е като в Германия и другите по - нормални държави , плащаш влизаш на пистата ако искаш се убиваш ако искаш дигаш 600 ако можеш и излизаш или с линейка или с колата си , но не застрашаваш никого по този начин.
                така си е,значи и публиката са виновни и полицията.Аз карам често в града 30-40км. имам и случай 60 и ако ме тресне някой радар с акт от 50лв.в тоз момент че и по-малко да видиш как ше карам навсякаде с 40. Малко са им актовете.Връзки,познати и тем подобни да има"сазтезатела" да го разсипят от актова пак да видим.Пак ако и туй не помогне,обръщаш др.страна,както мангалите казват по ТВ. "той или ни в крайна сметка" излизаш трабата в краката и да видим ше се качи ли на матори мотори и вс.там бегачки.Малко пресилено м/е да им се стори на накои колеги ма дете гледам,пак и на улицата само малчугани си играят пред нас.

Коментар

Полиция на околовръстното всяка нощ има и постоянно разгонват от бензиностанциите насъбралите се.поне на ОМВ колкото пъти съм минавла все е имало патрулки.Правят проверки и тн.Точно пък затова не мисля че могат да бъдат винени.За много други неща -да,ама за това...

Коментар

лично познавах пешеходеца,момчето е от Банкя много точен пич -лека му пръстутре е погребението и смятам да отида на никого от хората които го познаваха не им е лесно Познавам и бащата на Моториста тои е от Суходол моторът с които е станало ПТП е регистриран преди около 2 месеца от мои познатсъболезнования на семеиствотоНикого не искам да обидя но има ненормални шофери както на коли така и на мотори дори и камионигонките на Бояна почти бяха изчезнали преди да затворят пистата на Божурище а полицаите да и те са на Бояна но обикалят отначало само да плашат (кат ги видя и си тръгвам) после нз само едно нещо ЛЕКА ИМ ПРЪСТ
                    Шофирай разумно, на пътя не си сам.
                    Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi
                    Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D
                    Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird

Коментар

Къде и от колко часа е погребението ?

Коментар

Ами замислете се МНОГО ВНИМАТЕЛНО и двамата, които сте пуснали последните два поста. Ако съдя по профилите Ви, единият от Вас е на 19 години, а другият на 22...На колко години са момчетата, дето вече ги няма, ваши приятели, познати...? Давате ли си сметка, че вие СЪЩО сте виновни? Давате ли си сметка, че можеше да сте на ТЯХНОТО място? Ще запитате защо, разбира се...ами защото СТЕ БИЛИ ТАМ. Какво сте търсили там? Не само вие, а и всички останали СМЕШНИ фенове на БЪРЗИ и ЯРОСТНИ. Кога, МЛАДИ ХОРА, ще РАЗБЕРЕТЕ, че САМИ се УБИВАТЕ? КОГА? Това НЕ Е ФИЛМ, това е едно крехко нещо, което се нарича ЖИВОТ, и наистина е много крехко срещу ОГРОМНИТЕ ламарини на колите и моторите!!! ПРОУМЕЙТЕ ГО И ПРЕСТАНЕТЕ ДА СЕ ПРАВИТЕ НА МЪЖЕ ПО ТОЗИ НАЧИН, КОЙТО С ЛЕКОТА ВИ ПРЕВРЪЩА В МЪКАТА НА ПОРЕДНОТО СЕМЕЙСТВО! ЗАПОМНЕТЕ, ВИН ДИЗЕЛ Е АКТЬОР, А БЪРЗИ И ЯРОСТНИ Е ФИЛМ!!!!

Коментар

Ами като е така закрийте темите кой колко е вдигнал с фиата,тунинг ,хайде си премерим конете...Ама не става така .защото който го интересува ще си направи форум и ще си говори за това.трябва просто,според мен,за тези които искат да си има писти,като на Божурище, и там да ис правят каквото знаят и каквоот искат.Въпроса е да бъде безопасно за тези които не искат да се състезават,каквито са останалите участници в движението.иначе ако някой иска да си рискува живота-ми негов си е...ако не застрашава нечий друг. Полицията каквото може да направи е да има видео наблюдение и да се правят проверки като сега.защото като ги рагонят от бояна,ще отидат на окоовръстното,от там на България, После на пътя в Дружба 2,не може да всеки път да има полицейска застава...

Коментар

Представям си скоро в съда. ’Господин съдия, застрелях случаен минувач, но като не ме изгониха полицаите така е. Ако ми построите стрелбище обещавам да не убивам хора на улицата’.

Коментар

Типично българска работа се получава вече...... БЕЗ КОМЕНТАР ! По - цивилизованите държави са го измислили вече споменах по - горе и без това сме най - мизерната държава в Европа няма какво да се коментира , трябва да има отворени писти и толкова.... навсякаде ги има тук пистите са родните пътища , колегата от постът по - горе е прав това неможе да се спре както приказките за бързите коли така и за бързите мотори така и тяхното шофиране в този ред на мисли , защо не земеш да отидеш в някой шоурум примерно на кавазаки и им кажи , че моторите са им много опасни и много бързи .... всичко е до човека зад волата затова съм привърженик на бързите скорости но на място където не застрашавам останалите за това искам повече писти където можеш спокойно да караш и да знаеш , че и да направиш гаф си е за теб..... до колкото за пистолета звучи комично спрямо ситуацията ...П.П SHB някой ден ако се видим имаш 1 бира или кола от мен каквото искаш

Коментар

Това, че няма писти, не означава, че тези "състезатели" трябва да използват основни пътни артерии затова, нали?
                                The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

Working...
                                X