Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

В памет на момчетата загинали днес 01.06.09г(Околовръстното)

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Да почиват в мир момчетата.... Каквото е станало не може да се върне, каквото и да се каже по темата, така че мисля че е по- добре да се спре с упреците. Jivko Georgiev шапка ти свалям за това че си повдигнал темата дори и след това което си видял и преживял. R.I.P
    FIAT BRAVO SX 1.6 16V '96 ex...
    FIAT Doblo Cargo 1.9 JTD
    Alfa Romeo 147 1.9 JTD '01 now

Коментар

style34 написа:
      Това, че няма писти, не означава, че тези "състезатели" трябва да използват основни пътни артерии затова, нали?
      Да естествено.... надявам се никой да не ме е разбрал погрешно , че подкрепям тези неща ( въпреки ,че всички които гледаме гонките до някъде ги подкрепяме )П.П Мерси Flame

Коментар

iceflame написа:
        Да почиват в мир момчетата.... Каквото е станало не може да се върне, каквото и да се каже по темата, така че мисля че е по- добре да се спре с упреците. Jivko Georgiev шапка ти свалям за това че си повдигнал темата дори и след това което си видял и преживял. R.I.P
        Напротив! Колкото повече се шуми толкова по-голям шанс има някой съзтезател потенциален убиец да ни чуе! Особено младежите в твоята възрастова група. И, защо тази тема е по-специална от темата за загиналите 17 човека над Ямбол не мога да разбера!? Защото имаме двама свидетели и някак е по-реална ли? Че, защо никой не спомена за случая преди два дни, когато тъпанар с БМВ е убил трима човека?! Защо всяко второ съобщение е R.I.P. също!? Първо на БЪЛГАРСКИ език се казва да почиват в мир, а не нещо което звучи, като грип! Съжалявам за по-острият тон, но ми се струва, че продължаваме да си раздуваме локуми, а на никой в главата нищо не се променя! Пак питам... трябва ли някой да стане свидетел на подобна гадна случка, като двамата колеги, че да промени малко мисленето си?
        Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

Vladim написа:
          iceflame написа:
          Напротив! Колкото повече се шуми толкова по-голям шанс има някой съзтезател потенциален убиец да ни чуе! Особено младежите в твоята възрастова група. И, защо тази тема е по-специална от темата за загиналите 17 човека над Ямбол не мога да разбера!? Защото имаме двама свидетели и някак е по-реална ли? Че, защо никой не спомена за случая преди два дни, когато тъпанар с БМВ е убил трима човека?! Защо всяко второ съобщение е R.I.P. също!? Първо на БЪЛГАРСКИ език се казва да почиват в мир, а не нещо което звучи, като грип! Съжалявам за по-острият тон, но ми се струва, че продължаваме да си раздуваме локуми, а на никой в главата нищо не се променя! Пак питам... трябва ли някой да стане свидетел на подобна гадна случка, като двамата колеги, че да промени малко мисленето си?
          Много просто сам си го каза.... аз съм написал в темата за Ямбол немога да коментирам нещо което не съм видял и да обвинявам тоя и оня.... там е доста заплетена случката и накрая невинния ще е виновен така че.... просто съм се отказал да коментирам , предпочитам да говоря за нещо за което съм по - просветлен

Коментар

Vladim написа:
            iceflame написа:
            Явно нещо не съм написал точно това, което исках да кажа. Нямах предвид да се спре да се "шуми" около темата, защото съм на мнение че това трябва да спре. Знам за какво става въпрос след като поредния малоумник седне зад волана или се качи на мотора и реши че е безсмъртен. Имах предвид да не се солят хората, които са били там за това че ги подстрекават и т.н. Дори и без тях ще ги има тези гонки, няма какво да се заблуждаваме. Преди време на една стара самолетна писта до Пазарджик се събираха фенове на гонките, но полицията го забрани това, защото било опасно - еми по - безопасно ли е да го правят на околовръстното? На мене е това ми е въпроса. Защо при положение, че това е обществена тайна, нищо не се прави по въпроса?И да ти отговоря. Не, тази тема не е по-важна от тази за загиналите 17 човека над Ямбол или пък от факта, че всеки ден се случват подобни неща. Но не мисля че и тя трябва да се подмине, а и виж как съм започнал първият си пост по темата.
            FIAT BRAVO SX 1.6 16V '96 ex...
            FIAT Doblo Cargo 1.9 JTD
            Alfa Romeo 147 1.9 JTD '01 now

Коментар

Да, така е, както каза Владим. Трябва да се шуми. Някои са безнадежден случай. Преди години имаше едно момче от Ямбол, което мама и тати му купиха мотор. Веднъж падна, беше натрошен. Не си взе поука и следващият път беше фатален. Беше на 18. Въпросът е, че един инцидент да предотврати този шум, си е струвало.
              The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

Всеки който се качва да настъпва колата осъзнава опасността. Но тя е навсякъде. Когато се качите в самолет или в влак също има опасност. Случилото се е трагедия, една от многото по родните ни пътища. Но никой не може да бъде винен! Ако някой от вас с ръка на сърцето може да каже "Аз никога не съм настъпвал колата" то нека той търси в кой е грешката.Инциденти стават! Да почиват в мир момчетата. И ако някой дори и 1 човек (визирам колегата който пусна темата) си е взел поуката и както каза когато се сети за инцидента си вдига крака от газта то значи тези момчета не са починали на празно!
                Fiat Bravo 1.9 JTD 105 HP
                -------------------------------------
                1f Y0u C4N rE4D Th1S, i7 1s t1Me T0 7uRn 0FF Y0Ur PC 4Nd Ge7 Life!

Коментар

Карал с 200 и да не го виня?! Откъде-накъде?! Щото е умрял?

Коментар

style34 написа:
                    Преди години имаше едно момче от Ямбол, което мама и тати му купиха мотор. Веднъж падна, беше натрошен. Не си взе поука и следващият път беше фатален. Беше на 18.
                    Оттам тръгва, от това, че някой купува на 18 годишния донор мотора. Грубо, ама в очИ. Защото ако тия младежи имат достатъчно време преди да се изпобият може и да станат хора. То си има моторни спортове, ама... Някой да си представя такива да направят 10 последователни тренировки?!
                    Alfa Romeo 147 1.9 JTD 2005 Fulcrum

Коментар

Orcinus написа:
                      Ами замислете се МНОГО ВНИМАТЕЛНО и двамата, които сте пуснали последните два поста. Ако съдя по профилите Ви, единият от Вас е на 19 години, а другият на 22...На колко години са момчетата, дето вече ги няма, ваши приятели, познати...? Давате ли си сметка, че вие СЪЩО сте виновни? Давате ли си сметка, че можеше да сте на ТЯХНОТО място? Ще запитате защо, разбира се...ами защото СТЕ БИЛИ ТАМ. Какво сте търсили там? Не само вие, а и всички останали СМЕШНИ фенове на БЪРЗИ и ЯРОСТНИ. Кога, МЛАДИ ХОРА, ще РАЗБЕРЕТЕ, че САМИ се УБИВАТЕ? КОГА? Това НЕ Е ФИЛМ, това е едно крехко нещо, което се нарича ЖИВОТ, и наистина е много крехко срещу ОГРОМНИТЕ ламарини на колите и моторите!!! ПРОУМЕЙТЕ ГО И ПРЕСТАНЕТЕ ДА СЕ ПРАВИТЕ НА МЪЖЕ ПО ТОЗИ НАЧИН, КОЙТО С ЛЕКОТА ВИ ПРЕВРЪЩА В МЪКАТА НА ПОРЕДНОТО СЕМЕЙСТВО! ЗАПОМНЕТЕ, ВИН ДИЗЕЛ Е АКТЬОР, А БЪРЗИ И ЯРОСТНИ Е ФИЛМ!!!!
                      колега просто от колегиалност ще ти отговоря АЗ не съм бил там ,и не съм фен на Бързите коли просто не ми е до коментари днес Гадно ми е просто съм в ТРАУР
                      Шофирай разумно, на пътя не си сам.
                      Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi
                      Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D
                      Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird

Коментар

Аз едно нещо не мога да схвана - Българите ли сме толкоз тъпи или просто гъзарията ни тресе в пъти повече от хората в останалите държави. Вероятността да е щото сме малка държава и всичко е в пъти по-преувеличено не преде. Едно не мога да схвана - защо ВСИЧКИ се избиват да се избиват нарущавайки законите, разпоредбите и препоръките? Ето във Варна е умрял вече единият от "зрителите" на ралито по "затворен" и уж обезопасен маршрут. Хем е бил организирано..., хем от нея страна НЕ Е трябвало да има публика, хем, хем... всичко това е, защото нашият народ много МРАЗИ да му се казва какво да прави... Защото ако младежът с мотора не беше вдигнал 200 вероятно щеше да види неправилно движещият се по пътното платно пешеходец. И нямаше 2 семейства да са зачернени и да ядат сладко жито за безсмислено загиналите им деца... НО ТОВА СА ЯВНО САМО МОИ РАЗМИСЛИ. Ако някой тръгне да ми излиза с номера за скоростите - да превишавал съм, но след единствената ми сериозна катастрофа, която дори беше с нормална, но несъобразена с пътните условия скорост - вече шофирам със СЪОБРАЗЕНА скорост... Градско <=50Извънградско <=90Магистрала <=90
                        Steliyan's Life!
                        FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

Със сигурност не са само твои размисли.Аз пък забелязвам напоследък, че прекалено се използва за извинение ’Ами те и другите правят така’. Едва ли не след като видиш някой да кара със 100 в града - можеш и ти. А ако спрат теб, а не оня другия - въпиюща несправедливост. Когато някой спре неправилно - ами те всичките са спрели така. Що за овчи стаден манталитет?!

Коментар

infirm написа:
                            Всеки който се качва да настъпва колата осъзнава опасността. Но тя е навсякъде. Когато се качите в самолет или в влак също има опасност. Случилото се е трагедия, една от многото по родните ни пътища. Но никой не може да бъде винен! Ако някой от вас с ръка на сърцето може да каже "Аз никога не съм настъпвал колата" то нека той търси в кой е грешката....
                            Хич не си прав! Ако всички реално осъзнаваха реалната опасност и не се мислеха за безсмъртни нямаше да има толкова жертви по пътя! Опасностите са навсякъде, но защо е нужно сами да си създаваме все повече и повече? Защо в Англия за една година на пътя загиват толкова човека, колкото тук за две седмици? Проблемът не е само в пътищата, вярвай ми! Основното е в главите ни, а ти се нарича здрав разум! А иначе и аз съм "настъпвал" колата си, но на магистралата и то пак с разумна скорост!
                            Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

Vladim: Според мен не е за това, че не осъзнават опасността, а защото никога не се замислят, че ако не умрат, а станат като мушкато ще е много по-зле. Искам вкупом всички потенциални самоубийци да си помислят за едно нещо - като останат инвалиди от пъпа надолу - инвалидизират се и пишките им. Ако не им пука за тях - аз все още държа на моята. Смъртта е най-лесната оттървия, но защо да си взимаш и компания???
                              Steliyan's Life!
                              FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

jenshen73 написа:
                                Аз едно нещо не мога да схвана - Българите ли сме толкоз тъпи или просто гъзарията ни тресе в пъти повече от хората в останалите държави. Вероятността да е щото сме малка държава и всичко е в пъти по-преувеличено не преде. Едно не мога да схвана - защо ВСИЧКИ се избиват да се избиват нарущавайки законите, разпоредбите и препоръките? Ето във Варна е умрял вече единият от "зрителите" на ралито по "затворен" и уж обезопасен маршрут. Хем е бил организирано..., хем от нея страна НЕ Е трябвало да има публика, хем, хем... всичко това е, защото нашият народ много МРАЗИ да му се казва какво да прави... Защото ако младежът с мотора не беше вдигнал 200 вероятно щеше да види неправилно движещият се по пътното платно пешеходец. И нямаше 2 семейства да са зачернени и да ядат сладко жито за безсмислено загиналите им деца... НО ТОВА СА ЯВНО САМО МОИ РАЗМИСЛИ. Ако някой тръгне да ми излиза с номера за скоростите - да превишавал съм, но след единствената ми сериозна катастрофа, която дори беше с нормална, но несъобразена с пътните условия скорост - вече шофирам със СЪОБРАЗЕНА скорост... Градско <=50Извънградско <=90Магистрала <=90
                                Отностно текстът който си позволявам да удебеля и да коментирам.... това за ралито е напълно нормално в WRC , IRC и т.н редовно се дават много жертви като излети рали автомобила от пътя и зяпачите загиват има доста видеота в Youtube , Vbox ... и т.н как точно се случват тези неща , отностно коментара за моториста той и със 100 да кара гарантирам ти 1 мотор неможе да спре толкова бързо , лично аз с очите си видях и мога да заявя , че пресичащия носи по-голямата вина за трагедията поради простата причина че буквално скочи пред мотора , ако мотористът беше загубил контрол и го беше помлял той щеше да носи вината ..... и тук отварям 1 голяма скоба ,че когато нещо се случи има 2ма виновни.... в случката те платиха пре скъпо

Коментар

Working...
                                X