Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

В памет на момчетата загинали днес 01.06.09г(Околовръстното)

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

В памет на момчетата загинали днес 01.06.09г(Околовръстното)

Искам с все още треперещите си ръце да пусна темата с цел да почета паметта на двете момчета които загинаха тази нощ на околовръстения път близо до резиденция Бояна ...Искрени съболезнования към роднините и приятелите и на двамата.Почивайте в мир !

Гонка до "Бояна". Моторист уби пешеходец и себе си

Двама души са загинали намясто при тежка катастрофа на Околовръстния път в София, съобщиха от МВР.Инцидентът е станал около 22,45 ч. снощи, когато моторист е налетял на пешеходец.Ударът е бил с много висока скорост.От МВР съобщиха, че мотористът е 18-годишен, а пешеходецът на 21.По първоначални данни мотористът се е движил от бул. "Черни връх" към бул. "България".Според очевидци преди катастрофата в този район е имало среднощна гонка с коли и мотори. Минути след инцидента районът е бил отцепен от полиция. Продължава изясняването на причините за тежката катастрофа в столицата. dnes.bgМалумието няма спирка!
    Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

причините мога да ги кажа на които иска.... всичко стана на 5 метра от мене.... цял късмет е че отломките от взрива на мотора не полетяха към колите но все пак не съм направил темата за да може всеки да пише за малоумие друго трето и така нататък то е ясно , че така не трябва да се кара или по точно на такова място не трябва да се кара така , но както всеки може да види темата е в памет на момчетата , а не за поучения .... всеки си е зел поуката дори да го е прочел в вестника...

Коментар

Jivko Georgiev написа:
        причините мога да ги кажа на които иска.... всичко стана на 5 метра от мене.... цял късмет е че отломките от взрива на мотора не полетяха към колите но все пак не съм направил темата за да може всеки да пише за малоумие друго трето и така нататък.
        Хайде обясни тогава, че да не пишем за малоумние!? Защото от това, което прочетох моторът се е движил с бясна скорост на място, където трябва да се движи с 50!?

Коментар

Vladim написа:
          Jivko Georgiev написа:
          причините мога да ги кажа на които иска.... всичко стана на 5 метра от мене.... цял късмет е че отломките от взрива на мотора не полетяха към колите но все пак не съм направил темата за да може всеки да пише за малоумие друго трето и така нататък.
          Хайде обясни тогава, че да не пишем за малоумние!? Защото от това, което прочетох моторът се е движил с бясна скорост на място, където трябва да се движи с 50!?
          Първо на околовръстното с 50... преувеличаваш , второ искам да се изястня , че не съм в защита на това което се е случило защото моторът се движеше поне с 220 и тук идва моментът на пресичащия които направи 1 крачка върна се , пак тръгна и по този начин буквално скочи пред мотора.... в момента на удара незнайно как мотора се взриви това и да искам немога да го обесня , защото може да има хиляди причини и после гледката беше много грозна и не искам да я описвам.... просто разбери ме темата е в памет на тези хора не ме интересува как са загинали , дали са виновни и т.н.... отворете 2ра тема ( до колкото видях има ) и там солете колкото искате по мотористите... тук е мястото всеки да окаже съпричастност към близките и приятелите на 2мата макар и да не ги познава... това е нещо малко но според мен значимо

Коментар

R.I.P.

Коментар

Jivko Georgiev написа:
              Първо на околовръстното с 50... преувеличаваш , второ искам да се изястня , че не съм в защита на това което се е случило защото моторът се движеше поне с 220 и тук идва моментът на пресичащия които направи 1 крачка върна се , пак тръгна и по този начин буквално скочи пред мотора.... в момента на удара незнайно как мотора се взриви това и да искам немога да го обесня , защото може да има хиляди причини и после гледката беше много грозна и не искам да я описвам.... просто разбери ме темата е в памет на тези хора не ме интересува как са загинали , дали са виновни и т.н.... отворете 2ра тема ( до колкото видях има ) и там солете колкото искате по мотористите... тук е мястото всеки да окаже съпричастност към близките и приятелите на 2мата макар и да не ги познава... това е нещо малко но според мен значимо
              Разбирам, че си потресен от видяното и това разбира е съвсем нормална реакция. На мен ми се е случвало да се натъкна на два гърчещи се трупа застреляни преди половин минута и знам, какво означава ужасните сцени, които виждаме във филмите и по телевизията да ти се случи пред очите! В този форум едва ли ще има някой познат и роднина на загиналите момчета... Според статията мотористът идвал по бул. Черни връх там ограничението е 50. Ти казваш, че е идвал по околовръсното, на теб съм по-склонен да вярвам. Но в крайна сметка няма никакво значение, защото този с мотора е карал с максимално разрешената скорост умножено по две, че и повече! За мен всеки, който кара с голям риск за собствения и най-вече за чуждния живот е малоумник без значение дали вече е труп, или живее с прозвището Убиец! Този раздел не е място за жалейки, а да даваме и коментираме конкретни случаи с идеята неразумно шофиращите да се замислят!

Коментар

Humppa написа:
                R.I.P.
                R.I.P. мойте най-искрени саболзнования кам близките им.Всеки ама всеки път когато чета такива лоши работи се разтрепервам и ........ Значи писах близо 10мин.мойте"шлюкювици" и по-невнимание и съпричасност на близките за жертвите го изтрих.Всички искаме да се спре с"безмисленото изтрепване по пътищата" но си пускаме подписи в профилите"бързото браво,голямата бегачка" и тем подобни. Jivko Georgiev сигорен съм,че си точно момче и си караш "бързата темпра" като човек,и си цепиш колата на безопасни места и за тебе самия.Молбата ми към всички дайте да си драснем нещо "стряскащо и интересно"за да се замислим като сме зад волана,пък дано да помогнем.Аз одавна искам да си сложа нещо хубаво в подписа,ма нещо не съм го измислил.Но повярвайте ми имам си едно късметче от тези които ги раздаваха по кафенетата "Не карай по-бързо от колкото твоя ангел хранител може да лети" в сенника си и иконка вътре и като се кача за волана съм може да кажа мн.внимателен,особено когато карам половинката и 4 месечното си дете.п.п.Дано ми разберете правилно моя укор и молба.

Коментар

Много жалко Лека пръст
                  "Умният човек не вярва на всичко което чуе,
                  не казва всичко, което знае и не харчи всичко което има."

Коментар

vin_d написа:
                    Humppa написа:
                    R.I.P.
                    Всички искаме да се спре с"безмисленото изтрепване по пътищата" но си пускаме подписи в профилите"бързото браво,голямата бегачка" и тем подобни. Jivko Georgiev сигорен съм,че си точно момче и си караш "бързата темпра" като човек,и си цепиш колата на безопасни места и за тебе самия.Молбата ми към всички дайте да си драснем нещо "стряскащо и интересно"за да се замислим като сме зад волана,пък дано да помогнем.Аз одавна искам да си сложа нещо хубаво в подписа,ма нещо не съм го измислил.Но повярвайте ми имам си едно късметче от тези които ги раздаваха по кафенетата "Не карай по-бързо от колкото твоя ангел хранител може да лети" в сенника си и иконка вътре и като се кача за волана съм може да кажа мн.внимателен,особено когато карам половинката и 4 месечното си дете.п.п.Дано ми разберете правилно моя укор и молба.
                    Напълно съм съгласен.А и темпрата си е "бърза" точно в кавички просто за шегата съм го сложил подписа моите приятели знаят защо Да се надяваме само , че може би някой ден войната по - пътищата ще намалее....

Коментар

Бях на 100 метра от инцидента....с един приятел решихме да идем вечерта на Бояна да погледаме малко....бехме паркирали от страната на бензиностанцията....към 10и30 решихме да си тръгваме и както крачехме към колата приятеля ми, който е голян фен на Нисан видя, че от друга страна паркира един 300sx....и решихме да обърнем и да полафи той със момчето с нисана....та обърнахме ние и паркирахме от дясно на около 50-100 метра от мястото на инцидента....тъкмо решихме да си тръгваме и мотора мина покрай нас с огромна скорот - според мен доста над 200...тъкмо мислех да питам моя френд дали е видял колко бързо е минал съответния мотор и се чу страшен тътен....аз бях с гръб - крачещ вече към колата и не видях точно удара, но приятеля ми сподели че точно тогава е гледал на там и пешеходеца е направил 2 крачки и е попаднал точно пред мотора, но не е видял експлозия на мотора, както прочетох някъде...аз веднага се обърнах, но водях само искри от мотора, който се влачеше по асфалта....супер много се уплаших...за миг просто всичко затихна, а в следващият момент всички хора се втурнаха към мястото....резултата беше ясен и не ми се гледаше....едвам съм се прибрал след това с колата до вкъщи.....Точно преди инцидента една патрулка беше дошла и спря от другата страна точно на входа на шела...Наистина жалко за двете млади мломчета...мир на праха им!
                      Ex: Fiat Bravo 1,9TD100; Alfa Romeo 147 JTD; Audi A3 1.6, Audi A3 1,9TDI 131, Audi A6 3,0TDI, Alfa Romeo GT JTD, Audi A4 B7 1.9TDI

Коментар

Нямам думи. Понеже за умрелите или хубаво или нищо, затова ще замълча. НО ТИЯ МРЪСНИ, ГАДНИ УТАЙКИ ОТ КАТ И МВР... НЯМАМ ДУМИ. Невъзможно е всяка вечер да има гонки там (според хората, които живеят наблизо) и ония гадни п***си - ченгетата да не знаят. Явно някой има полза от това. Иначе ако ме спре мене без колан ще ми се влачи с корема напред тежко тежко и ще ми вика "И ся ко праим?". Но да караш с 250 на околовръстното може. Баси държавата бе.
                        The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

Преди това дойде една патрулка и закопчаха едно момче с мини купар който правеше пънкарии до бензиностанцията и караше в обратна посоко...точно до ОМВ-то....качиха го в Нивата и отпрашиха.
                          Ex: Fiat Bravo 1,9TD100; Alfa Romeo 147 JTD; Audi A3 1.6, Audi A3 1,9TDI 131, Audi A6 3,0TDI, Alfa Romeo GT JTD, Audi A4 B7 1.9TDI

Коментар

style34 написа:
                            Нямам думи. Понеже за умрелите или хубаво или нищо, затова ще замълча. НО ТИЯ МРЪСНИ, ГАДНИ УТАЙКИ ОТ КАТ И МВР... НЯМАМ ДУМИ. Невъзможно е всяка вечер да има гонки там (според хората, които живеят наблизо) и ония гадни п***си - ченгетата да не знаят. Явно някой има полза от това. Иначе ако ме спре мене без колан ще ми се влачи с корема напред тежко тежко и ще ми вика "И ся ко праим?". Но да караш с 250 на околовръстното може. Баси държавата бе.
                            Колега... докато има зяпачи, като двамата свидетели на инцидента пишещи тук, ще има и такива, които се перчат! От години покрай тези "гонки" измират много млади хора, ама на никой не му пука! Еми извинявай, но първо питай за чий се събират съирджии, които често го отнасят и после обвинявай полицията! Не могат да изтратят десет патрулки, които като падари да разпръсват зяпачите. И на повечето, какво могат да им кажат, като са паркирали на разрешено място и си кесят до колите? Трябва зад всеки келеш да тича полицай ли? Е... няма, как да се случи! И дайте да не го удряме толкова на жалейка, защото ако трябва да жалим за всеки от 17-те жертви миналата седмица и 18-те при Бяла... да се вразумим! Предлагам на двамата колеги, които са били на Бояна да не ходят повече там! Аз самият съм присъствал един път на "гонка" на Божурище, но там мястото бе пригодено за тази цел, а не някакъв street raceing! Веднъж ми стигаше да погледам, как разни си мерят пишките и да послушам тунинговани двигатели. Трябва ли всеки да стане свидетел на някакъв инцидент, че да му светне нещо в главата? Това, което непрекъснато пишем тук явно не е достатъчно реалистично, че някой да се впрегне...

Коментар

R.I.P.
                              преди FIAT-BRAVO1.9JTD сега FIAT-MAREA1.8-16v

Коментар

Working...
                              X