Искам с все още треперещите си ръце да пусна темата с цел да почета паметта на двете момчета които загинаха тази нощ на околовръстения път близо до резиденция Бояна ...Искрени съболезнования към роднините и приятелите и на двамата.Почивайте в мир !
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
В памет на момчетата загинали днес 01.06.09г(Околовръстното)
Collapse
X
-
Гонка до "Бояна". Моторист уби пешеходец и себе си
Двама души са загинали намясто при тежка катастрофа на Околовръстния път в София, съобщиха от МВР.Инцидентът е станал около 22,45 ч. снощи, когато моторист е налетял на пешеходец.Ударът е бил с много висока скорост.От МВР съобщиха, че мотористът е 18-годишен, а пешеходецът на 21.По първоначални данни мотористът се е движил от бул. "Черни връх" към бул. "България".Според очевидци преди катастрофата в този район е имало среднощна гонка с коли и мотори. Минути след инцидента районът е бил отцепен от полиция. Продължава изясняването на причините за тежката катастрофа в столицата. dnes.bgМалумието няма спирка!Frontera Sport, X20SE март 1998
-
причините мога да ги кажа на които иска.... всичко стана на 5 метра от мене.... цял късмет е че отломките от взрива на мотора не полетяха към колите но все пак не съм направил темата за да може всеки да пише за малоумие друго трето и така нататък то е ясно , че така не трябва да се кара или по точно на такова място не трябва да се кара така , но както всеки може да види темата е в памет на момчетата , а не за поучения .... всеки си е зел поуката дори да го е прочел в вестника...
Коментар
-
Jivko Georgiev написа:причините мога да ги кажа на които иска.... всичко стана на 5 метра от мене.... цял късмет е че отломките от взрива на мотора не полетяха към колите но все пак не съм направил темата за да може всеки да пише за малоумие друго трето и така нататък.Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
Vladim написа:Jivko Georgiev написа:причините мога да ги кажа на които иска.... всичко стана на 5 метра от мене.... цял късмет е че отломките от взрива на мотора не полетяха към колите но все пак не съм направил темата за да може всеки да пише за малоумие друго трето и така нататък.
Коментар
-
Humppa
-
Jivko Georgiev написа:Първо на околовръстното с 50... преувеличаваш , второ искам да се изястня , че не съм в защита на това което се е случило защото моторът се движеше поне с 220 и тук идва моментът на пресичащия които направи 1 крачка върна се , пак тръгна и по този начин буквално скочи пред мотора.... в момента на удара незнайно как мотора се взриви това и да искам немога да го обесня , защото може да има хиляди причини и после гледката беше много грозна и не искам да я описвам.... просто разбери ме темата е в памет на тези хора не ме интересува как са загинали , дали са виновни и т.н.... отворете 2ра тема ( до колкото видях има ) и там солете колкото искате по мотористите... тук е мястото всеки да окаже съпричастност към близките и приятелите на 2мата макар и да не ги познава... това е нещо малко но според мен значимоFrontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
Humppa написа:R.I.P.
Коментар
-
vin_d написа:Humppa написа:R.I.P.
Коментар
-
Бях на 100 метра от инцидента....с един приятел решихме да идем вечерта на Бояна да погледаме малко....бехме паркирали от страната на бензиностанцията....към 10и30 решихме да си тръгваме и както крачехме към колата приятеля ми, който е голян фен на Нисан видя, че от друга страна паркира един 300sx....и решихме да обърнем и да полафи той със момчето с нисана....та обърнахме ние и паркирахме от дясно на около 50-100 метра от мястото на инцидента....тъкмо решихме да си тръгваме и мотора мина покрай нас с огромна скорот - според мен доста над 200...тъкмо мислех да питам моя френд дали е видял колко бързо е минал съответния мотор и се чу страшен тътен....аз бях с гръб - крачещ вече към колата и не видях точно удара, но приятеля ми сподели че точно тогава е гледал на там и пешеходеца е направил 2 крачки и е попаднал точно пред мотора, но не е видял експлозия на мотора, както прочетох някъде...аз веднага се обърнах, но водях само искри от мотора, който се влачеше по асфалта....супер много се уплаших...за миг просто всичко затихна, а в следващият момент всички хора се втурнаха към мястото....резултата беше ясен и не ми се гледаше....едвам съм се прибрал след това с колата до вкъщи.....Точно преди инцидента една патрулка беше дошла и спря от другата страна точно на входа на шела...Наистина жалко за двете млади мломчета...мир на праха им!Ex: Fiat Bravo 1,9TD100; Alfa Romeo 147 JTD; Audi A3 1.6, Audi A3 1,9TDI 131, Audi A6 3,0TDI, Alfa Romeo GT JTD, Audi A4 B7 1.9TDI
Коментар
-
Нямам думи. Понеже за умрелите или хубаво или нищо, затова ще замълча. НО ТИЯ МРЪСНИ, ГАДНИ УТАЙКИ ОТ КАТ И МВР... НЯМАМ ДУМИ. Невъзможно е всяка вечер да има гонки там (според хората, които живеят наблизо) и ония гадни п***си - ченгетата да не знаят. Явно някой има полза от това. Иначе ако ме спре мене без колан ще ми се влачи с корема напред тежко тежко и ще ми вика "И ся ко праим?". Но да караш с 250 на околовръстното може. Баси държавата бе.The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
Преди това дойде една патрулка и закопчаха едно момче с мини купар който правеше пънкарии до бензиностанцията и караше в обратна посоко...точно до ОМВ-то....качиха го в Нивата и отпрашиха.Ex: Fiat Bravo 1,9TD100; Alfa Romeo 147 JTD; Audi A3 1.6, Audi A3 1,9TDI 131, Audi A6 3,0TDI, Alfa Romeo GT JTD, Audi A4 B7 1.9TDI
Коментар
-
style34 написа:Нямам думи. Понеже за умрелите или хубаво или нищо, затова ще замълча. НО ТИЯ МРЪСНИ, ГАДНИ УТАЙКИ ОТ КАТ И МВР... НЯМАМ ДУМИ. Невъзможно е всяка вечер да има гонки там (според хората, които живеят наблизо) и ония гадни п***си - ченгетата да не знаят. Явно някой има полза от това. Иначе ако ме спре мене без колан ще ми се влачи с корема напред тежко тежко и ще ми вика "И ся ко праим?". Но да караш с 250 на околовръстното може. Баси държавата бе.Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар