Korun написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поредната катастрофа по пътя Бургас - Созопол
Collapse
X
-
Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
-
извинявам се колеги ама.. ние бургазлиите че сме си малко чешити.. така е, обаче ако се мъчите да ме убедите, че и вие всички останали не вдигате над 90 на прав път, и над 130 на магистрала.. е няма да стане.. катастрофите стават заради всички тези,на който колите им могат да всигнат повече, и заради тези, на който колите им не вдигат повече....тоест заради всички нас и не трябва да търсим грешката в някой.......важното е че нама много загинали...е.. един не е малко но като се сетя колко би могло да има..
Коментар
-
jenshen73 написа:Korun написа:На това място проблема не е само в скоростта. Точно там има две бабуни (по-точно пропадане на асфалта), които не се виждат от далеч. При скорост от 80-90 км/ч си е премеждие да овладееш колата, а така като гледам пътя е мокър.....Та не е само до безсмъртно "бургаско" шофиране . По-скоро несъобразяване с пътните условия.
Коментар
-
naskobg написа:jenshen73 написа:Korun написа:На това място проблема не е само в скоростта. Точно там има две бабуни (по-точно пропадане на асфалта), които не се виждат от далеч. При скорост от 80-90 км/ч си е премеждие да овладееш колата, а така като гледам пътя е мокър.....Та не е само до безсмъртно "бургаско" шофиране . По-скоро несъобразяване с пътните условия.
Коментар
-
има мнгоо вярно в твоите думи , но не си напълно прав Неможе на ограничение 60 примерно да минеш със 120 и нагоре , аз поне не го намирам за нормално... и аз незпазвам ограничения но го правя с разум ( поне за сега ) на 60 ще мина с 80 .. хората са прецинили ще точно на тази част от пътния участък при дадена скорост било то 40 50 60... може да се реагира и да няма инцидент или поне не голям .. неможе на такова ограничение да караш с над 100 нали ?Мисля че тука имаше една тема и за едно Рено Меган .. беше се разцепило на 2 в градски условия.. ограничението там е 50.. той не е минал със 70 80 а поне със 150.. ей т`ва вече си е абсолютно НЕСЪОБРАЗЕНА скоростПунтак 1.1 с лека измама под капака
Коментар
-
Колега 1115 мисля че за идеята за Цариградско много хора от форума ще се навият само трябва да дадеш сигнал . Колкото до ограниченията 10-15 километра над разрешената скорост е в рамките на нормалното. На магистрала ако трафика го позволява 140 е нормална скорост. В градско спокойно може да се кара с 60.... и т.н.Fiat Bravo 1.9 JTD 105 HP
-------------------------------------
1f Y0u C4N rE4D Th1S, i7 1s t1Me T0 7uRn 0FF Y0Ur PC 4Nd Ge7 Life!
Коментар
-
Мисля, че колегата 1115 има предвид, че има разрешена и превишена скорост (като законови понятия-може и да бъркам, не съм юрист и не съм 100% сигурен). Несъобразена скорост е точно измислица на КАТ. Съответно, когато в акт-а пише като причина за настъпилото събитие "несъобразена скорост", в съда АКТ-а 90% пада, ако съдията не е някакъв калпак.AR 75 2.5 V6 `08.86 - Ех
AR 155 1.7 TS `07.93 - сиромашки тунинг, + JR, APEX, + B6 отзад - замина за скрап...
FIAT Tipo 1.6 `12.93 835С1.000 С АГУ тунинг - вече 2.0 TS 8V Turbo с ескрите от горната...
Коментар
-
Значи този Ровър е на един комшия който живее на 2 преки от нас .Скороста с която е карал е била над 160 км/ч .Седмица ПО-КЪСНО какво следва въпросния човек без книжка(вземат му е заради причиненот ПТП при което има смъртен случай) ,и е главния виновник за Птп Момчето което е карало Ровъра е виновен . По принцип си кара нормално , но какво го е накарало този ден да кара толкова бързо. Друг път като си карам скутера в Царево и съм карал зад него всичко спазва ,но уви съдбата е била такава. Но в крайна сметка разказа всичко как е станало и се призна за виновен и ще поеме обезщетенията.
Коментар
-
jenshen73 написа:Korun написа:На това място проблема не е само в скоростта. Точно там има две бабуни (по-точно пропадане на асфалта), които не се виждат от далеч. При скорост от 80-90 км/ч си е премеждие да овладееш колата, а така като гледам пътя е мокър.....Та не е само до безсмъртно "бургаско" шофиране . По-скоро несъобразяване с пътните условия.Настоящата - Ford Focus ST
Бившата - Bravo GT - мъничко, черничко, тук - там стъпва ...
Франкенщайн - R.I.P.
Fiat Ducato Heku Wohnmobill 530 '87 - НАБОРЪТ
Коментар
-
andrean написа:Значи този Ровър е на един комшия който живее на 2 преки от нас .Скороста с която е карал е била над 160 км/ч .Седмица ПО-КЪСНО какво следва въпросния човек без книжка(вземат му е заради причиненот ПТП при което има смъртен случай) ,и е главния виновник за Птп Момчето което е карало Ровъра е виновен . По принцип си кара нормално , но какво го е накарало този ден да кара толкова бързо. Друг път като си карам скутера в Царево и съм карал зад него всичко спазва ,но уви съдбата е била такава. Но в крайна сметка разказа всичко как е станало и се призна за виновен и ще поеме обезщетенията.Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
Убиец ! Точно така видя се до къде се стига при несъобразената скорост с пътните условия и трафика . Баща ми казва и друго нещо ,че там точно този завой ставало някакво много силно течение от морето и става мазало бил съм свидетел на такова произшествие на този участък.Просто МПС-то става неуправляемо олеква цялата кола + висока скорост и става белата . Така че ,нека да всички да заедно да спазваме правилата и няма да има такива инциденти! Всички знаем ,че колите вече бягат много,но винаги едно наум !
Коментар
-
Най накрая!!![quote:b9a2bac8b8]Утре започват строително-монтажните дейности по разделителната мантинела на пътя Бургас-Созопол. Общинска администрация е осигурила за нея 1 мил. лева, до началото на активния туристически сезон съоръжението ще бъде готово. То ще разделя отсечката от местността ,,ПодаAlfa 159 SW 2.4 Ti
Fiat Marea '99 1.6 16V ELX
"...внимавай че тези италиански кочини много вървят."
Коментар
-
ls1 написа:Ако ще да сложат ескалатор - пак ще има такива дето да се блъснат.Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар